Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Jikoun Profil |
#1 · Zasláno: 15. 5. 2012, 10:15:27
Dobrý den,
chtěl bych znát Váš názor na tento design. Především však na ty čtyři kruhy. Rostliny i Semena budou směřovat do e-shopu, proto nevím, jestli by tam měl být ještě e-shop jakoby potřetí, kor když je navíc textově v menu nahoře. Nebylo by lepší dát místo kruhu E-shop Galerii a e-shop nechat jen v menu? Aby to zákazníka nemátlo, když bude chtít do E-shopu pro rostliny, tak aby věděl, že se tam dostane jak přes kruh Rostliny, tak přes kruh E-shop. ![]() Díky za Vaše názory. Jikoun |
||
Taurus Profil |
#2 · Zasláno: 15. 5. 2012, 10:49:38
Opravdu moc pěkná práce. Čisté, přehledné, vyrovnané. Ad kruhy – je dobře, že návštěvník má víc cest k cíli, e-shop bych nechal. Otázkou je, co je stěžejní – zda blog nebo fotogalerie – podle toho bys mohl vymyslet čtvrtý kruh. Ty první dva beru spíš jako doplňkové obrázky, protože je pro mě matoucí, že třetím se dostanu na e-shop, prvním a druhým na (předpokládám) podkategorie e-shopu.
Popřemýšlel bych taky nad odsazením nadpisů, protože Kontakt a Napište nám opticky nejsou ukotvené. Hodila by se možná nějaká slabá linka nebo něco, aby to nesplývalo s informacema výš. Odkaz "starší příspěvky" bych přebarvil na červeno, nezapadá do webu. Facebookoviny moc rád nemám, trošku to kazí vzhled. |
||
Petr ZZZ Profil |
#3 · Zasláno: 15. 5. 2012, 13:50:01
1. Nápis "nákupní košík" je ilustrován nákupní taškou, působí to nesourodě.
2. Logo mi v první chvíli přišlo takové jako pravicové-politické, možná by pomohlo zakulatit tomu stylizovanému kaktusu rohy. 3. "Přejít na" mi přijde zbytečné, spíš bych psal jen "e-shop". 4. Fotky v kruzích rostliny a semena mi připadají nečitelné (rostliny: rušivé pozadí, semena: vůbec netuším, kde jsou údajná semena vyobrazena a co jsou kusy hlíny či kamení). 5. Kruhy by možná mohly být menší. 6. Opakování odkazů v menu nahoře a v kruhové grafice se mi nezdá být dobrý nápad; navíc je pořadí odkazů různé (blog je nahoře první, dole poslední). 7. 15 tváří z Facebooku je o 15 víc než by bylo vhodné; vnímám to jako reklamu na Facebook a/nebo na profily těch lidí – na kaktusovém webu zbytečně vyplýtvané místo. Odkaz na FB budiž, ale věnovat tomu tolik místa mi nepřijde moudré. 8. Barevné řešení mě nepřesvědčilo, především sytě zelenou moc s kaktusy nespojuji. Možná by to chtělo trochu experimentovat s barvami, vybranými v grafickém programu pipetkou z nějakých fotek kaktusů. Celkově to ale špatné není a font názvu firmy v logu vlevo nahoře je velmi zdařilý (takový jakoby kaktusový a přitom čitelný). |
||
martin1312 Profil |
#4 · Zasláno: 15. 5. 2012, 13:58:41
súhlasím so spomenutými pripomienkami.
- tie kruhy by mohli byt menšie a zároveň tie ich popisy o niečo väčšie. Prve čo mi udrelo do oči je nadpis Najnovšie príspevky, a neviem či je to zrovna tá položka, na ktorú chte poukázať. |
||
jenikkozak Profil |
#5 · Zasláno: 15. 5. 2012, 18:04:07
Jikoun:
Tento grafický návrh se mi líbí víc než stávající design. Ale stejně jako Petr ZZZ mám pocit, že Facebooku věnujete více prostoru (a více barev) než vlastnímu e-shopu. Více než na tento obrázek se těším na výsledný nakódovaný web. |
||
Jikoun Profil |
#6 · Zasláno: 15. 5. 2012, 18:38:41
Díky všem za názory, facebook určitě spravíme - bude bez těch obličejů.
Na ostatních připomínkách také zapracujeme. |
||
Časová prodleva: 11 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0