Autor Zpráva
Hans_16
Profil
Nevím, jestli to dávám do správné sekce, ale přišla mi nejvhodnější :) . Učím se HTML + CSS a chci se zeptat, jestli by se tu našel někdo, kdo by mi zkontroloval, jestli to co jsem zatím vytvořil, mám dobře. Ale kam to mám dát, když to zatím dělám jen v PC, nemám to na žádném webhostingu, aby šel vidět kód i výsledek?
panther
Profil
Hans_16:
Ale kam to mám dát
vyber si některý z freehostingů, tam obsah nahraj a pošli odkaz na webovou stránku.

ale přišla mi nejvhodnější
přesouvám do názoru na stránku, pak dodej odkaz, některý z kolegů jej doplní do titulku tématu.
Hans_16
Profil
http://www.jm-karty.wz.cz
můžete se prosím na to podívat, jestli na to jdu dobře, případně, kde mám chyby?
final
Profil
-grafický návrh je zlý ale chceš riešiť html a css:
1.<font size=""> sa dá tiež zapísať v .css súbore
2.<b></b>nahraď tagom <strong>
3.nebolo by zlé trochu naštýlovať aspoň "menu" napr.odstrániť "guličky :)"list-style-type:none;
4."logo" zvykne byť klikateľné
5.načo tam pcháš box-shadow keď nevieš základy nechápem..
6.absolútne pozícovanie tiež nie je asi najlepšie
Hans_16
Profil
díky, dnes si s tím budu zase hrát. jinak ten box-shadow jsem našel hotový kód na css3.info, když jsem to procházel a tak jsem to zkusil a už jsem to nedal pryč. jen jsem to zkoušel, jak to vypadá :D a můžeš mi prosím poradit, co by bylo lepší místo toho absolutního pozicování?
margin
Profil *
Hans_16:
můžeš mi prosím poradit, co by bylo lepší místo toho absolutního pozicování?
Floatování, hotové layouty jsou třebas na http://blog.html.it/layoutgala/.
Hans_16
Profil
final:
3.nebolo by zlé trochu naštýlovať aspoň "menu" napr.odstrániť "guličky :)"list-style-type:none;
tak jsem to zkoušel dát do CSS k menu a kuličky tam jsou pořád. zkoušel jsem hledat i na netu, ale pořád mi nejdou odstranit :( nebo musím ještě jinam něco napsat??
panther
Profil
final:
2.<b></b>nahraď tagom <strong>
neni nezbytne, resp. proc? Neveris snad tomu, ze strong je neco vice nez b, ze ne? b je tucny text, strong je text, ktery by mel byt pro uzivatele dulezity. To, ze obe znacky maji vychozi stejne formatovani, neznamena, ze jsou synonymni. A i kdyby znamenalo, proc tedy jednu za druhou menit?
jenikkozak
Profil
Hans_16:
tak jsem to zkoušel dát do CSS k menu a kuličky tam jsou pořád. zkoušel jsem hledat i na netu, ale pořád mi nejdou odstranit :( nebo musím ještě jinam něco napsat??
Jenomže ty jsi odebral odrážky u divu (se třídou menu), ale tomu seznamu uvnitř jsi je nechal. Aby ti to fungovalo, musíš je nastavit přímo tomu seznamu nebo jeho položkám. Tedy třeba: .menu ul li{list-style-type:none}
Hans_16
Profil
Jo tak, už to chápu. Díky ;-)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: