Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Gecko Profil * |
#1 · Zasláno: 4. 4. 2012, 17:56:43
Zdravím všechny čtenáře,
přicházím s krátkou estetickou radou - mám dva návrhy portálu www.vaszrak.cz 1. Současný - www.vaszrak.cz 2. (Snad) Budoucí - ![]() Pro který byste se rozhodli. První návrh je rozhodně propracovaný (kompaktnost), bohužel s postupem času zjiš'tuju, že design bere příliš mnoho místa, kde by mohl být obsah. Druhý je hotov na 80%, detaily se musí doladit, jde mi teď o celkový dojem. PS: Za reklamu mne nekamenujte, tu neřídám já. Děkuji. |
||
Fisir Profil |
#2 · Zasláno: 4. 4. 2012, 18:00:39
Zvolil bych tu druhou variantu. Ten text „Slovo a enter…“ se mi tam moc nelíbí.
|
||
Prochy Profil |
#3 · Zasláno: 4. 4. 2012, 18:00:53
Pokud se nepletu, tak na djpw.cz je nastaveno, aby google nesledoval odkazy ven(no-follow), takže odkaz, tam můžeš klidně dát. :-)
|
||
Gecko Profil * |
#4 · Zasláno: 4. 4. 2012, 18:01:32 · Upravil/a: Gecko
Fisir:
Díky. „Slovo a enter…“ se mi osvědčilo, je to blbuvzdorný. Prochy: Nechci to tu rozvádět, patří to jinam, ale jenom krátce - několik stránek jsem nechal zhodnotit na subdoméně a G. je zaindexoval, ona ta url se dlouho maže z indexu (i když je tam redirect). |
||
Str4wberry Profil |
#5 · Zasláno: 4. 4. 2012, 18:30:20
„odkaz není schválně klikatelný, ponevadž nechci aby Google začal indexovat novou stránku se subdoménou - prosím i Vás o nelinkování“
To si zakaž v robots.txt :
User-agent: * Disallow: / |
||
panther Profil |
#6 · Zasláno: 4. 4. 2012, 20:20:03
Gecko:
mě ta beta-verze nefunguje, odkazuje na 404 na www. To máš už záměrně, nebo je někde chyba? Docela jsem se chtěl na ten připravovaný web podívat. |
||
Gecko Profil * |
#7 · Zasláno: 4. 4. 2012, 21:35:05
Už jsem to přepnul (přesměroval). Na www.vaszrak.cz je nový a na http://old.vaszrak.cz/ starší verze.
|
||
Borius Profil |
#8 · Zasláno: 4. 4. 2012, 23:31:56
Co se mi nelíbí:
1) Dobrá, o reklamě se nebudu zmiňovat, toliko krátce: těžko rozlišit, co je reklama a co odkaz se skutečně hodnotnou informací. 2) „Slovo a enter“? Dost podivně to zní. Co se mi líbí: 1) Přehlednost 2) Nepřeplácanost barvami 3) Jednoduché a vystihující logo 4) Informace nejen užitečné, avšak i zajímavě podané |
||
Gecko Profil * |
#9 · Zasláno: 5. 4. 2012, 17:32:27
Borius:
„2) ‚Slovo a enter‘? Dost podivně to zní.“ Jestli by tě (nebo ostatní) napadlo lepší spojení, klidně napiš. „Co se mi líbí:“ To jen fajn, jsem rád za pochvalu :) Díky za Tvůj čas. |
||
Chamurappi Profil |
#10 · Zasláno: 5. 4. 2012, 18:42:44
Reaguji na Gecka:
„Jestli by tě (nebo ostatní) napadlo lepší spojení, klidně napiš.“ Udělat tu lupu, na kterou by chtěl člověk instinktivně kliknout, jako opravdové tlačítko. Pak mu nemusíš psát nápovědu k odesílání formuláře… |
||
Mistr Profil |
#11 · Zasláno: 6. 4. 2012, 02:25:33
Gecko:
Jenom taková drobnost například ke stránkám Podrobný popis lidského oka či Péče o zrak: je rozdíl, napíšeš-li 80% a 80 %. 80% = osmdesátiprocentní 80 % = osmdesát procent Navíc si ve stránce Sklivcové zákaly - tečky, pavučiny nebo čmouhy létající před okem oprav překlep (...) ale oční lékař je nedokáže nalézt. A v článku Brněnská oční klinika Meral zakoupila nový excimerový laser AMARIS se skutečně jedná o, jak Ty píšeš, Frekvence očního sleovače 1050 Hz? Možná ano, nejsem znalec. |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0