Autor Zpráva
bicebs
Profil
Je už zabezpečenie mojej stránky dostatočné? A aké reklamy je možné použiť na mojom webe. Môže to byť aj googlead? Stránka má byť o športe a cvičení používatelia môžu zdieľať svoje skúsenosti a pýtať sa otázky druhých. Ešte tam pribudne pár nových kategórií a možnosť posielania správ alebo osobného chatu. Vzhľad sa bude tiež upravovať.
http://malybicebs.php5.sk/
anonymníí
Profil *
bicebs:
Nepřemýšlej o reklamě, ale začni tím, že budeš přemýšlet o obsahu. Reklama bude na pořadu dne až v momentě, kdy se ti podaří projekt rozjet. Dřív ne. A nezlob se na mě, starat se o reklamu je na tomto webu zatím hodně předčasné, tento (v tomto podání), nemá šanci na úspěch.
lionel messi
Profil
bicebs:
Prečo ti stále vypisuje noticku: Notice: Undefined index: aktualna_stranka in /www/sites/1/site21011/public_html/clanky/vypis_strucny.php on line 3 ? Už som ťa na to upozorňoval.

A aké reklamy je možné použiť na mojom webe.
1. Treba si uvedomiť, že hostuješ na freehostingu. Skús sa pozrieť v ich podmienkach, možno umiestnenie cudzích reklám zakazujú, môžeš byť rád, že ti tam nevkladajú automaticky nejaké blikajúce parády.
2. Aj keby to bolo povolené, súhlasím s anonymníím.

Prečo je ľavé menu česky a horné slovensky? Chcelo by to nejako zjednotiť.

K bezpečnosti: už je to o niečo lepšie, hrubé diery si viac-menej zaplátal. Stále mi trochu vŕta v hlave, prečo registračným formulárom prejde aj e-mail, kt. zjavne nespĺňa ani len základné náležitosti e-mailovej adresy. Pred odoslanie mailu ešte vlož toto:
$regular = "~[a-zA-Z0-9._-]+@[a-zA-Z0-9.-]+\.[a-zA-Z]{2,}~";
if (!preg_match($regular, $_POST["email"])) //tu bude treba zrejme prepísať if na elseif
{
  echo "Zadajte správny tvar e-mailovej adresy";
}

else
{
  mail ($to, $subject, $text); //alebo akékoľvek ďalšie spracovanie formulára, to je len jalový príklad
}
Samozrejme, že ide len o príklad, reálne sa dá if prepísať aj na elseif.
bicebs
Profil
anonymníí:
O reklamu sa starám preto že neviem či splňuje podmienky pre google ad aby som to ak sa bude dať mohol upraviť.
lionel messi:
Ja viem ale toto je stále ešte testovanie a potrebujem to na odhalenie chýb. A túto chybu neviem odstrániť. Ale web je napriek tomu funkčný. A je zabezpečenie už v poriadku?
lionel messi
Profil
bicebs:
Pozri si môj upravený príspevok vyššie.
bicebs
Profil
lionel messi:
Ja som sa len chcel dopredu informovať o možnostiach reklamy a bezpečnosti za predpokladu že si nájdem nejaký platený hosting so zakúpenou doménou.
Tie chyby som plánoval opraviť.
bicebs
Profil
lionel messi:
Už som to opravil.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0