Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Ashgriel Profil |
#1 · Zasláno: 3. 5. 2012, 17:27:54
Dobrý den,
Zajímal by mně názor na můj blog o osobním rozvoji, psychologii a tak podobně. Hlavně obsahově, jestli je to vůbec čitatelné :) Případnou kritiku uvítám :) |
||
mimochodec Profil |
#2 · Zasláno: 5. 5. 2012, 16:08:05
Proč se kliknutím v hlavním menu otvírá nová stránka??
Jak přesně si říkáš? Ashgriel? Chymmi? Obsahu spousty, ale tematicky je to tak roztříštěné, že mě to vůbec neláká ke čtení. Koho chceš zaujmout tímto? Blog optimalizace (9) Brigády (2) Citáty (3) Cvičení (1) Google (3) Google AdSense (1) Hudba (1) ... atd Vypadá to na první pohled jako agregátor článků namátkově posbíraných napříč internetem. Dost mě překvapilo, že obsah je originální. Úroveň článků samotných je dost pofidérní. Články jsou povrchní, spíš jde o pár řádků na dané téma, obklopených tunami hlušiny. To žluté je článek. Ke kódu se radši vyjadřovat nebudu. Je děsivé, co je možné některými systémy vygenerovat. |
||
Ashgriel Profil |
#3 · Zasláno: 6. 5. 2012, 18:46:05
Děkuji, no ty kategorie..no v podstatě nad tím jsem nepřemýšlel.
Co by si mi poradil s tím kódem ? Blogger už to tak hold má :( Přemýšlel jsem přesunout css a js do externích souborů, ale zatím nevím kam. |
||
Časová prodleva: 17 dní
|
|||
nishkam2012 Profil |
#4 · Zasláno: 23. 5. 2012, 21:36:20
Nepodarilo se mi na tom blogu napsat komentar. Muj pokus skoncil takto
![]() |
||
Darker Profil |
#5 · Zasláno: 23. 5. 2012, 21:57:00
|
||
Zhulenec Profil |
#6 · Zasláno: 24. 5. 2012, 22:41:56
me se to libi...hlavne prave ten obsah je kvalitni (pekne jsem se pocetl) vytknul bych to logo, to je vylozene odflakly...celkove bych dal 7/10
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
0