Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
lachim15 Profil |
#1 · Zasláno: 31. 3. 2012, 11:43:25
Zdravím, ve volné chvíli se učím dělat v css a html , tak sem dal něco dohromady a vytvořil tohle:
http://jaknaminecraft.maweb.eu/index.html zajímal by mě názor ostatních z jiného než mého pohledu,jak se líbí vzhled,přehlednost ... |
||
nexttime Profil * |
#2 · Zasláno: 31. 3. 2012, 13:34:31
odecti ztoho cisla v paticce 10 a uz to nebude tak hrozne.
|
||
lachim15 Profil |
#3 · Zasláno: 31. 3. 2012, 14:50:28
Od jakého čísla odečíst?
|
||
ehm Profil * |
#4 · Zasláno: 31. 3. 2012, 15:04:03
myslím že nexttime myslel že keby to bolo z roku 2002 tak by to bolo dobré :)
inak kód ako tak ale grafika je zlá, treba to zlepšiť a využívať bluebord ešte aj na odkaz na email je už úplná hlúposť.. a menu by som celé prerobil.. väčšie,centrovať to a pod.. a klikacie logo by možno tiež nebolo odveci |
||
lachim15 Profil |
#5 · Zasláno: 31. 3. 2012, 15:09:05
Menu plánuju ještě doupravit a posílaní mailů ještě udělat sám neumím, proto blueboard.
dík za kritiku :) |
||
lachim15 Profil |
Jinak chci ještě dodat,web by se měl zobrazovat takhle,komu se zobrazuje jinak napište.
|
||
peta Profil |
#7 · Zasláno: 2. 4. 2012, 13:24:39
Ja bych chtel ted jednu vec. Ukaz mi, jak si tu stranky rozklikavas pomoci mobilu.
|
||
lachim15 Profil |
peta:
Úplně v pohodě,dneska otestováno na opera mobile a menu a ostatní funguje,jen tam je jedna chybička a to, že obsah se nedrží tam kde má,prostě se roztáhne dolů a žádný scrollování tam není. Ostatní prohlížeče pro mobil sem nezkoušel... |
||
peta Profil |
#9 · Zasláno: 2. 4. 2012, 15:52:13
To jsi zazracny clovek. Zkusil jsem ovladani pouze klavesnici. Pomoci tab, jsem se dostal na uvodni polozku a pak mi tab skocil nevim kam. Tak jsem zkusil tab parkrat jeste zmacknout, ale stale nevim, kde byl kurzor.
|
||
lachim15 Profil |
peta:
Zkoušel jsem to namobilu přes dotykový display,tab sem nezkoušel ani na pc,nejsem tak zkušenný,nemůžu hned vychytat všechny mouchy :) |
||
Časová prodleva: 13 let
|
Toto vlákno je staré, již dlouho do něj nikdo nepřispíval.
Informace a odkazy zde uváděné už nemusejí být aktuální. Nechcete-li řešit zde uvedenou konkrétní otázku, založte si vlastní vlákno, nepište do tohoto. Vložíte-li sem nyní příspěvek, upoutáte pozornost mnoha lidí a někteří z nich si jen kvůli vám přečtou i všechny předcházející příspěvky. Předpokládáte-li, že váš text skutečně bude hodnotný, stiskněte následující tlačítko:
Běda vám, jestli to bude blábol.
0