Autor Zpráva
moergil
Profil *
http://m3dc.wz.cz/predator/index.html

co by som tam mal podla vas zmenit/dat/odstranit? Zatial som spravil len ako taky dizajn a snazil som sa aby som mal validny kod, obsahom som sa zatial moc nezaoberal.
moergil
Profil *
a este pls zaujimalo by ma ako to vyzera v inych prehliadacoh ako IE
klokyn
Profil
To ze teraz by sa stranka mala zobrazit spravne aj vo firefoxe alebo opere

Validita neznamená že sa ti to bude všade správne zobrazovať...

K stránke:
1.) Tabuľky a iframe vyšli z módy :)
2.) Ten nadpis - main menu - vyzerá ako odkaz. Sprav stým niečo
3.) Farby sa mi nepáčia, ale to je len podľa môjho gusta
4.) Ofarovať lištu asi nemá zmysel
5.) To najhoršie nakoniec: V mozille a opere je to strašne rozhádzané
pashkokanhimbizila
Profil
Firefox

ten obrazek s bio.sector mi vylejza z ramecku a cely ty cerveny ramecky mi prijdou nejaky divny (posunuty ?), mozna je to ale naschval (neumim to posat, ale pokud se na to hces kouknout, tak si FF stahni =)

ten nadpis "main menu" bych nepodtrhavala

Trochu som makal a upravil som kod stranky aby bol validny s HTML 4.01 standardom (kontrolovane na www.w3c.org). Co to znamena? To ze teraz by sa stranka mala zobrazit spravne aj vo firefoxe alebo opere ;-). - no, ale nemusi... validita se nerovna pristupnost.

rozliseni 800*600 a vetsi... hmm... kolik lidi ma mensi? =)

font-family: Arial, Times-new-roman, sans-serif; - Times new roman je patkovy (?) a pise se bez pomlcek, jinak Arial staci zapsat jen jako sans-serif, protoze je to zakladni bezpatkovy pismo

tabulky ne...

barvy sou, no... divny. moc k sobe neladej, ale jestli se ti to tak libi =)
YoSarin
Profil
1. klikací logo (jako že není, ne že je...)
2. Z té zelené na černém pozadí mne opravdu přecházejí oči...
3. Když ve FF scrolluju nahoru dolu, tak se ty červené linky nehýbou, resp zůstávají v okně na stejné pozici a jsou překrývány textem a obrázky... úmysl? Spíš bych to tipnul na rozhozený design... Jo, tak sem skouknul v IE a je to rozhozeny design... dost silně - ty rámečky jsou ouplně jinak (viz http://yosarin.kvalitne.cz/predators_alliance.png (bacha má to 100 Kb - byl jsem líný to nějak komprimovat... :( ))
4. v main menu bych dal odkazům display: block; aby byl, alespoň ve FF a O, klikací celý řádek. Navíc bych dal ten nadpis (Main Menu) jinou barvou než odkazy a zrušil jeho podtržení
5. jak máš ten odkaz na W3C.org, tak by možná neškodilo dát tam takový odkaz, aby to šlo přímo na validování tvé stránky - aby se každý mohl přesvědčit sám... :)
tzn <a href="http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A//m3dc.wz.cz/ predator/index.html" title="Validita těchto stránek">www.W3C.org</a>
Ale to je jen IMHO. :)
5. občas ti tam chybí ukončení nějákého tagu (konkrétně třeba <tr>) i když myslím že u transitional to není jako error (určitě ne, když se validátor nevzteká... :) )

IMHO asi tak vše...
Hodně štěstí
YoSarin

update:
Tak zatímco jsem smolil, jsem byl opět všemi předběhnut, tak se nezlobte, že opakuji již řečené... :-P :)
Railbot
Profil
Kez by validita znamenala automaticky korektni zobrazeni ve vsech prohlizecich...ja se tady s jednim webem morim uz cely dny, aby to vypadalo stejne IE / FF a porad nic :-/, ale hlavne ze to mam validni, hehe :))

Hlavne - spatne barvy, tohle mi prijde jako "lacina kombinace", z paticky dat pryc to "Stránka je optimalizovaná na...". Ma tu nulovou informacni hodnotu. Je to tam uplne zbytecne a pusobi to dost hloupe.
A ano, ten napis Main Menu nepodtrhavat! Sam jsem se pristih, ze jsem na to chtel kliknout! :)
klokyn
Profil
YoSarin:
Tak zatímco jsem smolil, jsem byl opět všemi předběhnut, tak se nezlobte, že opakuji již řečené
Aspoň sa tu niektoré veci pripomenuli trikrát :))
MaYo
Profil
Ak scrollujem s mysou, tak mi kazda cast webu skace ako cez svihadlo...
moergil
Profil *
http://predators-heroes.wz.cz

trochu som to prerabal, jednak preto ze tie farby neboli bohvieco a aj preto, lebo tie pozadia sa naozaj vsade zovbrazovali inak...

pls poradte mi co by som tam este mohol zlepsit a tak, dakujem.

neviem si rady len s dvoma vecami:
1. preco si aj IE, aj firefox, aj opera davaju na ramecky kazdy ine farby? neda sa to spravit tak aby tie ramecky mali ten 3d efekt ale aj aby sa zobrazovali rovnako?
2. ako by sa dalo spravit, aby ten ifram v opere a firefoxe bol bez toho volneho miesta nad a pod nim?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0