Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Matherz Profil |
#1 · Zasláno: 10. 7. 2012, 16:45:43
Zdravím,
už nějakej čas sleduju vývoj jedné modifikace která do hry přináší MultiPlayer a tak jsem založil stránku a koupil doménu a obohacuju web články, novinkami a vším čím co o tom vim. Grafika stránka neni nic moc. Grafika nemam a já sám nedělám moc dobré grafické návrhy ale i tak si myslim že to nevypadá nejhůř, takže vše jakštakš řešim přes CSS. Stránka taky neni zatím zcela validní mam asi tak 7 chyb na webu. Děkuji za vaše názory a návrhy na zlepšení. Stránka zatím vyniká pouze tím že na ní jsou informace které určitě na ostatních stránkách nenajdete protože u nějakých článků jsem psal i z vlastní zkušenosti. Jinak mam vlastní RS který zatím neni na moc dobré úrovni a tak si všechno programuju sám. Mafia2-multiplayer.cz |
||
LaMMa Profil |
#2 · Zasláno: 10. 7. 2012, 17:16:46
Nie je to najhoršie:). Len ten text je nečitateľný. Biele písmo a tmavšie menej priehľadné pozadie pod texty by tomu pomohlo. Infopanel by som presunul zprava vľavo pod menu a chatbox dal na samostatnú stránku a tak rozšíril stĺpec s obsahom.
|
||
houbín Profil |
#3 · Zasláno: 11. 7. 2012, 16:19:41
Když jsem otevřel tvou stránku, chvíli jsem přemýšlel, kde vlastně jsem. není to nejhorší, ale:
- v logu nejde přečíst černý text při větší obrazovce (text je pak na tmavém pozadí) a je zbytečně velké - poloprůhledné pozadí není nejmoudřejší - chybí nějaké úvodní slovo: ,,Vítáme vás.... .. .. . ". - líbilo by se mi nějaké označení novinek, třeba Novinky :D na hlavní stránce . - Google+ a počítadlo bych dal do nějakého panelu (máš tam hned tři). a raději používej Facebook, protože Google používá málo lidí - v menu, kde máš M2MP ke stažení jsem se při kliknutí lekl, že se hned něco stahuje. raději udělej stránku, kde bude odkaz na stažení Nic víc mě momentálně nenapadá. |
||
Nox Profil |
#4 · Zasláno: 11. 7. 2012, 21:06:28
Za mě nelíbí, nemám nic z obsahu, celé je to jeden screenshot a přes půl obrazovky (na noteboocích snad i víc) logo - text obsahu i menu je nečitelný.
|
||
Časová prodleva: 14 dní
|
|||
Matherz Profil |
#5 · Zasláno: 25. 7. 2012, 13:05:16
LaMMa: To je tak schválně aby první co host uviděl je základní informace a nemusel to nikde hledat.
Co na to říkáte teď ? Provedl jsem několik změň poupravil jsem obsah (desing) a také trochu systém. Ještě musím přidat stránkování. |
||
Časová prodleva: 3 měsíce
|
|||
Matherz Profil |
#6 · Zasláno: 23. 10. 2012, 17:10:12
Jaký máte názor na současný jednoduchý design? Popřípadně dodejte co tomu "chybí" ...
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
0