Autor Zpráva
Michal Kokeš
Profil
Dobrý den,
cením si lidí,kteří zde pomáhají ostatním a radí jim jak co zlepšit. Jsem naprostý začátečník a nějaký týden pracuji na stránkách www.obchodujtesnami.cz , dočetl jsem se zde spoustu věcí,ale jak sami uznáte,není možné se držet všeho,to bych musel přepisovat stránky neustále. Zjistil jsem,že stránky se nemají dělat pro roboty,ale pro lidi. Bohužel mi chybí zpětnej názor. Zkoušel jsem "optimalizovat" hlavní stránku a také http://obchodujtesnami.cz/forex_obchodovani.html .Můj hlavní dotaz zní,používám "content place holder" ve kterém se zobrazují stránky,každá zvlášť,dočetl jsem se ale,že by to nemusel být dobrý nápad,měl bych mít jednu stránku se všemi informacemi,která by se zobrazovala v "cont.p.h" a vždy by se zobrazil požadovaný text místo jiné stránky?
Děkuji Vám za jakoukoliv radu,vedoucí ke zlepšení mých stránek
mimochodec
Profil
Michal Kokeš:
Můj hlavní dotaz zní,používám "content place holder" ve kterém se zobrazují stránky,každá zvlášť,dočetl jsem se ale,že by to nemusel být dobrý nápad,měl bych mít jednu stránku se všemi informacemi,která by se zobrazovala v "cont.p.h" a vždy by se zobrazil požadovaný text místo jiné stránky?

Tvůj hlavní dotaz je poněkud nesrozumitelný. Nevím, co je "content place holder", ale mám pocit, že je to div se zadaným overflow a scrollbarem. Tento prvek obecně beru jako něco středně otravného, protože když točím kolečkem, posouvá se buď stránka nebo obsah toho divu. To mě nutí na to reagovat a to mě obtěžuje. Jsou případy, kde to má smysl, toto takový případ není. doporučuji ten overflow:auto; zrušit.

Mimo to má ten web ředu docela vážných chyb.
1. Je nečitelný. Nechce se mi startovat explorer, v něm to máš možná ok, já v opeře vidím:
Za jak dlouho dojde k zisku?
Lze zhodnotit úeet bez rizika?
Zvládne to každi?
Jak to celé probíhá?
Kdo má poístup k mému úetu?
Jedná se o bankovní úeet

atd. Doporučoval bych používat utf-8.

2. Zjevně je to výstup z nějakého wysiwyg editoru, protože generuje spoustu šrotu jako
<div id="wb_Shape9" style="position:absolute;left:75px;top:1110px;width:590px;height:36px;z-index:26;padding:0;">
<img src="images/img0276.gif" id="Shape9" alt="rameeek" title="rameeek" style="border-width:0;width:590px;height:36px;"/></div>

Jestli sis to nějak naklikal z nouze a chceš se věnovat spíš tomu obchodování, někomu bych za web radši zaplatil.
Jestli tě baví tvorba webů, doporučoval bych jít jinou cestou, než jsou wysiwyg editory. Toto je špatný postup. Na konkrétní věci se můžeš doptat tady, ale chtělo by to trochu rozumnější html z tvé hlavy, ne z generátoru.
Again
Profil
mimochodec:
Máš pravdu: <meta name="generator" content="WYSIWYG Web Builder - http://www.wysiwygwebbuilder.com"/>

Michal Kokeš:
Wysiwyg editory nemá smysl používat, produkují hrozný kód ve kterém se potom nevyzná vůbec nikdo ...
Přidám par postřehů ohledně stránky:

~ obecně se mi grafický návrh moc nelíbí, působí to na mě "amatérským" dojmem
~ v hlavičce chybí nějaké logo společnosti, které by zároveň bylo odkazem na hlavní stranu
~ menu nemá žádný hover efekt
~ tu ikonku "hlavní strana" bych úplně vypustil a místo ní by mělo být klikací právě logo
~ http://www.obchodujtesnami.cz/images/img0271.gif - vypadá to na špatné kódování
~ pohybující se červené písmo bylo v módě naposledy před válkou (čtěte nikdy)
~ v Google Chrome stejně jako v jiných prohlížečích mám pod patičkou více než 1000px mezeru
~ hledání na stránce je velmi podivné

Neberte prosím mojí kritiku nijak špatně, každý nějak začínáme. Pokud se ale chcete hlavně věnovat obchodování a ne tvorbě webu, doporučuji si nechat takové stránky od někoho vytvořit, jejich cena nebude nijak závratná a výsledek bude stát za to ...
Borius
Profil
Na „naprostého začátečníka“ vypadají stránky dost dobře.
Ačkoli, pár nedostatků by se našlo:
1) Máš chybné kódování (špatně se zobrazují písmena s diakritikou). Deklaruješ jiné kódování než používáš.
2) Modré písmo na modrém pozadí není zrovna ideální. Místy se text téměř ztrácí (např. anglické popisky u mincí)
3) Animovaný graf: písmo je tak příliš malé, že je nemožné cokoli vyčíst.
4) Box speciálně pro Facebook: zdá se mi, že je tam toho nějak příliš moc.
5) Míchání českých textů a anglických textů bez nějakého viditelného smyslu.
6) Čeština je místy dost zběsilá – stanovení cíl, zhodnocený peniz, vy nás kontaktuje, k zisku X ke za měsíc, obchodník je schopni, úroveň vívoje, 500,000 obchodníku, 6. letou praxí, 50-ti zemí, svim klientum, atd.
To tam skutečně je, nevymýšlím si! Všude jinde nechť Tě omlouvá, že jsi začátečník ve vytváření stránek, ovšem tu češtinu by Ti měl někdo překontrolovat, nejlépe rodilý Čech.
7) Zdrojový kód je šílený, to ani nelze jednoduše vyjádřit.
8) Mene tekel: Nevěřím, že to může někoho opravdu zaujmout. Spíše to vypadá jako ukázka odstrašujícího případu, jak by stránky vypadat neměly.
Leč, pokud jsi naprostý začátečník, jistě se budeš zdokonalovat a za nějaký čas to bude vypadat zcela jinak.
Michal Kokeš
Profil
Děkuji moc za reakce,
ano,máte pravdu,používám wysiwyg, připadám si jako blbec,protože chyby textu jsou samozřejmě nepřípustné,pracoval jsem na tom do 4.do rána a nakonec použil wysiwyg 8,kde se změnil jazyk,proto všechny ty chyby. Určitě se tam najdou i chyby způsobené mnou i po opravě formátování,což se pokusím napravit.

"again" :" produkují hrozný kód ve kterém se potom nevyzná vůbec nikdo" chtěl bych začít tím "hlavním",jaký je hlavní problém,zákazník přeci nekouká na kód,pokud se zaměřim na "SEO",vadí tento kód?Zkoušel jsem analyzovat kód a mám asi 5chyb,takže nejsou validní,ale to se dá opravit,pak tedy nevím,proč bych jej nemohl používat,ale odpovědi určitě budou zde na fóru,tak se podívám...

Borius:
Modré písmo upraví,máte pravdu,animovaný graf-jsou to částečně soukromé údaje,proto je hlavní graf a né zisk v USD (pokud myslíme to samé) také nyní není funkční widget od společnosti,kde je aktuální hodnota mého zhodnocení,takže ty grafi za krátko nebudou vůbec potřeba a půjdou pryč..box na facebooku je špatný,asi jej dám jinam a na stránku pouze "líbí se mi" ikonku.

Jinak za ten odstrašující případ,právě proto zatím nepracuji na reklamě,protože by to nemělo význam,každopádně mam možnost získat stránky od společnosti jíž jsem partner,ale chtěl jsem si je udělat sám. Zde je ukázka stránkek http://constructor.instaforex.com/en/?a=design_1...Nevím jestli by bylo lepší se na to vykašlat a získat jejich stránky,ale doufám že né a čase stránky udělám přehledné..

Děkuji Vám za odpovědi a za pomoc s přehledností stránek.


"mimochodec"
Omlouvám se,"content place holder" se to jmenuje ve wysiwyg, jedná se o hlavní stranu a "Hlavní otázky a odpovědi",které se zobrazují v tom "cont.pl.hold"...kdybych to upravil,aby text byl lépe zarovnaný,je toto použití špatné? Nebo bych měl všechny strany,na které odkazuji v "Hlavní otázky a odpovědi" dát na jednu stranu a potom už jen zařídit,aby se text "posunul" na požadovaný text na stránce? Ale následně by došlo,že bych musel použít overflow:auto jako používám jinde,takže to asi taky nepůjde :-)
Borius
Profil
Michal Kokeš:
mam možnost získat stránky
To vypadá velice dobře. Takovým stránkám bych „věřil“. Samozřejmě za přepokladu, že to osadíš češtinou bez výrazných chyb.

Záleží jen na Tobě, kolik času a píle jsi ochoten tvorbě věnovat. Případně můžeš spustit obě verze, jednu na ostro, na druhé zatím pracovat (je to běh na dlouhou trať).
mimochodec
Profil
Michal Kokeš:
Omlouvám se,"content place holder" se to jmenuje ve wysiwyg, jedná se o hlavní stranu a "Hlavní otázky a odpovědi",které se zobrazují v tom "cont.pl.hold"...kdybych to upravil,aby text byl lépe zarovnaný,je toto použití špatné? Nebo bych měl všechny strany,na které odkazuji v "Hlavní otázky a odpovědi" dát na jednu stranu a potom už jen zařídit,aby se text "posunul" na požadovaný text na stránce? Ale následně by došlo,že bych musel použít overflow:auto jako používám jinde,takže to asi taky nepůjde :-)

Bohužel ti zase nerozumím. "Hlavní otázky a odpovědi" nikde nevidím.
Kódování sis opravil, ok. Teď bych prošel celý web a velmi pečlivě zkontroloval text. Nebo to nechal někoho zkontrolovat, máš tam spoustu hrubek.

Problém mizerného kódu není (jen) v optimalizaci pro vyhledávače. Horší je, že se ti v tom špatně orientuje a jestli myslíš, že se na tom něco naučíš, tak si to tím opravdu hodně komplikuješ. Lepší by bylo vzít nějakou free šablonu, udělat z ní kostru webu - těch pár stránek - a naplnit obsahem. Pak si s tím můžeš hrát dle libosti a když se tady zeptáš, někdo ti poradí. s tímhle ti bude někdo radit jen dost těžko - už proto, jak to html vypadá.
Další nevýhodou toho editoru je, že asi neumí používat externí css, nebo aspoň ty ho nepoužíváš. Takže když se rozhodneš zvětšin nadpisy, budeš procházet 30 souborů?
Nech si poradit. Jestli na to spěcháš, nech si to udělat nebo použij to co ti nabídli. Jestli na a baví tě to, začni znovu a bez wysiwygu.
Michal Kokeš
Profil
"hlavní otázky a odpovědi" pod tím je takové "ohraničení" a odkazy "za jak dloho dojde k zisku" "kolik peněz je potřeba"....a tohle vše se zobrazuje v "cont.place holderu" takže na úvod.stránce je prázdné místo,ve kterém se potom zobrazí výsledky,tak o tom mluvím....

Pro vysletlení,já se v tom orientuji "dobře",jelikož já vlastně nekoukám na kód,já pracuji se vzhledem,vidím tedy rovnou jak stránky vypadají a nepracuji v kódu.Externí CSS jsem zjistil,že nepoužívám, protože jsem to zjistil pozdě a mam tam toho jak máku,tak jsem zatím vše nepřesunul,jinak wys..to umí,udělám to..Co se týče nadpisů,tak ty dělám každý zvlášť,takže odpověď zní asi ano :-)ale chápu ten nesmysl..
jinak abych uvedl na pravou míru,já nehodlám tímto získávat zkušenosti,to rozhodně né,je to něco jako stavět auto,stačí aby jelo a vypadalo pěkně,že po odborné stránce to nebude ono,to chápu...Chápu,že mi nikdo těžko pomůže s kódem,ale pokud to ve výsledku nebude vyhledávačům vydit a neuškodí mi to v "seo kvalitě" (nevím jak to napsat) tak bych s wysiwyg pracoval dál...Nežádám pomoc s kódem,ale jak jste mi už všichni velice pomohli,třeba barva textu,facebook apod. spíše mi jde o účelnost stránky,přehlednost,kouknout se na stránku jak vypadá a né jak kód,i když to zní asi blbě :-) ale snad chápete
moon_key
Profil *
Možná by tam neškodil screen platformy a postrádám upoutávku proč se mám začíst do textu. Má přítelkyně se plně věnuje obchodování více jak 5let. Já osobně na té společnosti nevidím nic zajímavého a byl jsem jen zvědavej čím je zrovna tato společnost vyjímečná a má zvědavost není ukojená a jako potenciální zakladatel účtu nemám zájem a jdu k desítkám dalším :-)
Michal Kokeš
Profil
moon_key
Děkuji,chápu jak to myslíš a budu na tom pracovat.Určitě máš pravdu..Ale na mojí obhajobu,myslím,že 30% bonus,13% roční úrok i když ti peníze jen leží na účtu a garance dohodnutých zisků,tak jako vrácení peněz (ano,je pravda,že je to z naší strany a né z Instaforex). Ano,mohl bych ještě uvést někde v sekci pro obchodníky o vrácení 0.5bodu z každého obchodu apod....Ale tyto stránky jsou spíše pro začátečníky a následovatele,zkušeného obchodníka je těžké nalákat proč přejít...Jinak také uvádím rychlí výběr do 1.dne,kreditní kartu apod...Omluv mně,ale opravdu nevím o moc společnostech,které by tyto nabídky přebily...u nás je populární XTB a PLUS500 a žádná společnost nenabízí nic podobného...takže nevím,ale máš pravdu,že bych to měl napsat nějak "důrazněji" zkráceně apod. aby jsi se začetl...


Ostatné nevím co jiného by jsi chtěl,než že nepřijdeš o peníze a pokud si domluvíš s námi zisk a nedodrží se,tak ti jej zaplatíme my,fakt neví,okamžitě dát peníze,to děláme,30% myslím stačí...je doba podvodů a toho všeho,když člověk mluví s klientem,tak vše může vysvětlit a ujistit,že peníze má pod kontrolou on,ale zde je to těžké,snažím se,ale nevidím moc v internetu budoucnost,doba tomu nenahrává,ale když se lidé ptají,je nutné je odkázat,aby si to sami vyzkoušeli,proto tyto stránky...
Michal Kokeš
Profil
Jak prosím mohu smazat své příspěvky/založená téma? Stačí alespoň poupravení nebo smazání odkazů na stránku, stránka změnila majitele a nyní jsou příspěvky neaktuální a spíše negativní pro nového majitele.

Moderátor Petr ZZZ: Řeší se v samostatném vlákně:
Zrušení/úprava příspěvku a zrušení/úprava profilu

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0