Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
salab Profil * |
#1 · Zasláno: 24. 5. 2013, 18:46:31
Zdravím,
potřeboval bych otestovat kompatibilitu v prohlížečích. Hlavně Safari verze 4 a prohlížeče pod Linuxem, kde byl problém s HTML5 prvky - nezobrazovaly se a menu, ve kterém nešlo najet na podnabídkové položky http://www.barnclub.cz/ Děkuji |
||
pcmanik Profil |
#2 · Zasláno: 24. 5. 2013, 21:18:57
salab:
Tá blbosť vlavo na napísanie kritiky / pochvaly mi na ipade nádherne blokuje asi pol centimetra z textu, takže je nečitateľný. Inak stránka pekná a aj farebná kombinácia sa mi páči. Ak nezabudnem, overím ti funkčnost aj na safari na macu. |
||
salab Profil * |
#3 · Zasláno: 24. 5. 2013, 21:48:10
Jasný, tam se šířka zmenší na šířku webu a pak se přidá feedback panel, který web překryje. Díky, zkusím to nějak pozměnit.
Jsem rád, že se líbí, děkuji. Dobře, díky moc. |
||
salab Profil * |
#4 · Zasláno: 25. 5. 2013, 13:43:19
Takto by měla stránka vypadat:
http://www.imagehosting.cz/images/barn.png |
||
pcmanik Profil |
#5 · Zasláno: 25. 5. 2013, 21:31:16
Stránka v Safari 6.0.4 vyzerá takto.
|
||
salab Profil * |
#6 · Zasláno: 26. 5. 2013, 12:45:50
Děkuji Pcmaniku, spodní část vypadá stejně? Menu se bez problému rozevře a jde najet na podkategorie?
|
||
Chamurappi Profil |
#7 · Zasláno: 26. 5. 2013, 14:04:14
Reaguji na salaba:
1) V Exploreru 7 mi menu částečně překrývá logo, patrně kvůli tomu, že zkoušíš centrovat #cssmenu uvnitř #nav — nevím proč a není mi úplně jasné, proč to nevadí jinde. Celé mi to přijde nakódované trochu krkolomně, proč je to menu vůbec absolutně pozicované?
2) V žádném Exploreru nejde zvětšit písmo, protože velikosti definuješ v px .
3) Když si v zvětším písmo v ostatních prohlížečích, odskočí mi tlačítka „Přejít na stránku rybářství“ a „Přejít na stránku Spinningu“ pryč. Proč nastavuješ elementům s textovým obsahem výšku? To je vždycky špatně. 4) Explorer 7 hlásí syntaktickou JS chybu, předpokládám, že někde v tom skriptu, co vyrábí tu boční kontaktní věc. (Která má mimochodem nápis otočený v rozporu s českými zvyklostmi, u nás se hlava otáčí k levému rameni.) |
||
pcmanik Profil |
#8 · Zasláno: 27. 5. 2013, 17:59:08
salab:
Ano, menu sa otvara normalne. A spodna cast vyzera rovnako. |
||
Rfilip Profil |
#9 · Zasláno: 27. 5. 2013, 18:41:10
Ten kontaktni formular se na androidu chova divne Pri nacteni je videt po jakemkoliv scrolovani zmizi a objevi se jen vlevo dole pri rychlesim doscrolovani na spodek stranky.
|
||
Chamurappi Profil |
#10 · Zasláno: 27. 5. 2013, 19:20:44
Reaguji na salaba:
Z jakého důvodu znemožňuješ v novějších prohlížečích ovládání klávesnicí? Když mačkám Tab, tak nevidím, na kterém odkazu jsem zrovna najetý. O najetí na zanořenou položku v menu si také můžu nechat jen zdát… |
||
salab Profil * |
#11 · Zasláno: 27. 5. 2013, 20:55:03
Tab nijak vědomě nezakazuji. Funkce zvětšení písma v FF nezpůsobuje odskočení tlačítek. Tlačítka ale nemají nastavenou výšku, jen padding. Šířka také není nastavena, takže při změně velikosti textu teoreticky k odskočení nemůže docházet, dokud tlačítko nepřeteče kvůli malé šířce celé stránky.
|
||
Chamurappi Profil |
#12 · Zasláno: 28. 5. 2013, 00:13:56
Reaguji na salaba:
„Tab nijak vědomě nezakazuji.“ Rušíš výchozí outline .
„Funkce zvětšení písma v FF nezpůsobuje odskočení tlačítek.“ Tak jak je možné, že se mi to povedlo? Možná v jiném prohlížeči, nebo v jiné verzi… ale možné to je. (Podotýkám, že měním jen velikost písma, ne zoom.) „Tlačítka ale nemají nastavenou výšku, jen padding.“ Neměl jsem na mysli tlačítka, ale blok #intro .content , který má height: 265px a pro jistotu ještě max-height: 265px . Proč má pevnou výšku?
|
||
salab Profil * |
#13 · Zasláno: 28. 5. 2013, 11:13:33
Aha, děkuji mnohokrát.
Opraveno, prosím podívejte se a zkuste to. |
||
Rfilip Profil |
#14 · Zasláno: 28. 5. 2013, 14:43:34
Moje [#9] porad plati.
|
||