Autor Zpráva
Matherz
Zdravím,
už nějakej čas sleduju vývoj jedné modifikace která do hry přináší MultiPlayer a tak jsem založil stránku a koupil doménu a obohacuju web články, novinkami a vším čím co o tom vim.

Grafika stránka neni nic moc. Grafika nemam a já sám nedělám moc dobré grafické návrhy ale i tak si myslim že to nevypadá nejhůř, takže vše jakštakš řešim přes CSS.
Stránka taky neni zatím zcela validní mam asi tak 7 chyb na webu.

Děkuji za vaše názory a návrhy na zlepšení.

Stránka zatím vyniká pouze tím že na ní jsou informace které určitě na ostatních stránkách nenajdete protože u nějakých článků jsem psal i z vlastní zkušenosti.

Jinak mam vlastní RS který zatím neni na moc dobré úrovni a tak si všechno programuju sám.

Mafia2-multiplayer.cz
LaMMa
Nie je to najhoršie:). Len ten text je nečitateľný. Biele písmo a tmavšie menej priehľadné pozadie pod texty by tomu pomohlo. Infopanel by som presunul zprava vľavo pod menu a chatbox dal na samostatnú stránku a tak rozšíril stĺpec s obsahom.
houbín
Když jsem otevřel tvou stránku, chvíli jsem přemýšlel, kde vlastně jsem. není to nejhorší, ale:
- v logu nejde přečíst černý text při větší obrazovce (text je pak na tmavém pozadí) a je zbytečně velké
- poloprůhledné pozadí není nejmoudřejší
- chybí nějaké úvodní slovo: ,,Vítáme vás.... .. .. . ".
- líbilo by se mi nějaké označení novinek, třeba Novinky :D na hlavní stránce .
- Google+ a počítadlo bych dal do nějakého panelu (máš tam hned tři). a raději používej Facebook, protože Google používá málo lidí
- v menu, kde máš M2MP ke stažení jsem se při kliknutí lekl, že se hned něco stahuje. raději udělej stránku, kde bude odkaz na stažení
Nic víc mě momentálně nenapadá.
Nox
Za mě nelíbí, nemám nic z obsahu, celé je to jeden screenshot a přes půl obrazovky (na noteboocích snad i víc) logo - text obsahu i menu je nečitelný.
Matherz
LaMMa: To je tak schválně aby první co host uviděl je základní informace a nemusel to nikde hledat.

Co na to říkáte teď ? Provedl jsem několik změň poupravil jsem obsah (desing) a také trochu systém.
Ještě musím přidat stránkování.
Matherz
Jaký máte názor na současný jednoduchý design? Popřípadně dodejte co tomu "chybí" ...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0