Autor Zpráva
marik30
Dobrý den, rád bych Vás požádal o názor na stránku www.citronada.cz. Zajímá mě design, ale i pohled z hlediska SEO. Uvítám jakékoliv nápady k prosazení webu. díky moc m.
pcmanik
marik30:
1. Necitatelny font.
2. Tie kocky bublinky co su okolo tych padajucich kociek ladu a padujuceho citrona nevyzeraju dobre, nakolko su odrezane.
3. Aky vyznam ma to logo, alebo co je to so sloganom Citronada - Osviezujuci nealkoholicky napoj, ked na stranke najdem aj ine alkoholicke varianty?
4. Na konci stranky mam nejake cudne sive pozadie. Zobrazuje sa mi to tak na iPade, na pocitaci to budem musiet este overit.
5. Pozadie na mna posobi rusivo, mozno jednoduche jednofarebne pozadie zltej farby by bolo lepsie.
marik30
už takhle vřelé díky!!! samozřejmě, kód mě zajímá také..i z hlediska seo...chceme to mít vpředu na slovo "citronáda"a "recept na citronádu", ale na googlu se nám to nějak nedaří...moc díky m.
Seki
1) Pod stránkou je mnoho zbytečného bílého místa
2) Kurziva je hůře čitelná
3) Chybí meta tagy (keywords, description)
4) V nadpisu úrovně H1 je umístěn obrázek
5) Malé písmo
6) Nevím, co zmanenají ty podrtžítka pod logy restaurací

Zbytek už snad shrnul kolega ;)
Ivy
Mě to připadá takové šedivé, neostré, rozmazané (grafika i obsah). K prosazení tam opravdu chybí nápady, a to silně originální. Recept na citronádu by mě nikdy nenapadlo hledat na internetu a ani neznám nikoho kdy by zrovna citronádu dělal podle receptu. Jestli má stránka sloužit na propagaci těch restaurací tak bych asi doporučila nápad zvážit, potenciál této stránky mi připadá velmi nízký. Nebo zaměnit za nějaký opravdu originální recept.
Seki
Ivy:
Recept na citronádu by mě nikdy nenapadlo hledat na internetu a ani neznám nikoho kdy by zrovna citronádu dělal podle receptu.

Souhlasím, když chci citronádu tak si natočim vodu a vymačkam si tam citron :)
marik30
to Seki: metatagy tam jsou vyplněné ... přesto díky moc všem za názory, dost mi pomohou v další práci m.
margin
Profil *
• 500 ml citrónové šťávy
• 200 g třtinového cukru
• 2 - 2,5l soda perlivá
• 0,05l rum

To vypadá, jako by seznam psali nezávisle aspoň dva lidi.
První používá mililitry a gramy, před jednotkou má mezeru, píše ve čtvrtém pádu, napřed přívlastek, pak předmět.
Druhý používá litry, před jednotkou nemá mezeru, píše v prvním pádu.

Obsah je slabý a grafika odfláknutá, půlku obrázků zmenšuje prohlížeč.
Pokud si někdo zvětší písmo, tak se mu část textu schová.
jenikkozak
marik30:
- Není dobrý nápad dávat malé patkové písmo do kurzívy. Raději ji všude odstraňte a nahraďte patkové písmo bezpatkovým.
- Zbavte se té dlouhé mezery dole pod patičkou. Takto se uživatelům zcela zbytečně zobrazuje vertikální posuvník.
- Ve všech případech, v nichž na stránkách s kontakty na jednotlivé podniky používáte dvojtečku, se před ní nepíše mezera.
- Na stránce Kontakty by pomohlo odlišení navštívených a nenavštívených odkazů. Protože odkazy z této stránky nevedou na oficiální weby daných podniků, jak by si návštěvník mohl myslet.
peta
Pusobi to tak jakoze nedodelane, navrh.
Vnitrni okraj stranky je stanoveny asi na 20px. Tomu odpovida text Dobry den, 2 odstavce a dals nic. Chyba. Stejne meli byt:
- obrazek u nealko citronada zleva
- nadpis citronada zleva, zhora
- Napoj vhodny pro... zdola
Cernobily prouzek v pozadi bych resil svetle zlutou nebo oranzovou.
Obrazky kostek ledu s listecky se jevi kostrbate, proti tomu grafika v pozadi nahore je pomerne ostra, kostky vyrazne.
Mezi obrazkem a textem by mela byt urcita mezera, idealne vsude stejna. Mezi Vodkou a Kontakty v menu ma obrazek vetsi mezery nez obrazek se sklenici vpravo od Kontakty.
Kdyz si kliknu na kontakty, nedozvim se, ze mam vybrane kontakty. Co zkusit ty kostky odbarvit a vybranou polozku vysvitit barevnou kostkou a treba oranzovym nebo cyan textem?
V paticce to opet kazi nalepeni obrazku na bilou oblast, vycuhovani zprava pres okraj bile oblasti. A podtrzeni mezi obrazky Metro a Jerrys.
Mozna by polovicni mezery nez je zleva Dobry den bylo dobre dat pod obrazek osvezujici nealko limonada, ...chutny napoj, ...soda perliva
Kdyz kliknu na S rumem, pak nadpis nealko limonada neodpovida. A protoze ani dalsi nemu neni nealko, pak je to 2:1 pro alkoholicke napoje.
Spectator
Když se objeví nový druh citronády s "něčím", kam dáte odkaz na recept?
Text s kurzívou je dost malý,
Místo receptu na citronádu by bylo lepší udělat web o restauraci a dát tam víc receptů, ne?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0