Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Kubuska112 Profil |
#1 · Zasláno: 5. 3. 2012, 07:57:11
Zdravim. Co říkáte na tento web?
|
||
Spectator Profil |
Jak funguje to přesouvání panelů? Přesunul jsem ten modrý, stránka se někam přesměrovala a zobrazila datum a svátek. Další přesouvání už nešlo.
Stránka je spíše místo pro pokusy s JS. |
||
jenikkozak Profil |
#3 · Zasláno: 5. 3. 2012, 08:50:29
„Burda-Net je registrovaná obchodní značka společnosti Burda Company©“ - co to plácáš za blbosti?
Co to je a na co to je? Ukázka skriptů, které se dají bezplatně sehnat na webu a splácat dohromady? Co na tom je vlastně čistě tvoje práce? |
||
Ivy Profil |
#4 · Zasláno: 6. 3. 2012, 15:52:28
Opravdu každý návštěvník může editovat nadpisy, nebojíš se? Popravdě nic jiného k čemu by to bylo jsem tam nenašla. Buďto je obsah před užiatelem velmi dobře schovaný anebo tam není. Dokonce ani menu nefunguje. Co bys tam chtěl hodnotit?
|
||
Fisir Profil |
Reaguji na Kubusku112 [#1]:
Hm, po zběžném prohlédnutí jsem dospěl k závěru, že minimálně CSS je dílem jakéhosi Inettuts. Jinak upřímně řečeno nemám co hodnotit. Menu nefunkční, stránka absolutně zbytečná. Proč se mění kurzor? Už tak mě štve ta blbá krysa a ještě tohle. Proč není deklarované kódování? Mě se místo diakritiky zobrazují jen otazn?ky. Obsah v těch barevných boxech jsi stejně neudělal ty, a pochybuji že zdrojový kód samotné stránky ano. „BurdaNet - Zjistíš, co nevíš“ Ano, pravda. Zjistil jsem, že i starší (!) lidé nežli já si dají k hodnocení stránku kterou nevytvořili. „Burda-Net je registrovaná obchodní znaèka spoleènosti Burda Company©“ Jsi si tím jistý? Opravdu? Nekecáš? „Zde mùže být vaše reklama za 200Kè na týden“ Silně pochybuji, že tam nějaká bude. (Navíc, akceptuji reklamy maximálně textové a v patičce.) |
||
SeparateSK Profil |
Úprimne:
1.Čo by ma malo na tvojej stránke zaujať? 2.Čo z toho si vytvoril ty sám a nie skopíroval? 3.Keď už má hlavná stránka taký dizajn, tak prečo nemajú aj ostatné - myslím tým: http://burdanet.sweb.cz/Videa/ atď 4.Prosím odstráň to Burda-Net je registrovaná..., stačí použiť google, zadať "Burda Company", a už vidím nejaký nemecký magazín. 5.Zaujali ma programy :) Tie programy- kalkulačka a prehliadač si vytvoril ty sám alebo si to skopíroval niekde z netu... ? Na to ,že si študent ZŠ (typujem - 7. ročník) a dajme tomu ,že to chceš ukázať spolužiakom na informatike, ktorí o programovaní nemajú ani šajnu, tak v tomto prípade to ujde. |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0