Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Miloo Profil |
#1 · Zasláno: 19. 2. 2014, 21:16:36
Dobrý den, představuji Vám nového pomocníka v olbasti hledání inzerátů apod.
Web je pouze v beta verzi, nutné doladit spousty věcí Nejsem majitel. http://www.siiigr.com Díky za veškeré rady, názory, kritiku... |
||
Tori Profil |
#2 · Zasláno: 19. 2. 2014, 21:29:34
Můžu se zeptat, jakým způsobem by se měl vyslovovat název webu? Já bych to nejspíš četla jako "sígr", což je germanismus a ne zrovna milý výraz (zhruba ve vyznamu "mladistvý výtržník, chuligán").
|
||
Marschmallow Profil |
#3 · Zasláno: 19. 2. 2014, 21:34:20
Miloo:
1.) Nevím, zda jsi web tvořil ale: Pravidla kategorie Názor na stránku » 7. Nehodnoťte cizí výtvory bez vyžádání a ani nežádejte ostatní o hodnocení cizích stránek, na jejichž tvorbě jste se nepodíleli. 2.) Nelíbí se mi vůbec logo, je i nějaké hodně velké 3.) Pohybující se text v patičce je rušící 4.) Zřejmě se mi nezdá, že používáte Google vyhledávač Píšu z mobilu, takže zítra ještě tenhle příspěvek edituji v počítači |
||
Davex Profil |
#4 · Zasláno: 19. 2. 2014, 21:57:13
Miloo:
Je to opravdu skvělé. Už dlouho jsem nenarazil na tak perfektní web, který znefunkční levé tlačítko myši a nutí mě měnit mé uživatelské návyky. Jen tak dál. |
||
Miloo Profil |
#5 · Zasláno: 19. 2. 2014, 22:06:50
Tori,
Přesně jak píšete, sígr... Marschmallow, 2) děkuji za názory 3) pohybující text může být odebrán 4) to opravdu nezdá ;) Davex, Díky za názor, levé tlačítko je již funkční... |
||
jenikkozak Profil |
#6 · Zasláno: 19. 2. 2014, 22:21:41
Miloo:
„Díky za názor, levé tlačítko je již funkční...“ Není. |
||
Petr ZZZ Profil |
#7 · Zasláno: 19. 2. 2014, 22:31:25
Reaguji na Tori:
„Já bych to nejspíš četla jako "sígr", což je germanismus a ne zrovna milý výraz (zhruba ve vyznamu "mladistvý výtržník, chuligán"). “ To je zajímavé, jako slangový výraz v češtině jsem to dosud neznal. Pokud je to odvozené z německého Sieger, jedná se zřejmě o posun ve významu (Sieger = vítěz). To negativní zabarvení by tedy mohlo být jakýmsi sémantickým dědictvím z II. světové války. Reaguji na Miloa: „Nejsem majitel“ A jsi autor nebo ses jinak podílel na vzniku webu (viz [#3])? |
||
Tori Profil |
#8 · Zasláno: 19. 2. 2014, 22:40:41
OT:
Petr ZZZ: V tomhle významu to používala bývalá učitelka z učňáku (nikoli němčinářka). Nevím, jestli se to vyvinulo postupně přes posměšné "ty seš ale hrdina! [tlouct slabšího]" a pak už to zobecnělo pro všechny rváče, ani nakolik to může být rozšířené. Moc asi ne. Zeptám se své odborné češtinářské polovičky a kdyžtak písnu mail. |
||
Zechy Profil |
Tori:
Malo rozsirene to skutecne nebude, rek bych, ze vyraz je to celkem znamy, i s vyznamem "chuligan" |
||
aDAm Profil |
#10 · Zasláno: 20. 2. 2014, 08:23:51
Petr ZZZ:
tak ty ono obecně poslední dobou objevuješ nové věci (slovo sígr, heuréku, ... ;)) sígr je slangové označení lumpa či darebáka |
||
lionel messi Profil |
#11 · Zasláno: 20. 2. 2014, 11:34:08
1. Názov domény s 3 „i“ za sebou mi príde ťažko zapamätateľný a ešte horšie diktovateľný.
2. Marquee v patičke pôsobí rušivo, navyše vítať na každej stránke je trošku zvláštne — stačí len raz potriasť rukou. :-)
3. Je to len osobný názor, ale „šedivé“ písmo v menu by som dal čierne, bolo by lepšie čitateľné. 4. Rámčeky s výsledkami vyhľadávania sú na seba nalepené, zrejme by som ich trochu oddelil alebo na to išiel inak — rámčeky by som vyhodil a párne a nepárne nadpisy by som zobrazoval striedavo inou farbou. |
||
Miloo Profil |
#12 · Zasláno: 22. 2. 2014, 17:55:06
Díky za názory!
|
||
Časová prodleva: 11 let
|
0