Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Neme Profil |
#1 · Zasláno: 31. 12. 2011, 11:05:11 · Upravil/a: Neme
Ahoj, rád bych Vás požádal o kritiku mého webu www.dozrekt.tym.cz/. Byl bych rád hlavně za různé rady a návrhy.. Děkuji předem.
EDIT: Zrovna teď má výpadky :/ |
||
Sir Tom Profil |
#2 · Zasláno: 31. 12. 2011, 12:19:54
Neme:
„EDIT: Zrovna teď má výpadky :/“ Také ahoj - no to je škoda, že zrovna teď má výpadky - šíleně dlouho se to načítá. :( Cituji z webu: Vítejte na stránkách - já vím, že jsem na stránkách - nemusí mi to (jakože návštěvníkovi) nikdo opakovat. V podstatě ty stránky neurazí, ale je tam spousta věcí, jak je spravit. - obsah a téma stránek se dozvím až po přečtení 1. věty - lepší by bylo pod nadpis vložit podnadpis :D (Dozrekt - tvorba PC her) - chybí tam nějaký obrázek - je to smutné... - mně jakožto návštěvníka moc TOPlist nezajímá - ani ta informace, kolik lidí bylo přede mnou na stránkách... - mám pocit, že na hlavní stránce jsou 2 bloky s aktuálními informacemi (nejdříve datum a událost a pak odstavec s nadpisem Aktuálně) - ale asi jo - jinak dobrý (dívám se pouze na vzhled stránek očima návštěvníka), projdi si ostatní stránky s podobnou tématikou a koukni, jak to mají oni vyřešené - v záhlaví je nějaký obrázek, pak výrazné logo, různé akční barvičky, odkazy na stažení her mají dominantní místo (protože to je vlastně nosná část celého webu), atd... |
||
Neme Profil |
#3 · Zasláno: 31. 12. 2011, 12:43:59 · Upravil/a: Neme
Díky moc za ohodnocení.
K tomu podnadpisu - jeden jsem vložil do hlavičky vpravo, ale asi ani není moc vidět - dal jsem ho jen trochu světlejší a jinak text-shadow, hodně používám HTML5, stejně jako v nadpise - i bez toho to není zas tak špatné - ale i tak dík, vložím to do titulku stránky (Dozrekt - tvorba PC her). Ten obrázek jsem se právě snažil nahradit textovým nadpisem (myslel jsem si že je to lepší) :/, ale stejně nevím co bych tam dal, žádné specifické logo nemáme (kromě toho v ikonce webu, což je vlastně taky jenom D). Do novinek se budou přidávat jen krátké novinky, a v aktuálně tam by měl být přehled všeho co se nedávno událo, co je nového za hry atd.. (v novinkách se taky zobrazí jen 4). Downloady mám vedle novinek a ten toplist - nevím, vidím to na hodně webech (které se chlubí návštěvností) a pro mě to důležité docela je, ale můžu ten obrázek smazat a návštěvnost si nechat zobrazit jen v administraci. A k tomu vítejte - taky to vidím na ostatních webech o tvorbě her i vůbec :/ (ale důležité je podle mě to, na jakých stránkách) |
||
Sir Tom Profil |
#4 · Zasláno: 31. 12. 2011, 13:39:41
Neme:
„ale stejně nevím co bych tam dal, žádné specifické logo nemáme“ Tak třeba snímek z hry Mario :) „ten toplist - nevím, vidím to na hodně webech (které se chlubí návštěvností)“ Web je tvořen hlavně pro návštěvníky - proč by měly znát, kolik lidí si již stránky zobrazilo? Pro mě je zobrazení počítadla nyní již jenom snaha o nějaké chvástounství. :) (Ovšem netvrdím, že počítadlo přístupů je dobré pro admina.) „A k tomu vítejte - taky to vidím na ostatních webech o tvorbě her i vůbec“ Což značí o tom, že autor nevěděl, jak začít. (Je to už ohrané a stereotypní = nudné a otravné.) Představ si, že by všechny knihy začínaly větou - Vítejte v knize... (Držíte v rukou knihu...) - ne opravdu, ta informace je pro návštěvníka zbytečná... Je lepší začít třeba takto: "Jsme mladý a dynamický tým, který tvoří PC hry. Mezi naše počiny patří ..." |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0