Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Miloš N. Profil * |
#1 · Zasláno: 25. 7. 2013, 14:49:08 · Upravil/a: Moderátor (editace znemožněna) 26. 7. 2013, 03:38:50
Dobrý den, chtěl bych vás všechny poprosit o nějaký TIP čím vylepšit webovou prezentaci, která se zabývá úklidem v Praze. :) Díky moc!
|
||
Kcko Profil |
#2 · Zasláno: 25. 7. 2013, 14:50:48
Výraznější horní navigací a responsivním designem.
|
||
RockFire Profil |
#3 · Zasláno: 25. 7. 2013, 14:51:15
Změnil bych kodéra. Po grafické stránce mi web přijde dobrý.
|
||
overflow Profil |
#4 · Zasláno: 25. 7. 2013, 16:13:22
[#3] RockFire
Proč, jaké máš argumenty? |
||
RockFire Profil |
#5 · Zasláno: 25. 7. 2013, 19:18:44
overflow:
1) Kvanta <div>ů 2) Sémantické chyby (texty jen tak v <div>ech) 3) Logo by asi mohl být nadpis 4) Docela mě pobavil <sup> v title :D 5) Nerozumím těm obřím mezerám uvnitř značek 6) Zbytečné xHTML a ještě k tomu špatně použité 7) Tag thead mě neučili, tak dám do jedné tabulky dvakrát za sebou tbody, ale jednou s th, jednou s td ... Nejsou to nijak strašné chyby, ale jsou zbytečné. Teoreticky by například bod 3) mohl i nějak vadit, ale jde spíš o princip. Pravda je, že jsem si při zběžném shlédnutí nevšiml vůbec nadpisů, teď už jsem je ale zahlédl, tak to není tak zlé, jak jsem myslel. Nicméně chyby tam určitě jsou. |
||
Ivy Profil |
#6 · Zasláno: 25. 7. 2013, 19:23:05
1. Opravit překlepy ("Komunikaci a dohled na kvalitu úklidu zajišťuje proškolený pracovník, který je vám stáje k dispozici.Zaměstnanci naší úklidové firmy jsou rodilí mluvčí.)
2. Rodilí mluvčí? Co to znamená, že se mnou budou mluvit česky? 3. K čemu slouží seznam Praha 1 až Praha 22? 4. "....úklidy provádíme i o víkendu a svátcích." Za obvyklou cenu nebo s příplatkem? 5. Co se týká vylepšení, co takhle nějaké rady a tipy na úklid? Například jak dostanu žvýkačku z koberce (do mražáku se nevejde), jaké používáte čistící prostředky (na stránkách mluvíte o nějakých speciálních, mě by docela zajímalo co používají profesionálové) a podobně. 6. V části Doprava se zmiňujete že "(neplatí pro dodávky hygienických potřeb)" - jaké potřeby dodáváte? Nikde jinde jsem to nenašla. 7. Celkově je ta stránka docela fádní, nikde mě tam nic nezaujalo, ani grafika, ani obrázky, ani text a ani prezentace služeb. 8. Kdybych bydlela v Praze a chtěla si nechat uklidit dům nebo byt tak asi vlezu na hlavní stránku, řeknu si o úklidu domácnosti ani slovo a jdu pryč. To by chtělo nějak vhodně doplnit. Nebo ještě lépe celou vstupní stránku předělat. |
||
Časová prodleva: 6 dní
|
|||
Miloš N Profil * |
#7 · Zasláno: 31. 7. 2013, 10:14:35
Ivy, RockFire, Kcko velice vám děkuji za názory a nápady na vylepšení. Děkuji!
|
||
Časová prodleva: 12 let
|
0