Autor Zpráva
Miloo
Dobrý den, představuji Vám nového pomocníka v olbasti hledání inzerátů apod.

Web je pouze v beta verzi, nutné doladit spousty věcí
Nejsem majitel.

http://www.siiigr.com

Díky za veškeré rady, názory, kritiku...
Tori
Můžu se zeptat, jakým způsobem by se měl vyslovovat název webu? Já bych to nejspíš četla jako "sígr", což je germanismus a ne zrovna milý výraz (zhruba ve vyznamu "mladistvý výtržník, chuligán").
Marschmallow
Miloo:
1.) Nevím, zda jsi web tvořil ale: Pravidla kategorie Názor na stránku » 7. Nehodnoťte cizí výtvory bez vyžádání a ani nežádejte ostatní o hodnocení cizích stránek, na jejichž tvorbě jste se nepodíleli.
2.) Nelíbí se mi vůbec logo, je i nějaké hodně velké
3.) Pohybující se text v patičce je rušící
4.) Zřejmě se mi nezdá, že používáte Google vyhledávač

Píšu z mobilu, takže zítra ještě tenhle příspěvek edituji v počítači
Davex
Miloo:
Je to opravdu skvělé. Už dlouho jsem nenarazil na tak perfektní web, který znefunkční levé tlačítko myši a nutí mě měnit mé uživatelské návyky. Jen tak dál.
Miloo
Tori,
Přesně jak píšete, sígr...

Marschmallow,
2) děkuji za názory
3) pohybující text může být odebrán
4) to opravdu nezdá ;)

Davex,
Díky za názor, levé tlačítko je již funkční...
jenikkozak
Miloo:
Díky za názor, levé tlačítko je již funkční...
Není.
Petr ZZZ
Reaguji na Tori:
„Já bych to nejspíš četla jako "sígr", což je germanismus a ne zrovna milý výraz (zhruba ve vyznamu "mladistvý výtržník, chuligán"). “
To je zajímavé, jako slangový výraz v češtině jsem to dosud neznal. Pokud je to odvozené z německého Sieger, jedná se zřejmě o posun ve významu (Sieger = vítěz). To negativní zabarvení by tedy mohlo být jakýmsi sémantickým dědictvím z II. světové války.

Reaguji na Miloa:
„Nejsem majitel“
A jsi autor nebo ses jinak podílel na vzniku webu (viz [#3])?
Tori
OT:
Petr ZZZ:
V tomhle významu to používala bývalá učitelka z učňáku (nikoli němčinářka). Nevím, jestli se to vyvinulo postupně přes posměšné "ty seš ale hrdina! [tlouct slabšího]" a pak už to zobecnělo pro všechny rváče, ani nakolik to může být rozšířené. Moc asi ne. Zeptám se své odborné češtinářské polovičky a kdyžtak písnu mail.
Zechy
Tori:
Malo rozsirene to skutecne nebude, rek bych, ze vyraz je to celkem znamy, i s vyznamem "chuligan"
aDAm
Petr ZZZ:
tak ty ono obecně poslední dobou objevuješ nové věci (slovo sígr, heuréku, ... ;)) sígr je slangové označení lumpa či darebáka
lionel messi
1. Názov domény s 3 „i“ za sebou mi príde ťažko zapamätateľný a ešte horšie diktovateľný.
2. Marquee v patičke pôsobí rušivo, navyše vítať na každej stránke je trošku zvláštne — stačí len raz potriasť rukou. :-)
3. Je to len osobný názor, ale „šedivé“ písmo v menu by som dal čierne, bolo by lepšie čitateľné.
4. Rámčeky s výsledkami vyhľadávania sú na seba nalepené, zrejme by som ich trochu oddelil alebo na to išiel inak — rámčeky by som vyhodil a párne a nepárne nadpisy by som zobrazoval striedavo inou farbou.
Miloo
Díky za názory!

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0