Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
ANT_ERGO Profil * |
#1 · Zasláno: 22. 7. 2012, 23:29:09
Portál AkceZ.cz sdružuje již přes 10 000 lidí a nabízí zvýhodněné ceny na bázi množstevních slev. Slevy jsou z kategorie telefonování, tankování, bankovní služby, pojištění atd.
Registrace je zdarma a bez závazků. Zajímalo by mě zda se Vám web líbí a chápete z něj jeho myšlenku? Za každý názor díky. V. Bulant ANT ERGO |
||
Amunak Profil |
Asi chápu myšlenku z toho co píšete zde. Kdybych však na tne web narazil, určitě bych to nepochopil dříve než bych odešel - z principu "slevám za nic" nevěřím. Bylo by dobré napsat alespoň pár vět o co jde na nějaké viditelné místo na úvodní stránce (třeba místo toho slideru který vypadá jak cizí reklama a nepřidává žádnou informační hodnotu).
|
||
mimochodec Profil |
#3 · Zasláno: 22. 7. 2012, 23:36:50
ANT_ERGO:
Nápad se mi líbí hodně, myšlenku chápu. Měl bych pár drobných připomínek k detailům designu, ale to nemá být předmětem diskuse, tak budiž. |
||
margin Profil * |
#4 · Zasláno: 23. 7. 2012, 00:32:00
ANT_ERGO:
„chápete z něj jeho myšlenku?“ Nechápu. Abych se dozvěděl více, tak se musím registrovat, takže nic. U sekce "Telefonní tarify" je spousta vaty a jedna věta k věci, ze které se dá vytušit, že jde o takzvaného šedého operátora. |
||
jenikkozak Profil |
#5 · Zasláno: 23. 7. 2012, 10:21:51
ANT_ERGO:
„Zajímalo by mě zda se Vám web líbí a chápete z něj jeho myšlenku?“ Z webu bych jeho myšlenku nepochopil. Protože když nepoznám účel webu z úvodní stránky, nemám důvod web procházet dál. Web se mi zdá překombinovaný. Jednotlivé části nejsou vzhledově propojeny. - To, že by se neměly podtrhávat texty, které nejsou odkazy, platí i pro texty, které jsou součástí obrázků. - Náhodně vybraný článek - Internet, obsahuje chyby v interpunkci, vlastně nic nevysvětluje a obsahuje jakousi faleš - odkaz na tutéž stránku. - Další článek - Telefonní tarify obsahuje tutéž „sviňárnu“ - odkazuje sama na sebe pod různými slovy. „Víte, že průměrná marže poskytovatelů telekomunikačních služeb u nás je 50 %?“ To nevíme. Chtělo by takové tvrzení něčím podložit. Osobně bych tipoval hodnotu vyšší než 75 %. Vycházím z toho, že u cz domén cenu známe - 150 Kč (s DPH), O2 ji nabízí za více než čtyřnásobek - za 658,80 Kč. |
||
Ivy Profil |
#6 · Zasláno: 23. 7. 2012, 14:12:25
ANT_ERGO:
„zda se Vám web líbí a chápete z něj jeho myšlenku“ Nelíbí a nechápu. Na vzhled mi stránka připadá fádní, na orientaci ne zcela přívětivá a na informace chudá. Po rozkliknutí "Aktuálních nabídek" bych očekávala že obrázky povedou na bližší informace a po kliknutí se nic nestane. Pokud chci získat informace o výši slevy tak je stejně nedostanu dokud se nezeregistruju a nepřihlásím. Myšlenka webu je lépe popsána v úvodním příspěvku tohoto vlákna. Zkuste zvážit upravení a rozvedení té věty a vložení na stránku místo těch balónků. To že slavíte mě po příchodu vůbec nezajímá a to že je vás 10 000 mě zajímá jaksi až ve třetím nebo čtvrtém sledu, nejdříve mě zajímá co vlastně nabízíte, a to se bez registrace stejně nedozvím. Dokud mi nedáte příležitost vaše nabídky podrobně prozkoumat tak o registraci uvažovat nebudu, čímž se kruh uzavírá a já odcházím. Takže to s tou registrací doporučuju také zvážit. |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0