Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
gerix Profil |
#1 · Zasláno: 4. 2. 2012, 14:41:18
Dobrý den,
webových stránek jsem udělal již několik, ale byly to spíše webové vizitky, takže docela malé weby. Teď jsem zkoušel něco trošku jiného, většího. Chtěl bych Vás poprosit o Váš názor na webové stránky www.muj-zivotopis.cz Budu rád za každou radu připomínku, co by šlo udělat jinak, nebo zlepšit. Děkuji. |
||
Sir Tom Profil |
#2 · Zasláno: 4. 2. 2012, 17:39:10
gerix:
Také dobrý den, stránky se mi velmi líbí. Jedná se o dobrý nápad. Graficky jsou velmi povedené. Co se týká vzhledu, tak nemám co vytknout. Začnu tedy komentovat proces generování životopisu. * V rámci výběrů roků chybí současný rok 2012 - detail. * Uvítal bych možnost si změnit vzhled generovaného životopisu. Třeba podle nějaké šablony. * Možná by bylo dobré přidat možnost, že uživatel si může do generovaného dokumentu přidat i vlastní položku (ale to asi nahradí ten formát DOC nebo ODT). * Vzhledem tématu ke stránkám by možná nebylo špatné založit diskuzní forum, kde by si návštěvníci mohli sami mezi sebou sdělovat informace a všeobecné rady (nemyslím typu zpovědnice.cz (Co si mám vzít na sebe?), ale něco seriozního (Co dělat, když se mě zeptají na moji představu o platu?)). Zde by bylo dobré mít třeba i spolupráci s člověkem (personalistou), který by některé věci mohl osvětlit. Čili aby uchazeč tak trošku věděl, jak uvažuje personalista a mohl se na to připravit. * Na stránkách vysvětlujete i další věci - motivační dopis, pohovor, apod. - možná by bylo fajn mít na webu i ukázku z reálného prostředí. Celkově se mi stránky líbí - dal jsem si do záložek v prohlížeči, protože člověk nikdy neví, zda-li budou někdy potřeba. :) BTW - Dovolím si odkaz na stránky od Yuhůa: http://prace.rovnou.cz/index.html |
||
blast3r Profil |
#3 · Zasláno: 4. 2. 2012, 19:54:44
Nebudem sa vyjadrovat k webu, ale ku generovaniu zivotopisu...
Sorry, ale mat zivotopis vygenerovany na 3ks A4? Je take nepisane pravidlo v niektorych firmach, ze vsetky informacie by mali byt na prvej stranke, ostatne sa bere ako priloha... |
||
Thalia Profil |
#4 · Zasláno: 4. 2. 2012, 20:57:47
1. na hlavní straně nahoře - Vygenerovali jsem již 60 životopisů
- jsme 2. na hlavní straně vpravo: strukturovaný životopis Vytvořte si životopis zdarma během 5 minut v 5 krocích! - v 5 krocích na nový řádek 3. projdi si pořádně všechny texty, na mnoha místech chybí čárky (např. vysvětlíme jaký je rozdíl mezi "průvodním" a "motivačním" dopisem), občas jsou navíc (např. díky kterým, můžete snadněji najít praci), překlepy - těch je hodně (např. praci, Zapoměli, náši) atd. 4. e-mail se píše se spojovníkem, email je něco jiného 5. naše velká ikona - imho je to na ikonu moc velké, nebylo by lepší náš banner? 6. seznamy - ty modré trojúhelníky u jednotlivých položek nejsou vycetrovány na výšku řádku (vrchol trojúhelníku směřuje nyní ke spodku řádku) 7. u odkazů a obrázků bych ocenila title 8. http://www.muj-zivotopis.cz/cz/vytvoreni-zivotopisu.html Je tam napsáno Prohlédněte si jak tvoření životopisu v 5 krocích probíhá! (pozn. - taky chybí čárka) a pod tím obrázek, který ale nejde zvětšit. Osobně si tedy toho moc neprohlídnu. 9. http://www.muj-zivotopis.cz/cz/spoluprace.html To hejno stejných ikon dole vypadá divně. 10. <li class="li_motiv"><p class="text3_motivacni">Mám velký zájem pracovat pro Vaši společnost</p></li>
- není to nějak zbytečně složité? Ten odstavec mi tam přijde zbytečný. A u některých seznamů u položek chybí uzavírací tag </li>. 11. <p> </p> <p> </p> |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0