Autor Zpráva
tvojepecko.cz
Profil *
Zdravím,

s kamarády jsem udělal novou stránku s erotikou. Běží na vlastním scriptu (stálo mě to měsíc života) a všechna videa přidáváme každý den manuálně. Také jsme vložili pár funkcí, které úplně běžné nejsou - např. zhasnutí stránky při přehrávání videa (viz ted šedivý přepínač), možnost vytvořit si seznam oblíbených videí, nebo třeba vlastní úprava kategorií.

Vzhledem k tomu, že mi nejde primárně o zisk, ale o návštěvníky, na webu není a v nejbližší době NEBUDE ŽÁDNÁ REKLAMA.

www.tvojepecko.cz (vstup na web podmíněn plnoletostí)

Jaké funkce by jste třeba ještě uvítali? Není pro mě problém přidat prakticky cokoliv.

Díky! :)
LudekBrno
Profil
Na ty videa máš autorská práva?
okolojsoucí
Profil *
Mimochodem porušuješ podmínky Wedosu.
Viz chat z konverzace

Po rozklenutí obrázku se zvětší


rozklepnutí
Davex
Profil
okolojsoucí:
Mimochodem porušuješ podmínky Wedosu.
Neporušuje, protože web má u nějakého kanadského hostingu na webserveru v júesej. Přepokládám, že na doménu se omezení nevztahují.

tvojepecko.cz:
Kontrola nezletilých je udělaná špatně, protože s vypnutým JavaScriptem to tam pustí bez ptaní každého.

Také bych se bál, kde může skončit e-mail zadaný při registraci. Nikde není uveden provozovatel, chybí podmínky použití, prohlášení o ochraně osobních údajů apod.
tvojepecko.cz
Profil *
Děkuji okolojsoucí, že má takový starosti o to, jestli nám web běží legálně. U wedosu máme jen doménu, takže si "bonzoval" zbytečně.

Davex: co se týká toho JS, tak mi jiný způsob nenapadá, tuhle metodu používají snad všechny český porno weby, včetně dlouhejch videí. To info ohledně mailů a tak dopíšem, nějak sem na to zapomněl. Samozřejmě nemám v úmyslu těch pár desítek adres prodávat ani nijak zneužívat.
Chuchycek
Profil
tvojepecko.cz:
co se týká toho JS, tak mi jiný způsob nenapadá, tuhle metodu používají snad všechny český porno weby, včetně dlouhejch videí.
tvojepecko.cz:

A co to takhle udělat přes php, znám spoustu webů, kde se to řeší přes phpkový formulář a jim weby podobné, je to daleko lepší a efektivnější řešení, ale zase to může "otravovat návštěvníky" víc než js.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.