Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
jindrakuba Profil |
Ahojte. Snažím se rozject fórum o všech mobilních telefonech. Proč ? Mám pár webů na toto téma a hodně lidí se mě neustále ptá co kde nastavit, kde co sehnat atd. Rozhodl jsem se, že fórum bude opravdu otevřené a multiplatformové - tedy všechny značky telefonů a všechny operační systémy.
Potřebuju poradit a nebo i pomoci s rozjezdem. Mám pár otázek 1) Vadí Vám na mojem fóru něco ? 2) Co by šlo udělat jinak, lépe ? 3) Co struktura (rozčlenění) fóra ? 4) Design radši nehodnoťte, ten budu upravovat. Pokud Vás někoho toto fórum zaujme, budu jedině rád, když se přidá a s něčím přispějete, nebo se na něco zeptáte. Je možno přispět bez registrace :) Adresa : www.teleforum.cz Děkuji |
||
Juandev Profil |
#2 · Zasláno: 17. 7. 2012, 20:37:40
jindrakuba:
Zajímavé, ale nevidím tam sekci pro žádný ze svých mobilů: LG, Motorola, Alcatel:-) |
||
jindrakuba Profil |
#3 · Zasláno: 17. 7. 2012, 21:33:15
Juandev:
Ahoj. Tak jsem ti přidal sekci Motorola i LG, jestli chceš, můžeš se v těch sekcích ptát :D |
||
Ivy Profil |
#4 · Zasláno: 17. 7. 2012, 22:56:22
jindrakuba:
„Je možno přispět bez registrace :)“ Nebojíš se spamu? |
||
jindrakuba Profil |
#5 · Zasláno: 17. 7. 2012, 23:05:10
Ivy:
Spamu se rozhodně nebojím. Mám tam nastavené otázky pro neregistrované - pořád lepší než opisování z obrázku. Fórum není ještě vůbec rozjeté, spamboti ho ještě neznají. až bude potřeba, bude ve fóru možno přispět jen registrovaným, což bude určitě až za dlouho. |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0