| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| LukasK Profil |
Ahoj,
rád bych získal názory na to, jak v dnešní době dělat pracovní portál a co dnes lidé od takového portálu očekávají. Rád bych vrátil zašlou slávu pracovnímu portálu pilnavcela.cz, který skvěle fungoval na Vysočině. Je mi jasné, že podmínky v dnešní době nejsou pro provoz takového portálu ideální, jistě to ale jde, pokud se přinese "něco" navíc. A to "něco" je právě můj dotaz. Portál je delší dobu neudržovaný a před téměř totální změnou - jak po vizuální stránce, tak i funkční. Rád bych tedy spíše zjistil názory a postřehy na možný budoucí rozvoj, jaké jsou dnešní trendy, jak pojmout grafické zpracování apod. Díky všem za Vaše příspěvky a názory. |
||
| Ivy Profil |
#2 · Zasláno: 28. 1. 2013, 21:17:35
Pár předběžných poznámek:
1. Předpotopní vzhled, doporučuju nový. 2. Málo inzerátů, některé z roku 2011 (tj. jakoby tam nebyly). 3. Vůbec si nejsem jistá která firma bude chtít platit takové ceny - dneska kde je všude tolik nezaměstnaných. 4. Něco navíc by to chtělo, jednak pro firmy a jednak pro nezaměstnané. Hlavně ale nabídnout něco těm firmám, oni si to pak lidi najdou když tam bude dost nabídek. Momentálně mě nenapadá co přesně. |
||
| LukasK Profil |
#3 · Zasláno: 28. 1. 2013, 21:33:58
Portál je delší dobu neudržovaný a před téměř totální změnou - jak po vizuální stránce, tak i funkční. Rád bych tedy spíše zjistil názory a postřehy na možný budoucí rozvoj, jaké jsou dnešní trendy, jak pojmout grafické zpracování apod.
|
||
| Rfilip Profil |
Web ti nefunguje, chrome hlásí Connection timeout.
Edit: Asi dočasný výpadek nyní stránka naběhne |
||
| Petr ZZZ Profil |
#5 · Zasláno: 28. 1. 2013, 23:07:46
Jen několik náhodných postřehů:
1. Na úvodní stránce počítám okolo 150 znaků na řádek, což je strašně moc, a to bez ohledu na velikost obrazovky (doporučuje se 60 až 80). Abych to pohodlně přečetl, musím si stránku zvětšit tak, že se u malé obrazovky neobejdu bez horizontálního posuvníku, a velká obrazovka, na kterou musím při dané velikosti písma koukat ze stejné vzdálenosti jako na malou, mě zase oslňuje. 2. Prokliknu odkaz U nás najdete nabídku práce z celé České republiky a dostanu se na stránku s nadpisem pilna vcela.cz (proč ne Celá ČR?) a nepřehledným seznamem regionů, ve kterém najít položku Celá ČR vůbec není jednoduché. Kliknu na ni a netuším, co se změnilo. Kliknu tedy zkusmo na Jihočeský kraj a zmizí původní menu s nabídkou Celá ČR. 3. V nabídce oborů chybí biologie a ochrana přírody; je tam jen "ekologie", ovšem v jedné kategorii společně se zemědělstvím a lesnictvím, se kterými přestala být kompatibilní zhruba před jednou až dvěma stovkami let. 4. Vidím nabídku Na stránku: 20. Proč mi to navrhuje stránku 20 a ne první stránku? Jak se ty stránky liší? Jsou některé aktuální a jiné jsou staré? Co je mi do starých stránek? (Po několika minutách mě napadlo, že to asi bude volba počtu nabídek na stránku – chtělo by to formulovat tak, aby to bylo jasné ve zlomku vteřiny.) 5. Hrubky: firmy si Vás tak najdou sami Vybrat pouze nabídky s místem výkonu práce v Jihočeský kraj 6. Vícebarevnost menu orientaci neulehčuje, ale ztěžuje. Chybí informace o tom, na které stránce se nacházím. 7. Celkový dojem: Pěkná doména, ale majiteli chybí prostředky na to, aby její potenciál skutečně zhodnotil. |
||
|
Časová prodleva: 13 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0