Autor Zpráva
Hudy
Helou všichni :-)

Kouknětě na kočku Káju, kterou jsem včera dokončil. Nejsou tam ještě doplněné údaje, páč mi je kamarádka nedodala, ale to se nedá nic dělat. Zajímalo by mě váš názor na vzhled, písmo, barevné sladění a tak. Jinak vzhled je moc a moc podobný stránce mého kocourka Koudíka. Hold je vidět že jsem to dělal já :-)

Díky za případné postřehy a s přáním hezkého dne - Hudy
sreklich
Profil *
roztomila kocicka ale oskliva stranka
pashkokanhimbizila
podle me to vypada dobre, stejne jako Koudy =) jen me zmatl ten napis "Hlavni stranka", kterej ma hover jako odkaz... pak stejnej title u vsech stranek. paticka by mohla bejt nejak oddelena shora. v logu by neškodil jinej font (bezpatkovej). jinak hezky, ale mozna te sezerou za Frontpage (osobne, tohle je nejlepsi stranka z FP co sem videla =))
pashkokanhimbizila
ale prd hlavni stranka, hlavni nabidka!! uz blbnu...
Hudy
sreklich

Beru Tvůj názor, ale nic si z něho nedělám. Pokud máš něco konkrétního napiš to, jinak jsi si mohl ušetřit tu práci s psaním :-)
Hudy
pashkokanhimbizila

Ahoj. Stránky jsem udělal záměrně skoro stejné. Jinak ten hover nežádoucí u nadpisů už je pryč. Tu chybu jsem odstranil. Jinak nadpisy u všech podstránek je také záměrně, páč mi bylo vytýkáno u Koudyho, že stránky jsou každá vzhledově jiná a že to mám sladit a sjednotit. No kdo už mě tu trochu zná, ví že se za FP nestydím a snad to berou. Proto taky z kódu nemažu meta.

Děkuju Ti za pochvalu :-*
RPG
Nazdar
- Souhlasím s názorem že je to zatím nejlepší stránka ve FP, ale na ten kód to přecejenom vliv má. Tudíž kritiků kódu vynechám. Jenom si neodpustím že tabulkový layout bych nepoužil ani s FP :-)
- V mozzile občas vypadává levý border.
- Možná bych vycentroval nadpisy a podíval se jak to bude vypadat.
Jinak... děkovat se dá i jiným způsobem :-))
Hudy
RPG

Teď mi Timy napsal, že mu taký v FF vypadává občaš levý border, ale já mám taky FF 1.0.7 a u mě je to OK. Opravil jsem i ty nedostatky s hoverem tam kde být neměl a tak.

Jo a jak se dá ještě poděkovat ? :-)
Anonymní
Profil *
No mě zaujala velikost loga... Přes 100kilo by se neměla dostat celá stránka natož pouhý logo. Nebohej modenista to tahá počítám tak dobrých 20 sekund.
Hudy
Anonymní

Beru to jako zamyšlení nad tím, jak to logo stáhnout na menší velikost bez ztráty. Je tuším v PNG.
sreklich
Profil *
hudy sory napsal jsem to moc agresivne ja to myslel tak ze jsou i po designove strance ohodne lepsi webi ale jinak opsach je zajimavi a dobre napsany samozdrejme kazdy ma jiny vkus ja to tiz mam raci nake vice barevne stranky nebo kontrast cerna bila ale to se ke kocickam nehodi.
sreklich
Profil *
:-)
Hudy
sreklich

V pohodě. Já tu ale nikde nepsal, že mám bůhví jak nádherný web co se týče grafického ztvárnění. A že je mnoho jiných webů, které ten můj předčí ve všech směrech, je snad asi zbytečné mluvit. To co jsem vytvořil je prozatím to nejlepší, co umím.

Taky mám rád barvy, ale nadruhou stranu tu je zase požadavek přehlednosti, nepřeplácanosti, funkčnosti atd.
RPG
Hudy
Mně se ten web naopak líbí, vypadá profesionálně. Až na pár detailů je to super.
Ohledně děkování... stačí slovíčko "děkuji" popř. stisknout ruku... ale tohle... ty nemravo... :-)

sreklich
Jestli se neurazíš, dám ti jednu radu: Než se pustíš do tvorby webů, nauč se pořádně češtinu... ;-) Neber to jako výsměch, jenom jako přátelskou radu.
Hudy
RPG

Počkej, trochu to přeháníš s tím profesionálním vzhledem stránky Koudíka a Káji a dělás si jen srandu a já to beru. Nic profi na tom není. Jinak jsem odstranil u Kájinky stránky ten nežádoucí hover, ale kolize levého borderu v FF se mi odstranit nepodařilo :-( Jo ty narážíš na toho hubana co jsem poslal pashkobylce ? :-))) To není nemravný. Zasloužila si ho.

Jestli máš ty detaily v hlavě a chceš se podělit o ně se mnou, písni mi je. Třeba to zase vylepší stránku nebo obě stránky :-)
RPG
Hudy
No, trochu přeháním, jenom jsem nějak chtě říct že se mi to líbí. Nemyslel jsem to ironicky :-) K těm drobnostem, např. ten fronpage, nějak menu zvýraznit a zkusit mu dát nějaké pozadí.
K hubanovi, no jo, já taky dávám hubany s tím že si to dotyčný zaslouží, ale většinou se mi vrátí facka :-))

btw, jakým způsobem děláš ten border?
Hudy
RPG

No tak pak pochvalu beru :-) Zatím mí "pashkobylka" facku nedala :-))) A co se týče dobností jako je FP a zvýraznění menu, tak tam musím říct, že zatím nejsem schopný vytvořit něco mimo FP, ale snad časem se mi to povede. Menu zvýraznit bych mohl i jsem to dokonce zkoušel, ale nějak jsem nepřišel na to, jakou barvičku mu dát a hlavně zda obarvit jen to menu, nebo celý sloupec :-(

K dotazu borderu: dělám ho jako vše v FP tak, že dám orámování tabulky tou barvou o šíri 4px.
RPG
Tak to bude asi problém s tím že používáš tabulky. Jenom hádám, ale je to dost pravděpodobné. S tm zvýrazněním menu mám stejné problémy, jsem grafik asi jako einstein voják, takže nikdy nevím, jaké barvy použít, aby to ladilo k sobě.

Jinak doporučuju naučit se psát stránky čistým kódem, má dobré cítění pro vzhled stránek, mělo by se toho využít ;-)
Hudy
RPG

Je možné že to dělaj tabulky to mizení borderu :-( a co se týče grafiky, tedy toho menu, zatím jsem nic nevyšpekuloval, ale nevzdávám to :-)

Kód se učím pomalu, ale jistě.
RPG
Hudy

Já s tabulkama layout nikdy nedělal, takže nevím, ale mohlo by to být tím.
K tomu menu, možná bych zkusil pod odkazy dát nějakou barvu, nějakou slabou šedou...? Zkus to a uvidíme. :-)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0