Autor Zpráva
TheAzer
Čau .. Mám zavedenou FAN stránku hry WatchDogs, šablona je vytvořena mnou a upravena na redakční systém RS2. Nejsem v tom žádný profesionál, všechno jsem se učil sám. Rád bych věděl, jak na vás moje stránka působí .. Předem díky za odpovědi. ;-)
-------------------------------------------------------------------------------------
url webu: http://www.WatchDogs.funsite.cz/
jenikkozak
1) Zkontroluj si zobrazení v IE. Mně se celá stránka zobrazuje zarovnaná vlevo, obsah stránky je až pod levým sloupečkem místo vedle něj.
2) Když se boxík Facebookové stránky zobrazuje v pravém sloupečku, přijde mi dost zbytečné přidávat do menu položku odkazující v podstatě na tentýž obsah.
3) Moc nechápu, jaký má ta stránka význam, když v podstatě veškerý obsah je jen odněkud zkopírovaný.
TheAzer
1) V IE se mi stránka zobrazuje přesně jak má
2) No a co se týka o tom kopírování tak některé novinky jsou zkopírované, ale většinu jsem překládal z angličtiny ..
jenikkozak
TheAzer:
1) V IE se mi stránka zobrazuje přesně jak má
Tak to jsem dobře setřel.

2) No a co se týka o tom kopírování tak některé novinky jsou zkopírované, ale většinu jsem překládal z angličtiny ..
Drtivá většina článků, které jsem zhlédnul, je publikovaná na jiném webu s dřívějším datem. Nevím, jestli jsi je překládal, nebo ne, a je mi to jedno. Divím se jen tomu, jaký má smysl kopírovat obsah, který je dostupný jinde.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0