Autor Zpráva
Jiri
Profil *
Prosím o velkové zhodnocení stránek www.flagrantni.wz.cz -> kvalita a čistota kódu, důmyslnost, grafika, celkový dojem. Děkuji velice moc!!!
habendorf
Profil
Perfektní web po všech stránkách. Jediná malinká výtka: nějak divně problikává hlavička, to co je pod hlavičkou schováno je širší než překryvná hlavička. Problikává to rychle, ale podařilo se mi odchytit screenshot:


Jinak opravdu výborný web.
SuE
Profil
příjemné na první pohled, ale čte se mi to špatně. Zdá se mi, že je malý kontrast písma.
chybka? V sekci diskuse jsou nějaké divné paznaky (firefox cz i ie6, win xp)
markétice
Profil
Ta diskuse je fakt od Blueboardu??? Jak si ji takhle naformátoval, to jde?
markétice
Profil
Jinak je to moc pěkný, nebije to do očí, není to nudné či hloupé, obsah je zajímavý. Prostě chválím!
ameeck
Profil
super web na vyborne urovni....obsah je jsaný, přehledný,
habendorf
to problikavani sem nejak nenasel, mam firefoxu a mozillu 1.7 a obema to de v pohode....
jiri
Profil *
Diky za pochvalu, problikava to pri kliku nebo pri nacitani?
Cody
Profil
Hezký web, dobře vypadá i při vzpnutých obrázcích, pda, bez stylů atp. Skvělá práce.
habendorf
Profil
Problikává to při přejíždění hrany obrázku v IE - asi to souvisí s tím, že mám nastaveno "zjišťovat existenci novějších verzí stránek při každé návštěvě". To by tak nevadilo, ale trochu vadí že spodní vrstva je širší - je to vidět i při načítání ve FF a Opeře.
Ale ještě jednou: je to SUPER web!
Jiri
Profil *
To habendorf:
Nechápu! Všechny rozměry jsou stejné - viz stylopis:

(<h1 id="con01"><a href="index.htm" title="Zpět na úvod (index.htm)">FLAGRANTNI.wz.cz<span></span></a></h1>)

#con01
{height: 60px;
width: 711px;
overflow: hidden;
margin: 0;
padding: 0}

#con01 a
{display: block;
width: 711px;
height: 60px;
position: relative}

#con01 a:hover
{background-color: transparent}

#con01 a span
{display: block;
width: 711px;
height: 60px;
background: url('img/logo.gif');
position: absolute;
top: 0;
left: 0;
z-index: 2;
cursor: pointer}
habendorf
Profil
Hmm, taky to nechápu. Ale nevymýšlím si, viz screenshot. Možná bych zkusil všude dopsat nulový margin a padding - ale mělo by se to dědit z toho prvního zápisu, tak fakt nevím.

doplněno 1.12. večer - mažu screenshot
Jiri
Profil *
... :)) Standardy zná pouze teorie, život chyby...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.