Autor Zpráva
Neme
Ahoj, rád bych Vás požádal o kritiku mého webu www.dozrekt.tym.cz/. Byl bych rád hlavně za různé rady a návrhy.. Děkuji předem.
EDIT: Zrovna teď má výpadky :/
Sir Tom
Neme:
EDIT: Zrovna teď má výpadky :/
Také ahoj - no to je škoda, že zrovna teď má výpadky - šíleně dlouho se to načítá. :(

Cituji z webu:
Vítejte na stránkách - já vím, že jsem na stránkách - nemusí mi to (jakože návštěvníkovi) nikdo opakovat.

V podstatě ty stránky neurazí, ale je tam spousta věcí, jak je spravit.
- obsah a téma stránek se dozvím až po přečtení 1. věty - lepší by bylo pod nadpis vložit podnadpis :D (Dozrekt - tvorba PC her)
- chybí tam nějaký obrázek - je to smutné...
- mně jakožto návštěvníka moc TOPlist nezajímá - ani ta informace, kolik lidí bylo přede mnou na stránkách...
- mám pocit, že na hlavní stránce jsou 2 bloky s aktuálními informacemi (nejdříve datum a událost a pak odstavec s nadpisem Aktuálně)

- ale asi jo - jinak dobrý (dívám se pouze na vzhled stránek očima návštěvníka), projdi si ostatní stránky s podobnou tématikou a koukni, jak to mají oni vyřešené - v záhlaví je nějaký obrázek, pak výrazné logo, různé akční barvičky, odkazy na stažení her mají dominantní místo (protože to je vlastně nosná část celého webu), atd...
Neme
Díky moc za ohodnocení.
K tomu podnadpisu - jeden jsem vložil do hlavičky vpravo, ale asi ani není moc vidět - dal jsem ho jen trochu světlejší a jinak text-shadow, hodně používám HTML5, stejně jako v nadpise - i bez toho to není zas tak špatné - ale i tak dík, vložím to do titulku stránky (Dozrekt - tvorba PC her).
Ten obrázek jsem se právě snažil nahradit textovým nadpisem (myslel jsem si že je to lepší) :/, ale stejně nevím co bych tam dal, žádné specifické logo nemáme (kromě toho v ikonce webu, což je vlastně taky jenom D).
Do novinek se budou přidávat jen krátké novinky, a v aktuálně tam by měl být přehled všeho co se nedávno událo, co je nového za hry atd.. (v novinkách se taky zobrazí jen 4).
Downloady mám vedle novinek a ten toplist - nevím, vidím to na hodně webech (které se chlubí návštěvností) a pro mě to důležité docela je, ale můžu ten obrázek smazat a návštěvnost si nechat zobrazit jen v administraci. A k tomu vítejte - taky to vidím na ostatních webech o tvorbě her i vůbec :/ (ale důležité je podle mě to, na jakých stránkách)
Sir Tom
Neme:
ale stejně nevím co bych tam dal, žádné specifické logo nemáme
Tak třeba snímek z hry Mario :)

ten toplist - nevím, vidím to na hodně webech (které se chlubí návštěvností)
Web je tvořen hlavně pro návštěvníky - proč by měly znát, kolik lidí si již stránky zobrazilo? Pro mě je zobrazení počítadla nyní již jenom snaha o nějaké chvástounství. :) (Ovšem netvrdím, že počítadlo přístupů je dobré pro admina.)

A k tomu vítejte - taky to vidím na ostatních webech o tvorbě her i vůbec
Což značí o tom, že autor nevěděl, jak začít. (Je to už ohrané a stereotypní = nudné a otravné.) Představ si, že by všechny knihy začínaly větou - Vítejte v knize... (Držíte v rukou knihu...) - ne opravdu, ta informace je pro návštěvníka zbytečná... Je lepší začít třeba takto: "Jsme mladý a dynamický tým, který tvoří PC hry. Mezi naše počiny patří ..."

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0