Autor Zpráva
Lucinnka
Profil
Caute!
Zhodnotili by ste mi moju prvu stranku? Zatial tam neni nic moc, ale aj tak hodnotte!
link

Dakujem
Timy
Profil
ale jo, líbí se mi to. Není to přeplácané, je to přehledné... prozatím tam chybí obsah, to snad brzy doplníš a u obrázků ti chybí alternativní text <img src="..." alt="popisek obrázku">
M_bandit
Profil
když jsem kliknul na "kliknút sem" abych vstoupil napsalo mi to Chyba 404
Lucinnka
Profil
Prepáč zatial to išlo všetkým skús to ešte raz lebo som ju teraz trochu prerábala!!!
xhelliosx
Profil
blbne ti kódování češtiny
Railbot
Profil
Zmensit! Nic tam neni a je to zbytecne velke ty stranky. Zkus se na to podivat v rozliseni 800x600. Pouzivat dolni posuvnik je fuj a tady je to v tom pripade nutnost, abych aspon neco videl. Predelat!
RPG
Profil
- Kódování češtiny neblbne, ono tam ani žádné není :-)
- A !DOCTYPE taky chybí
- Proč používáš na formátování textu řádkové zlomy (<br>)? Není to jednodušší s pomocí odstavců?
- "Ahojte" bycTučně Kurzíva Kód Obrázek Odkaz Zakázat formátování [?]h dal jako nadpis první úrovně a vycentroval.
- Zmenšit prostor pro menu, je tam moc prázdného místa.
- Chtělo by to nějak "oživit", např. počítadlo, ankety...
Jinak se mi to líbí, hezké, jednoduché a přehledné, jenom tak dál.
RPG
*pozn. Koukal jsem na to v Mozzile
Dero
Profil
Omlouvám se za mírný OT, ale zdá se mi, že chybí, když už něco, spíše kódování slovenštiny - lépe řečeno pak definice znakové sady. Krásný případ ustáleného výrazu, který se oprostil od svého původního významu.

Update: Smajlík na konec. :o)
bojars
Profil
blbne ti kódování češtiny


Lucinnka
Jassné, že slovenčiny, ale to nevadí, nie je to taký rozdiel. Treba to urobiť takto. Na začiatku stránky si daj toto (určite prídeš na to, že kde):

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">

To o tom charset=windows-1250 je vlastne to kódovanie. Zaručí Ti to, že v každom prehliadači (aj keď Ti príde niekto zo zahraničia :-)) bude vidieť všetky písmenká aj tie s mäkčeňmi a dĺžňami...

:-)

Možno je to trochu OT: Táto stránka je IMHO vzorným príkladom, ako sa má začínať s beztabuľkovými stránkami. Naozaj je to O.K.
JCh
Profil *
1. design - docela pěkný, ale nudný, příliš jednolitý, chce to oživit
2. chybí patka
3. !!! kód postrádá jakýkoli sémantický smysl/strukturu: žádné nadpisy, odstavce, všechno jen přes <br>
4. logo odkazuje na uvítací stránku, nikoli na home.html
bojars
Profil
-> 3. !!! kód postrádá jakýkoli sémantický smysl/strukturu: žádné nadpisy, odstavce, všechno jen přes <br>

JCh v tomto prípade by som bol konkrétnejší, je to prvá stránka.

Lucinnka pozri si niečo o blokoch:

http://www.jakpsatweb.cz/html/bloky.html#hn

Pri písaní obsahu stránky sa zameraj hlavne na tagy:

<h1></h1>...<h6></h6> (to sú nadpisy)

a tag <p></p> tým sa ohraničujú odstavce.


-> 2. chybí patka

JCh Ti chcel jemne naznačiť, že dole by mal byť ešte jeden <div>, ktorý by mohol mať minimálne tieto vlastnosti:

.patka {display: block; clear: both;}
JCh
Profil *
bojars
v tomto prípade by som bol konkrétnejší, je to prvá stránka.
máš pravdu, to mi nedošlo, ale snad to může popíchnout k nutnému samostudiu :-)

.patka {display: block; clear: both;}
display: block - není to zbytečné? pro div je to defaultní hodnota
bojars
Profil
JCh
display: block - není to zbytečné? pro div je to defaultní hodnota

Máš pravdu, je to taký môj (hlúpy) zvyk.

:-)
thelvyn
Profil *
mam taky jeden sice je ted ve stavu UNDER CONSTRUCTION ale... http://fantasy-web.mysteria.cz
Timy
Profil
thelvyn
tak až nebude under construction, tak se ozvi:-) tady není co hodnotit, neb zde nic není. Jen jedna poznámečka: podtrhávej odkazy
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0