Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Iva Profil * |
#1 · Zasláno: 21. 10. 2005, 04:44:42
Prosím o kritiku redesignu stránek
Stránky jsou rozšířeny, je upraven také vzhled (barvy pevně dány klientem). Předem díky |
||
Zlababa Profil |
#2 · Zasláno: 21. 10. 2005, 07:08:51
Ale jo ... design pohodička .... dobrej, líbí se mi. Dokonce 3. styl je možná nejlepší, 2. asi moc ne, ale to je jedno.
Dost se mi líbí barvy ... až na kalendář akcí ... tam je to dost divoké a špatně se mi to četlo. Fajn práce :) |
||
igamenir Profil |
#3 · Zasláno: 21. 10. 2005, 09:46:09
Ty barvy u kalendáře jsou opravdu podivné. Navíc není nikde vysvětleno, co znamenají. Také mi přijde zmatečné, že roky jsou od posledního, ale akce v roce od ledna.
Také platí, že z úvodní stránky by mělo být jasné, k čemu stránky slouží. Z obsahu soudím, že to je přehled sportovních a kulturních akcí a z titulku, že s tím má něco společného OCT Int. Ale to, že ty akce přímo pořádá ta společnost, se dozvím jenom z textu na úvodní stránce schovaného dole pod spousty reklamami (kam jsem sjel, až když jsem tuto začal psát). |
||
Mistr Profil |
#4 · Zasláno: 21. 10. 2005, 09:52:50
Například na stránce Kultura http://www.oct.cz/kultura.html : nevýrazné písmo v závislosti na použité barvě pozadí.
Změnil bych pozvánku navstupní stránce. Když tam zveš na Pardubckou juniorku , která se konala v první polovině srpna letošního roku, měl jsem v první chvíli dojem: "Ááá, tak tady hodně pokulhává aktualizace." Z takových stránek bych asi hodně rychle odešel. |
||
Iva Profil * |
#5 · Zasláno: 21. 10. 2005, 10:43:00
Moc se omlouvám (to ta pozdní noční hodina), špatně jsem zadala adresu stránek.
Prosím o hodnocení těchto stránek |
||
Railbot Profil |
#6 · Zasláno: 21. 10. 2005, 11:28:10
Design by mozna nebyl az tak hrozny, ale co ty barvy? Napoprve jsem myslel, ze jsem se omylem dostal na nejake satanisticke stranky. To barevne schema je opravdu vic nez nevhodne. Sport je prece o energii a treba o vitezstvi, takze ty stranky maji mit nejaky naboj a ne vypadat jako prezentace pohrebni sluzby.
Zkratka zmenit barevne schema! Vzdyt ani ten text pri hover efektu se neda dost dobre precist! Tmave pismo a tmave pozadi, to nejde dohromady. |
||
Iva Profil * |
#7 · Zasláno: 21. 10. 2005, 11:41:46
Díky za kritiku.
Barvy jsou pevně dány klientem - černé stránka na béž.pozadí, + prvky v zlaté, červené a modré b. (výsledkové listiny). Barevné schéma určitě měnit nemůžu. Ten hover efekt - dala jsem červený, na černém podkladu by neměl dělat problémy. Prosím další o názory. Předem díky |
||
Radek Hrabůvka Profil |
#8 · Zasláno: 21. 10. 2005, 11:47:20
barvy pevně dány klientem Předešlé verzi bych dal 11 bodů z deseti, nové 5 za barvy pevně dány klientem. Nevím, co by řekl klient na aspoň jeden normální alternativní styl a po čase mu sdělit, kolik % lidí nechce pohřební verzi. Klient chce stránky pro sebe, nebo pro případné návštěvníky? Modrý nebo zelený web
|
||
Iva Profil * |
#9 · Zasláno: 21. 10. 2005, 11:53:37
Radku, omlouvám se za špatně zadané stránky, správná adresa
|
||
Radek Hrabůvka Profil |
#10 · Zasláno: 21. 10. 2005, 12:27:23 · Upravil/a: Radek Hrabůvka
Iva Já vím, já je jen porovnal. Stránky na správné adrese bohužel nemaji alternativní styly a tiskový styl je taky slabý.
|
||
Anonymní Profil * |
#11 · Zasláno: 21. 10. 2005, 15:19:53
Barvy jsou pevně dány klientem. Aha! Pokud klient nema zajem o to, aby na jeho web nekdo chodil, tak v tom pripade jeho "uzasnou" volbu barev chapu. Ale kdyby se web preorientoval na pohrebnictvi, to by melo smrc panecku...neuvazuj o tom klient? :)
Ne, opravdu. Na takovy web se neda divat. S tim se musi neco delat. |
||
RiZe Profil |
#12 · Zasláno: 21. 10. 2005, 15:42:13
Krom toho ve Firefoxu zlobí patička. Není totiž vycentrovaná, ale připláclá k levému okraji.
|
||
Iva Profil * |
#13 · Zasláno: 21. 10. 2005, 15:50:04
Díky za kritiku.
Radek: Barevné schéma neurčuju já. Dík za upozornění na tiskový styl - není žádný, to je má chyba, zapomněla jsem, že by bylo záhodno jej tam dát. Doufám, že se k tomu dostanu (stránky jsou dost velké). Anonymní: Weby v černé nemám ráda, ale klient jej chce takhle. Snažila jsem jej přizpůsobit basrevně tak, aby nenavazoval obdobné asociace. Pokud se mi to nepovedlo, co se dá dělat, holt se asi nabídnu ve výše uvedené profesi :) |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0