Autor Zpráva
domis96
Profil *
Ahooj :D chci vám ukázat můj redakční system pod názvem SuperRS (Super Redakční System) . Je naprogramovaný v PHP +MYSQL, HTML a CSS . Dělal jsem to kolem tři dnu.
Ukázku nemám ale pokud napíšete do komentářu tak ji udělám

Tu máte link ke stažení :

http://www.cemada.eu/SuperRS.rar


Demo : http://superrs.freeiz.com/

Už. Jméno = Admin
Heslo = Admin
Ugo
Profil
co máte všichni s těma RS, navíc říkat tomuhle RS to chce víc než odvahu :-) klasická administrace kterou tvoříš ke všem stránkám na zakázku (bez cms) je vymakanější a kdybych to dělal 3 dny tak bych dostal padáka hned ten druhej den. Na začátek budiž, ale ten název.. (btw. všimni si že dobrý věci nikdy nemaj extra název v superlativech)
domis96
Profil *
Ugo:
ja ani nevim proc jsem stim zacal :DD a jasne ze budu makat porad , a neprestanu jen tak hned . a ten nazev časem zmenim ;)
mimochodec
Profil
Admin / Admin : Zadal jsi špatný login nebo heslo!
(opera 11.62)
ShiraNai7
Profil
Já taky začal dělat RS jen tak pro zábavu, teď je z toho SunLight CMS. Pokud máš skutečně v plánu jej pořádně vyvíjet, tak ti doporučuji změnit název už teď (později je to otrava) a vyhnout se fujtajblům typu:
error_reporting(0);
peta
Profil
Admin/Admin Zadal jsi �patn� login nebo heslo!, Firefox
admin/admin to prihlasilo

Zkoukni php RS, ale simte nikde ho nepouzivej naostro. Je to derave, az hruza. Nebo pry novy joomla ma skvele ovladani, pry. U tebe mi dalo dost prace najit pridavani clanku. Prihlasim se a na co ted kliknout? Logicky, vse natlacene na jmeno uzivatele souvisi s nastavovanim uzivatele. Chvili trvalo, ze musim kliknout na administrace.

Vypis clanku v administraci je takovy nepouzitelny.
Editace noveho ma mala okenka a tlacitko pridat nalepene na nich.
Kdyz kliknu upravit clanek, tak mi nadpis Upravit poskoci asi o 15px vys proti strance Pridat clanek.
Lamicz
Profil
domis96:
Udělěj si nějaký pořádek v souborech, protože tam těch souborů je tam nějak na můj vkus moc - na to co to (ne)umí... Proč je každá akce v samostantým souboru? Kdybych v tom měl napsat něco jenom trošku většího, tak budu mít 500 1kB souborů a absolutně se v tom ztratím. BTW s tím souvisí oddělení HTML a PHP, protože se v tom jinak nevyznáš, na to přijdeš časem ;).
Proč je tam ta jedna třída smodern v souboru functions.php a x naprosto nesouvicejícími fcemi??

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: