Autor Zpráva
22k
Profil *
Prosim o zhodnoceni. Beru v potaz i kritiku za kod, bze ten sem fakt zmrsil a nedal sem si zalezet. (s css layoutem sem se delal asi 4 hodiny a pak sem to vzdal a udelal jednoduchou tabulku a do ni cpal uz pak vse pres CSS) ...

Jde mi spis o funkcnost webu a grafiku, tak berte v potaz.

THX


22k.

#### http://pes.rjwebdesign.net ####
Jake
Profil
Grafika vypadá pěkně, ale mohla by se trochu optimalizovat (zmenšit datovou velikost), aby se stránka rychleji načítala. Jinak navigace je si myslím v pořádku. Ale kód by se mohl trochu vyčistit.
habendorf
Profil
Mrkni na to v nějakým Gecku, potřebuje to doladit. Jinak docela gut.
22k
Profil *
Jake > thx, no me se nacita celkem rychle, je to pro uzsi okruh lidi s lepsim pripojenim. A taky sem chtel zachovat lepsi kompresi obrazku, tak sem to nechal na stredni kvalitu. A o tom kodu vim, mam tam trosku bordel. Az bude cas tak s na to juknu. Ale je to dano tim ze tam je pulka veci z databaze, a ono to pak nevypada pekne kdyz to z ni vyleze do tabulek.

habendorf > vim o tom, ze to pozadi se neprotahne az dolu, zatim ale nevim co s tim ;(
Jake
Profil
habendorf
já jsem se na to díval ve Firefoxu 1.0 a nemyslím si, že by se to v prohlížeči s Gecko jádrem zobrazovalo špatně-teda kromě toho, že pravy sloupec neni stejne vysoky jako ten vlevo, ale to si myslim tak ma byt, protoze tam neni jeste tolik obsahu- podívej se tady.
habendorf
Profil
Jake: No to mi sem přece dávat nemusíš, já na to koukal taky ve FF :o)
Určitě ale 22k chtěl, aby to vypadalo všude stejně (viz jeho druhý příspěvek).
22k
Profil *
jj chtel ;) ale kua neivm co s tim :/ mate nakej napad jestli se v tom kodu vyznate?
mgiel
Profil
koukni na toho rozhodciho ...co ta 4ka ?
Kráťa
Profil
Já bych dal nahoru alespoň 10px mezírku, aby se to tak nelepilo k okraji okna prohlížeče
margin-top: 10px
AnubiSeth
Profil
no tě prdel... mě se to snad nikdy nenačte... a to je chyba, načítá se to jako šnek a kde kdo by si mohl myslet, že to nefunguje, tak to zavře... Co píšu tenhle příspěvek, tak sem vypil sklenici vody... pomalu.... a pořád nic... a to sem si myslel, že když mam 333Kb/s připojení, že nemam zas tak pomalej net... asi sem se zpletl... :-\
Začíná mě to štvát, zavíram okno, ve kterym se mi ještě nic nezobrazilo... ciao a nějak ošetři tu velikost
22k
Profil *
333Kb/s ??? hm ty mas covece lepsi pripojeni nez ja (2Mbit = tj cca 250kB/s) a me se to nacte asi za 2 vteriny...

tak zavolej providerovi a nech si s tim neco udelat.
mgiel
Profil
tj ja to mam taky rychly
22k
Profil *
mgiel o 4 vim ..trosku sem ji pos...ale uz sem linej to znova rozrezavat..uz se mi proste do toho nexce hrabat :) s grafikou sem prakticky skoncil..ted uz jen... "jen" redakcni system :)) ale uvidim.. co bys s tou 4 provedl, pripadne s tim napisem? Vim ze grafiku ovladas..rad si necham poradit.

Pripadne ICQ 176031471 (rad bych se te zeptal na par veci :))
kaifman
Profil
mgiel: koukni na toho rozhodciho ...co ta 4ka ? :D
ten rozhodčí je Edgar Davids a nerozhodčuje, ale kope za Holandsko
NkD
Profil *
Az na ten napis "Pro evolution soccer 4 league" v tom banneru (je fakt spatne citelnej a dost se opticky micha s hraci na pozadi) se mi web velmi libi.
Davam jednicku s hvezdickou za design.
Rychlost ani stylistiku kodu jsem nezkoumal neb neni cas.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.