Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Ulikar Profil * |
#1 · Zasláno: 25. 3. 2012, 14:46:32
Dobrý den,
prosím o kritiku webu www.sirotkova-5d.xf.cz. Na webu je nutné přihlášení, přihlašovací údaje jsou: Jméno: test Heslo: test Nevkládejte na tyto webové stránky nic hloupého, byť to umožňují. |
||
dranel91 Profil |
#2 · Zasláno: 25. 3. 2012, 15:10:23
Jaký je smysl a cíl takových třídních stránek? Ptám se, jelikož tam není žádný obsah a nenapadá mě, jaký obsah by tam mohl/měl být. K domluvení se na čemkoliv je v dnešní době intuitivnější a spolehlivější (z hlediska dostupnosti jednotlivých členů skupiny) použít sociální sítě, popř. e-mail/mobil. Ke sdílení fotografií a dokumentů je dobré použít Google aplikace (Picasa, Docs) či sociální sítě jako v prvním případě. Jiné využití mě nenapadá.
|
||
Ulikar Profil * |
#3 · Zasláno: 25. 3. 2012, 15:17:28
Tohle je všechno v jednom: nemusíte chodit na jiné weby - Když se chcete mrknout na fotky ze ŠVP nemusíte to hledat na Picase, když si chcete popovídat nemusíte na Facebook. Výhodou je také absolutní kontrola nad uživateli - když někdo na Picase napíše vulgární komentář, nelze jej smazat.
|
||
Stewy Profil |
#4 · Zasláno: 25. 3. 2012, 22:34:55
Spíš bych souhlasil s dranel91. Přikláním se k tomu, že "vše v jednom" je např. Facebook, než takovýhle web. Co takhle si tam raději založit vlastní školní skupinu? Správa uživatelů i příspěvků je tam rovněž možná. Mladiství jsou v dnešní době na Facebooku přihlášeni neustále, a takto by mohli být neustále i v kontaktu se třídní skupinou.
|
||
peta Profil |
Zkus pouzivat v php ob_flush.
Neprisel jsem na to, kde se nahravaji fotky. Tak, ja myslim, ze podobne veci jde delat na spoluzaci.cz. Ale to je pro hodnoceni vedlejsi. |
||
Časová prodleva: 12 let
|
0