Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Jiří Procházka Profil |
#1 · Zasláno: 30. 11. 2014, 23:06:46
Dobrý den, prosil bych o váš názor na náš relativně nový web http://opcebinarni.com/ Váš názor, by mě především zajímal z hlediska grafického (použití barev a fontů) a také rozložení stránky. Nebo cokoliv jiného :D , Děkuji
Jinak je to wordpress ;) |
||
Časová prodleva: 6 dní
|
|||
Marschmallow Profil |
#2 · Zasláno: 6. 12. 2014, 15:44:09
Jiří Procházka:
Šest dní Vám asi nikdo neodpověděl, protože stránka není (můj názor) vůbec zajímavá. Je tam celkem celkem nudný design - takový tmavý, okoukaný. Aktuální zvýrazněná položka menu má kolem sebe (nahoře a dole) 1px čáry, proč? Také mi chybí nějaký piktogram (logo) u názvu webu... |
||
Karel N. Profil |
Šest dní nikdo neodpověděl nejspíš proto, že pán nechce vědět žádnou kritiku na svůj web, ale dělá si jen reklamu. Za poslední dva týdny se podobná žádost o kritiku objevila na mnoha různých fórech, jen já jí četl asi 8x, podle google je zaplevelena půlka českého internetu https://www.google.cz/search?q=kritika+opcebinarni.com&oq=kritika+opcebinarni.com ;). Dříve jsem četl zaručené zkušenosti jak někteří zbohatli na binárních opcích vedoucí na stejný portál, teď najednou někdo chce kritiku...
|
||
Davex Profil |
#4 · Zasláno: 8. 12. 2014, 20:24:17
Přijde mi to celé nějaké pochybné a nedůvěryhodné. Není uveden provozovatel webu, doména je registrovaná na anonymní firmu z Panamy a podmínky použití nikde. Brrr.
|
||
Karel N. Profil |
#5 · Zasláno: 8. 12. 2014, 21:28:10
samozřejmě, že to je podezřelé a raději se tomu okruhem vyhnout. Celý web je nedůvěryhodný a anonymní. Všechny odkazy jsou označkované referrer kódem a vše evokuje snahu pouze vidělat na provizích z lidí, kteří se přes ně registrují, což chápu, že je výnosný obchod.
|
||
Časová prodleva: 4 roky
|
|||
Jiří Procházka Profil |
#6 · Zasláno: 18. 7. 2018, 12:17:52
Stránka se rebrandovala na finex.cz co si myslíte o doméně? Zajímá mě váš názor, jestli se vám to líbí nebo ne a pokud ne tak proč? Díky moc!
|
||
Časová prodleva: 5 let
|
0