Autor Zpráva
KoPr
Profil *
Zkritizujte mi prosím nový design na stránce http://www.vydelavame.euweb.cz/.
o tom že to není moc sesynchronizované v exploreru vím...je to i tak trochu naschvál...když tohle udělá víc webmasterů, třeba tím lidi donutíme nepoužívat explorer.
děkuji
DoubleThink
Profil *
Pokud používáte prohlížeč internet explorer,můžou se vám tyto stránky jevit divně, možná i ošklivě
V minoritních browserech nepozoruju nějaký výrazný posun k lepšímu

třeba tím lidi donutíme nepoužívat explorer
Nedonutíme

titulek theadu:Vydělávání na internetu měsíčně klidně 6000Kč
Ještě jednou dáš takový název threadu a poputuje tvá DNS do zakázaných slov.
JCh
Profil *
design se mi nelíbí, příliš barevně jednolité, text se na podkladu špatně čte, příliš úzký sloupec s hlavním textem

nemohu nepodotknout, že obsah je s prominutím ******** na n-tou
YoSarin
Profil
<OT>
nic proti, ale
není moc sesynchronizované v exploreru ... je to i tak trochu naschvál
nezavání tím, že bys chtěl pomoci lidem používat lepší browses, ale spíš leností nebo problémy s optimalizací. Přiznávám že i já dostávám celkem často chutě se na to ***** IE vy**** ale neudělám to, protože tady nejsem od toho abych lidi k něčemu nutil... daleko úžitněčnější by bylo donutit MS aby udělal IE bezproblémový...
Věta Pokud používáte prohlížeč internet explorer,můžou se vám tyto stránky jevit divně, možná i ošklivě proto začněte používat POŘÁDNÝ prohlížeč docela zavání neúctou k návštěvníkům. Já mít IE a tohle si přečíst, tak můžeš zapomenout na nějaký penízky z mého klikání
</OT>
Ke stránkám:
1. úvodní text je příliš dlouhý.... nejdřív muset rolovat dolů a pak zase nahoru, abych se dostal k menu je deprimující
2. u jednotlivých popisů služeb ti chybí napsáno kam kliknout, aby se člověk mohl zaregistrovat (mě je jasný že na banner, ale stálo mě to chvíli přemýšlení, protože na reklamní bannery neklikám...)
3. Počet bannerů na vstuptestránce je úctyhodný, ale potěš pánbů... je mi jasný že doufáš, že ti přinesou nějaké peníze, ale co je moc to je moc...
4. Obsahová část je zbytečně úzká a zbytečně daleko od menu
5. Ten Ice-Style se mi moc nelibi... :) (IMHO)
6. Hlavičku bych roztáhnul, ať pokryje i pravý sloupeček (ten s nápisem "zde můžete mít reklamu i vy")
7. Ty počáteční / koncové Ice bloky jsou zbytečně moc vysoké a široké...
8. u všech obrázků chybí alt
9. některé tagy <td> máš neuzavřené
10. máš na stránce více tagů se steným ID (id="reklamy")
11. http://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?profile=css2&warning=2&ur i=http%3A//www.vydelavame.euweb.cz/akuro.html
12. ty body okolo validity jsou tak důležité jak chceš aby byly... Chamurappi by ti určite řekl ze validita je na nic, hlavně kdyz to funguje jak má (a do jisté míry má pravdu)
YoSarin
bojars
Profil
vítejte
na stránkách o vydělávání na internetu
Máte veliké štěstí že vidíte tyto stránky,protože pokud si je pročtete, můžete získat nečekané peníze
Poslední atualizace: 17.10 2005


Mno, dlho som váhal, či vstúpim, lebo naozaj ľutujem ak si má niekto za peniaze dať na "Vstupstránku" taký "Lunapark".

Takže vstúpil som, neprinútil si ma, aby som zmenil browser...

K designu:

-> nejako Ti to tam mrzne, aký význam majú tie cencúle, súvisí to so zameraním Web-u?

-> menu a odkazy v texte by asi mali mať trochu výraznejší "hover:", v texte by mohli byť odkazy kľudne aj podčiarknuté,

-> text obsahu stránky je príliš úzky a dlhý, na pohľad je toho príliš veľa, musí byť veľká motivácia sa týmto stĺpcom prehrýzť, nedalo by sa to riešiť širšou plochou, odstavcami, podnadpismi, menšími dierami medzi nimi, teda trochu to sprehľadniť? Nechápem prečo je pod obsahom stránky taká veľká modrá plocha, keď má pevný rozmer... mimochodom ako vyzerá tá stránka pri rozlíšení 800×600?

-> príklad podstránky (Tvoj kód):

<h1>EfektMail</h1>

Platí za reklamní e-maily<br /><br />

Platí za registrace a ankety<br /><br />

Platí za klikání na bannery<br /><br />


sa štandardne robí pomocou zonamov:

<h1>EfektMail</h1>
<ul>
<li>Platí za reklamní e-maily</li>
<li>Platí za registrace a ankety</li>
<li>Platí za klikání na bannery</li>
</ul>


...a medzery sa potom naštýlujú cez CSS marginmi, paddingmi pre tag ul li namiesto tagu <br />. Týmto spôsobom by si mohol urobiť aj položky menu....
peteo
Profil
Nechápem, prečo ma nútiš používať alebo nepoužívať niečo, čo nechcem. Na stránkach som nebol a ani na ne nemienim ísť, už len pre ten predslov.

RADA:

Otvor si rezerváciu pre Tebou uprednosťovaný prehliadač, keď sa Ti nepáči explorer.


A vôbec, ...
PetrK
Profil
No nevím, vstoupil jsem a přečetl si to. Čím více jsem se blížil na oné stránce ke konci, tím větší jsem měl pocit že KoProvi vůbec nešlo o nějakou kritiku designu jeho stránek, ale šlo mu o úplně něco jiného......
Nakonec, o tom svědčí i název tohoto jeho threadu.
Webman
Profil *
Příspěvek odstraněn moderátorem. Pro hodnocení jiných webů zakládejte nová témata.
Karelkd
Profil *
Příspěvek odstraněn moderátorem
Voyager
Profil *
Jeví se mi to jako, když mě chceš natáhnout. .... Věnujete tomu 0 Kč + 0s denně !!! tomu budou věřit pětileté děti
wow.max
Profil *
Příspěvek odstraněn moderátorem
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0