Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
frances Profil * |
#1 · Zasláno: 20. 4. 2012, 14:07:42 · Upravil/a: frances
Dobrý den prosím o kritiku a vaše názory na systém pro cílený nákup a prodej internetové reklamy (aktuálně odkazy, články, bannery). Tento trh je určen pro VIP registrované uživatele služby linkmonitor.cz, nicméně pro uživatele jakpsatweb jsem připravil speciální akci na vyzkoušení systému na 1 měsíc zdarma. Stačí při registraci vložit kód WEB351 a aktivuje se vám VIP účet.
V systému je aktuálně více než 700 aktivních inzertních ploch a 60 aktivních poptávek. Během příštího týdne plánujeme rozjet trh s placenými facebook i twitter statusy, takže pokud máte facebook či twitter účty kde chcete prodávat inzerci neváhejte mě kontaktovat na: frances@lemony.cz Na tomto blogu: http://blog.linkmonitor.cz/ naleznete i videoprezentace, které jsem připravil k vysvětlení toho jak systém funguje. Díky za vaše reakce a názory na službu. Očekávám jakékoliv nápady či připomínky. Díky frances Ještě link na službu: http://linkmonitor.cz/ |
||
mimochodec Profil |
#2 · Zasláno: 20. 4. 2012, 14:35:39
Úspěšně jsem se zaregistroval, aniž by mi přišel nějaký ověřovací mail.
|
||
weroro Profil |
#3 · Zasláno: 20. 4. 2012, 14:39:31
frances:
„Během příštího týdne plánujeme rozjet trh s placenými facebook i twitter statusy“ Nie je toto nelegálne? |
||
frances Profil * |
#4 · Zasláno: 20. 4. 2012, 14:56:33 · Upravil/a: frances
Nevím o tom, těchto služeb jsou celosvětově stovky, u nás například http://www.payfortweet.com/
mimochodec: Ano máme to takto nastavené pro maximální jednoduchost použití a žádné otravné ověřování účtů. Je v tom problém? |
||
mimochodec Profil |
#5 · Zasláno: 20. 4. 2012, 15:18:27
frances:
„Ano máme to takto nastavené pro maximální jednoduchost použití a žádné otravné ověřování účtů. Je v tom problém?“ Vzhledem k tomu, že mě to po té registraci ihned přihlásilo, tak myslím, že to problém je. Umožňuješ komukoliv, aby nabízel placenou reklamu na libovolném webu a pod libovolným emailem, aniž bys ověřil, že ten člověk má k tomu mailu přístup? |
||
frances Profil * |
#6 · Zasláno: 20. 4. 2012, 17:37:01
mimochodec:
Máš pravdu že to ověření do budoucna nasadíme. Ale ze začátku jsme nechtěli zbytečně odrazovat zájemce a chtěli jsme jim nabídnout opravdu rychlou registraci napojenou na přihlášení. Taky postrádám smysl toho proč by se uživatel přihlašoval do takové služby pod cizím mailem a platil si za VIP členství když mu daný mail nepatří a všechny notifikace a také možnost resetování hesla pak podléhá už pouze danému mailu... |
||
Borius Profil |
frances:
Na vstupní stránce mi chybí to nejdůležitější: o čem stránka vlastně je. Tady na fóru to sice vysvětluješ, ale pokud bych přišel odjinud, nedozvěděl bych se to snadno. Sice tam máš nadpis „Představení služby – k čemu vlastně slouží“, ale namísto stručného vysvětlení mi to otevře jinou podstránku. A ani tam se nic nedovím, pouze jsem nabádán, abych si skoukl video, že tam se vše dozvím. Uvítal bych spíše stručné písemné vyjádření o nabízené službě. Odkaz „Zeptejte se na cokoli“ vzbuzuje dojem nějakého fóra či otevřené diskuze. Ve skutečnosti se jedná o zaslání e-mailu s dotazem. |
||
Ivy Profil |
#8 · Zasláno: 21. 4. 2012, 10:36:55
Borius:
„Uvítal bych spíše stručné písemné vyjádření o nabízené službě.“ Připojila bych se. Bez toho na žádné video koukat nebudu. |
||
frances Profil * |
#9 · Zasláno: 21. 4. 2012, 18:17:32
Ok díky za názory, na nové landing page určitě zapracujeme, neříkám že aktuální stav je nejlepší, zkusím tam něco dodat aby to bylo hned jasné.
Díky za názory! |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0