Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Ajtak Profil |
Dobrý den. Prosím o kritiku mých stránek www.ajtak.g6.cz
Díky moc za veškerou kritiku |
||
Ivy Profil |
#2 · Zasláno: 25. 10. 2012, 14:51:28
* Tvorba webů jen zde - to myslíš vážně?
* Proč tak tajíš svoje jméno? Pokud něco prodáváš tak je tvoje povinnost uvádět nejen jméno, ale i spoustu dalších údajů. Jestliže to doplníš, doplním i já svoje postřehy, v tuto chvíli se tvou stránkou dále zabývat nebudu. |
||
Ajtak Profil |
#3 · Zasláno: 25. 10. 2012, 15:08:49
Jelikož nemám ŽL, tak žádné další údaje pokud vím, nejsou potřebné.
* Tvorba webů jen zde - to myslíš vážně? Nepochopil jsem, co tím myslíš |
||
pcmanik Profil |
#4 · Zasláno: 25. 10. 2012, 15:16:49
Ajtak:
Hrozný font, hneď ma to prestalo baviť čítať. Čo sa týka tvojho programovania, tak za 3 roky si sa toho teda moc nenaučil, a prezentovať sa takouto stránkou, kde dokonca tvrdiš, že je to tvoja "silná stránka" mi príde skôr ako verejná hanba. |
||
Ajtak Profil |
#5 · Zasláno: 25. 10. 2012, 15:23:48
Možná tam nemám poznačené, že mě grafika webů nebaví, ale že se zabývám programováním online aplikací v PHP, MySQL, atd.
|
||
Rellik Profil |
#6 · Zasláno: 25. 10. 2012, 15:32:50
Ajtak:
„Jelikož nemám ŽL, tak žádné další údaje pokud vím, nejsou potřebné.“ No pokud teda nemáš živnosťák, a budeš dělat weby, někdo to práskne a oni si tě najdou a budeš platit větší či menší pokutu. A věř, že i ta menší má víc než čtyři nuly... Jinak stránka jako taková dělá laciný dojem začátečnického autora, který toho moc neumí a plácá všechno jak se dá... |
||
Ajtak Profil |
Ano? Já četl, že pokud se jedná max. 2 zakázky ročně, tak to může býti na dohodu.
Třeba: Tvorba www stránek bez živnostenského listu |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0