Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
gasp0 Profil * |
#1 · Zasláno: 17. 10. 2005, 20:59:11
Zdravím
Poprosil by som Váš názor na stránku http://zsbott.czweb.org/. A ešte jedna malá drobnosť čo sa tíka tej validnosti mám dojem že stránka validná neni pretože to robím s kamarátom čo robí php a ten sa s tím ešte niečo porobí aby bolo. Dík |
||
PerToon Profil |
#2 · Zasláno: 17. 10. 2005, 21:02:48
Eh. Půlka stránek tam není a ta půlka co je se mi chce stahovat místo otevírání...
Údaje o škole v obrázkovým nadpisu napsat i jako text. Víc zatím nemohu posoudit. |
||
Timy Profil |
#3 · Zasláno: 17. 10. 2005, 21:08:26
no, tak první, co vidím, je ikonka validity, což je samo o sobě špatně (tu ikonku, když už ji tam chceš mít, ukliď někam "do rohu") a hlavně stránka zdaleka validní není, takže ať už není validní z jakýchkoliv důvodů, ikonku bych tam nedával. Dále nepodtrhávej nic, co není odkazem. Jestli není hotová žádná jiná stránka kromě úvodní, tak nevím, co víc bych řekl.
beru zpět: <div id="celok"> <div id="logo"> <div id="ll"> </div> <div id="pp"> </div> <div id="ss"> <div id="ssm"> </div> </div> </div> <div id="obr"> <div id="obrm"> <div id="obrmi"> <div id="sp"> </div> <div id="sb"> tohle je trochu prapodivné |
||
Radek Hrabůvka Profil |
#4 · Zasláno: 18. 10. 2005, 03:35:17
Jednat to není XHTML validní, jednak se to dělá maginem nebo paddingem: <br><br><br><br>
|
||
Jasper Profil |
#5 · Zasláno: 18. 10. 2005, 20:51:45
Ten text v te hlavicce bych udelal jako text a ne jako obrazek...
|
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
RPG Profil |
#6 · Zasláno: 22. 10. 2005, 11:43:51
Možná jsem jediný, ale zakulacené rohy stránek se mi nelíbí.
|
||
Časová prodleva: 8 měsíců
|
|||
Táta Profil * |
#7 · Zasláno: 23. 6. 2006, 23:39:24
Taková mini připomínka k odkazům
1) žádný klikací logo //no beru je tam "Úvod" 2) některý odkazy sou naprosto mimo design //máš tam hlavičku a když kliknu na odkaz tak je fuč a je tam stránka kliknu na jinej a co to ta hlavička s odkazama tam je + ještě ta stránka to se mi hodně nelíbí Dál sem se na to nedíval jinak to menu vypadá docela hezky |
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0