Autor Zpráva
MaYo
http://winamp.mitnick.sk
Tak pustite sa do toho... Viem, že ešte nieje každa stránka valídna, no pokusim sa o to

Ďalej by som rád vedel Váš názor na tieto monitorovacie "Služby" a že či to má buducnost

Mohli by ste mi urobit aj betatesting ak by sa Vám chcelo a pomôct vychytat
chybičky.
Spikee
Pozadie pôsobí rušívo. Inak je to dobré - už som to začal používať :-)
Radek Hrabůvka
Pozadí- jednak je příliš kontrastní (kontrast na polovic a jas podle tvého gusta), a můj neodborný názor je, že by to chtělo něco "winampáckéko", třeba hlavičku máš pěknou, ostatní grafiku taky. Zeď mi k tomu nesedí.
Na ikonce stránky se mi nelíbí, že nemá transparenrní pozadí, ale bílé, přehrávač winamp má ikonu transparentní. Ale všiml jsem si, že favicon linkuješ, tak se "jen" divím.

CSS
font-family: "ARIAL CE", "HELVETICA CE", "ARIAL", "HELVETICA";
nemáš default font (sans-serif), u jednoslovných názvů fontů nemusí být uvozovky. Vzorovou ukázku máš výše ve svém stylopise:
font-family: Georgia, "Times New Roman", Times, serif;

Tohle při prohlížení stránek mátlo, zkoušel jsem klepat na nadpisy:
h2:hover { border-left: silver solid 5px;}

Nemáš definovanou barvu písma pro text, nemusí mít každý v prohlížeči nastavenou černou.
Písmo se v IE nedá zvětšovat, při nejvyšší velikosti písma se dokonce u H2 zmenší rozpal :o

Protože to vše jsou drobnosti, dávám 9,5 bodů z deseti.
Huggi
ja bych jen v tom menu smazal podrtzeni odkazu a mozna trosku ten text i zvyraznil..
mylan
niečo podobné existuje už dosť dlho tu: http://www.last.fm/
Tiež sú k tomu rozne vychytávky...
flz
super napad, zaregistrovany :)
Timy
MaYo
- "tiahnite si plugin tu" -- probůh označte nějak ten odkaz. Je malý, nepdotržený, neobarvený.
- to tlačítko Login nevypadá zrovna jako tlačítko
- http://winamp.mitnick.sk/chyby.html stránka neexistuje
MaYo
Timy
Ten odkaz nebol oznaceny cca 10minut. Akurat som sa hral s CSS
S tym tlacitkom sa pokusim upravit
A ta stranka este neexistuje lebo som ju nestihol urobit. Dnes by som ju mal pridat...
Martin Kuželka
Timy: OT: FiXu mám taky rád :-))
Timy
Martin Kuželka
OT: Má boží koncerty;-)

MaYo
jak to funguje, když má píseň třeba název ale není tam interpret? Nebo naopak.
MaYo
Indexuje všetko. No má to pár pravidiel...
http://winamp.mitnick.sk/podmienky.html
Martin Kuželka
Jsem zvědavý, jak se této službě bude dařit - určitě to není špatné, ale v porovnání s last.fm to je trochu na jiné úrovni. ale kdo ví...

Timy: OT: to teda...
MaYo
No to som zvedavý aj ja :)
Pokusim sa tie služby vylepšiť. No uvidíme čo bude ;)
A nenahneval by som sa, keby ste o tom blogli alebo niečo také :) (Ok, už sa nebudem vtierať :) ) Aby o tom ľudia vôbec vedeli
Jasper
To si delal podle mojeho navodu ze :) Tedy aspon ten zaklad...
flz
takuto chybu mam v "Moje Menu" pouzivam maxthon (myIE2)

MaYo
flz
oooo, no experimentoval som s JS. Idem to dať do normálu :)

Jasper
No inšpiroval ma ten plugin, ale to všetko generovanie som si robil posvojom :) Ovládam celkom dobre PHP a generovanie GD knižnicou, takže nebol pre mňa až taký problém.
Jasper
MaYo Jo jasne, zase takove tezke to neni, ja jen ze sem v tom pluginu videl sve jmeno :) Taky jsem nedavno chtel vytvorit takovou sluzbu, jen komplexnejsi, bylo by vice druhu sigu, ruzne datumove, pocasi, winamp, media player stats atd....
MaYo
Tak urcite to chystam rozsirit... Toto je len taky betatest a uvidi sa aky bude zaujem :) ak chces mozeme spolupracovat 292725165. No o chvilu odchadzam takze tu budem az o 10:00pm... Dufam, ze pomozes ;)

;)
Jasper
Dufam, ze pomozes ;)
Asi ne, nemam vubec cas... ;)
Timy
MaYo
ještě k těm odkazům - nechceš je přece jenom trochu předělat? Na odakz "tu" se opravdu moc dobře nekliká. Co třeba něco jako "plugin si můžete >stáhnout<".

OT: Se štefanem si asi budu rozumět ;-)

MaYo
Dik, idem to urcite upravit
Acci
V těch obrázcích ti nefunguje diakritika a některé písničky to vynechává (i když byly delší než 2 minuty)
MaYo
Áno viem, asi zmením font. Ešte neviem ako to presne poriešim
Timy
některé písničky to vynechává (i když byly delší než 2 minuty)
Svatá pravda, ze stejného alba, kde jsou všechny písničky řádně pojmenovány mi to bere jenom některé (konkrétně třeba ****ing liar to bere - viz výše - ale **** the System ne).

ouha... tohle fórum nemá rádo exploiťácké písničky. Nuže si budete muset to jedno slovíčko domyslet (nadlidský úkol;-)
MaYo
a je v nazve apostrof?
Acci
MaYo
ne
MaYo
no tak tomu nerozumiem. Vazne teraz neviem, kde by mohol byt problem...
Mit-Nick
Profil *
Winamp-Stats.com ... už končí ... :D ... pozrite sa ... ak stihnete uvidite ako skončila ... :D
MaY_o
Profil *
Hmm, sranda...
Pozerám, že tam má prístup hocikto, len nie ja

Tak asi preto to končí
Inak, nemusel si to vyťahovať
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0