Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Dog Profil |
#1 · Zasláno: 10. 7. 2013, 12:15:44
Web rap.maweb.eu o tom, jak sám začít dělat hudbu, pro naprosté začátečníky. Obsahuje návody typu v čem track vůbec nahrát, jak zvýšit kvalitu zvuku nebo jak na autotune. Články postupně přibývají.
Váš názor? :) |
||
joe Profil |
#2 · Zasláno: 10. 7. 2013, 21:37:38
Dostávám chybovou hlášku, že web není dostupný. A proč myslíš, že nám nestačí jeden odkaz, tady se odkazy stejně nesledují robotama, je zbytečné se snažit ;-)
|
||
jenikkozak Profil |
#3 · Zasláno: 10. 7. 2013, 22:04:58
Dog:
Čím víc odkazů přidáš, tím víc robotů vykrádajících obsah se ti na web dostane. „Váš názor?“ Je to Wordpress, k tomu ses nikde nepřiznal. Aspoň šablona je tvá? 1) Asi bych zvětšil nadpis článku. Nebo spíš bych odstřelil ten Facebookový: „Toto se líbí více lidem (175). Zaregistrujte se a prohlédněte si, co se vašim přátelům líbí,“ který je mezi nadpisem a obsahem článku. Není graficky oddělený, a působí proto rušivě. A sám odděluje nadpis od textu příspěvku, což není žádoucí. 2) Nejsem takový nadšenec do rapu, abych byl ochotný čekat na načtení stránky 50 sekund. 3) A další stránka se pro jistotu nezobrazila vůbec. |
||
shaggy Profil |
#4 · Zasláno: 10. 7. 2013, 22:45:49
jenikkozak:
„Aspoň šablona je tvá?“ Myslím, že na to odpoveď poznáme všetci :-) A tí, čo nie, tak odpoveď znie - nie, nie je to jeho šablóna. Má zmysel tu niečo hodnotiť? Systém nie je jeho, šablóna nie je jeho a podľa prvého príspevku mu o hodnotenie ani tak nejde (ako skôr o reklamu). |
||
Dog Profil |
#5 · Zasláno: 10. 7. 2013, 23:05:08
1) Co se týče odkazů, chtěl jsem vám prostě co nejvíce usnadnit práci :)
2) Ohledně načítání, může za to hosting (free varianta u Endory). Mrknu ještě, jak to i přesto trochu zrychlit, díky 3) Samozřejmě je to wordpress, a šablona Blue modern. Tvá volba slov ("nepřiznal", "alespoň šablona") ale Kozáku Jeníku působí, jako by to snad byl hřích :D. Přitom od toho wordpress a jeho šablony jsou, ne? Nepovažuji je ale za dokonalé a tedy mě zajímá i feedback k cizí šabloně, abych ji případně mohl vhodně přizpůsobit 4) Like button ještě více promyslím, díky :). Na jednu stranu jsem ho chtěl z propagačních důvodů dát takto na oči, na druhou právě na tomto místě věru nevypadá ideálně :D |
||
... Profil * |
#6 · Zasláno: 10. 7. 2013, 23:29:15
Nějak jsem se na tom webu ztratil. Návod jak začít rapovat najdu přesně kde? Nějaký návod pro někoho kdo neumí tu samotnou techniku nemáte?
|
||
Dog Profil |
Tohle není úplně jako growling nebo alikvotní zpěv - nejde vysvětlit přesná technika, jak to máš dělat. Rap je spíš mluvení (techniku mluvení určitě umíš :D), ale do instra, které dobře zní díky rytmu, intonaci, flow, barvě hlasu, promyšlenému dýchání, dobrému textu a kvalitnímu zvuku. Můžeš si nás dát do záložek, všem těmto aspektům se totiž postupně budeme věnovat :D
|
||
Časová prodleva: 11 let
|
0