Autor Zpráva
kuki
Profil *
Prosím o hodnocení e-shopu Limeo.cz
Jedná se o e-shop zabývající se prodejem knih a e-knih. Nabízí interaktivní ukázky knih a slevy za hodnocení. Knihovna obsahuje desítky tisíc knih všech žánrů.
jefitto44
Veľmi pekne, naozaj... tvorci stránok si zaslúžia veľkú pochválu

Jediné, čo by som tam ešte spravil, jak tam visia tie odkazy na pridanie do košíka, tak by som zrobil tak, že pri prechode myšou by sa "pomkli"
rafej
Ilustrační ikonky, které používáte např. pro měnu, oblíbené položky a informace v boxu "Proč knihy od nás" by mohly být větší a všechny přibližně stejně veliké. Takhle je to z hlediska velikosti každý pes, jiná ves.
Na konci stránky, kde máte text "Proč si zamilujete elektronické knihy" mi chybí kontrastní pozadí. Lepší by bylo použít tam světlé pozadí jako u boxu "Proč knihy od nás".

Jinak dobrá práce.
quatzael
kuki:
Hodně dobrá práce!! Je vidět, že si s tím autor hodně vyhrál a dal si záležet s detaily.
Je to velmi příjemně zpracovaná stránka. Zatím jednoznačně nejlepší, kterou jsem tady hodnotil.

Co bych trochu vytknul je to dýhové pozadí, asi bych ho udělal trochu světlejší, aby tam vznikl větší kontrast s tou nabídkou zboží.

Co, ale vidím jako zásadní nedostatek je to, že knih je tam opravdu hafo, ale vyhledávání podle kategorií prakticky nulové!

Když si rozkliknu kategorii Jazyky, vzdělání , tak se mi objeví podkategorie se stejným pojmenováním Jazyky, vzdělání , rozkliknu opět a už je přede mnou katalog víc jak 5 tis. knížek, na každý podstránce tuším 30.

Tohle je třeba určitě rozdělit do podkategorií minimálně podle konkrétních jazyků nebo předmětů. Když budu hledat nějaký učebnice španělštiny, tak v tomhle se to prostě nedá. To bych u toho strávil celý den.
kuki
Profil *
Děkuji všem za připomínky. Zatím na tom stále pracuji :-)
jenikkozak
1) Procházení webu znepříjemňuje čekání na první odezvu serveru. Nejsem už zvyklý na to, že se stránka dostaví až za tři sekundy.
2) Graficky ten web na první pohled vypadá hezky. Ale asi při delším vybírání knih by mně vzhled začal vadit. Například je pěkné, jak se knihy rovnají na poličky, ale když se kvůli tomu nevejde na stránku celý název knihy, je vlastně taková grafika přítěží. V profilu knihy bych dal přednost většímu náhledu díla před zobrazením stále stejné poličky.
3) Text se na výrazném pozadí špatně čte. Dostat se z konce řádku na začátek nového se mi špatně daří.
4) Aby se vyhovělo hezké grafice, jsou kategorie od začátku skryté. To za přínos nepovažuji, protože musím zbytečně klikat. Kliknu na Odbornou literaturu a musím zase dvě sekundy čekat, aby se mi zobrazily odkazy na dvě podkategorie. Až po dalším kliknutí a čekání se konečně dostanu k nějakým knihám.
5) Navíc odkaz na kategorie není v tom, co pokládám za hlavní menu.
6) V textech létají interpunkční čárky - někde chybí, jinde jsou navíc.
7) Proč jsou na webu odkazy na tiskovou verzi, když by stačil tiskový styl?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0