Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
xorex Profil |
#1 · Zasláno: 13. 2. 2014, 09:42:41
Prosím o názory, web je postavený na drupalu.
a pokud by se toho chtěl někdo chopit a napravit, můžete poslat i cenu :) www.anhydrit-podlahy.cz |
||
Juandev Profil |
#2 · Zasláno: 14. 2. 2014, 09:03:52
BFU: zaujal mě obrázek-baner a pak jsem sejel očima vpravo dolů na Fototogalerie/Videogalerie a pak ten slevový baner. Zascrolloval jsem si dolu jedouce po obrázcích hlavního sloupce a všiml si videí vlevo.
Při druhé návštěvě jsem nescrolloval dolů a ze slevového baneru nahoru zig zag a k Cenové nabídce. Je to hezké a úhledné. Nefunguje odkaz Andhydritové podlahy - zaměnit za – docela dost textu, jsem zastánce jednoduchosti. Dneska je internet plný textu a nikoho to nezajímá (tím myslím takový ten "zbytečný" výplňový text, ne třeba články) v těch modrých boxech "Tepelná izolace Kročejová izolace Izolace proti vodě" jsem čekal odkaz a nic anglické uvozovky nahradit českými |
||
xorex Profil |
#3 · Zasláno: 15. 2. 2014, 09:50:23
Díky moc za postřehy..
|
||
Juandev Profil |
#4 · Zasláno: 15. 2. 2014, 20:48:58
xorex:
nz |
||
Ivy Profil |
#5 · Zasláno: 16. 2. 2014, 14:44:32
1. "další typ jak na to!" tohle si opravte: buďto máte nový typ (neboli druh) podlahy, anebo máte užitečný tip (neboli radu).
2. Na fotce v hlavičce vypadá podlaha že jde do kopce. Což je zrovna u toho co prodáváte dost velká chyba. Navrhla bych výměnu fotky. 3. Článek o lití podlah v zimě ve mě vzbuzuje dojem že v zimě vlastně žádné problémy nejsou. Než se člověk při čtení dostane k jádru problému, je přerušen červenou upoutávkou Zadejte poptávku.... Jenže to hlavní, že se v zimě v tom baráku musí topit tam tak nějak zaniká. Dejte si pozor, aby to nepřehlédl i nějaký zákazník. Já bych ten článek upravila tak že napřed vyjmenuju problémy, a já bych to udělala natvrdo, a za každým z nich řešení které nabízíte. |
||
xorex Profil |
#6 · Zasláno: 17. 2. 2014, 10:56:04
Ivy:
Děkuji za názor, provedl jsem menší změny, tak to snad bude ok :) |
||
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
Mistr Profil |
#7 · Zasláno: 22. 2. 2014, 03:31:08
xorex:
(1) Na webu se krom odkazů nemají vyskytovat podtržené texty (viz například slovo Dotaz ve stránce Pevnostní třídy anhydritu). (2) Proč je spousta údajů psána v obrázcích? Například (3) Ve stránce Kontakty píšeš pro zaslání poptávky využívejte náš formulář, děkujeme. Hned ze slova formulář udělej odkaz na stránku s oním formulářem. (4) Co to je v Kontaktech za zbarvený text MadeinGermany? (5) Na oficiální firemní stránky nepatří smajlíci (viz Šest nejčastějších otázek na Anhydritové podlahy). (6) Co to je za firmu, která nemá žádnou "kamennou" kancelář? |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0