Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
klubo Profil * |
#1 · Zasláno: 18. 2. 2012, 11:40:21
Prosím o kritiku webu Studentík
|
||
Sir Tom Profil |
#2 · Zasláno: 18. 2. 2012, 12:55:32
klubo:
Asi nemá smysl moc hodnotit web, kde poslední článek je ze 24. května 2010 (i když copyright je 2012), protože pak je stanovisko jednoduché -> neaktuální stránky -> staré informace -> nulová přínosnost pro návštěvníka. Vzhled je pěkný, nicméně nerozumím obrázku na pozadí a nedokážu si to spojit s tématem Studentík. Chybí favicon. Možná bych více oddělil od sebe náhledy článků. Moc to splývá dohromady. Nebo třeba změnit vzhled písma u datumů, autorů, apod. tak, aby to nebylo stejné jako text. Chybí tam "něco", co by mi řeklo, co na stránkách očekávat. Kdyby nebyla adresa studentik.cz, tak opravdu nedokáži určit téma webu. |
||
klubo Profil * |
#3 · Zasláno: 18. 2. 2012, 13:05:31
abych to uvedl na správnou míru, jedná se o články které původně byly na www.stredniskoly.cz v sekci "Magazín student", teď jsem to oddělil a mám v plánu to oživit, tzn. opět vkládat články, je tam přes 300 článků a některé jsou aktuální stále a mají přínos pro návštěvníka i dva nebo šest let od zveřejnění
s tím pozadím mám v plánu mít pro každé roční období jiné, ted je tam studentka v zimě :-) favicon doplním vymyslím nějakej výstižnej popis stránek a někam to vecpu |
||
Jimmy Hayek Profil |
#4 · Zasláno: 19. 2. 2012, 01:46:54
Jak už bylo zmíněno, výpis článků neuvěřitelně splývá dohromady. Doporučuji přidat za každý náhled článků 20-40px margin.
To samé v bočním sloupci. Celkově si to chce pohrát — prvky, které k sobě patří, dát k sobě blíž a naopak takto seskupené prvky od sebe oddálit či jinak vizuálně odlišit. Jinak veškerý obsah působí jako jednolitý text. |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0