Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Hudy Profil |
#1 · Zasláno: 5. 12. 2005, 20:49:54
Tímto vás žádám o vaše názory na Hudyho web. Ještě není dodělaná kniha nebo Shoutboard, to ještě uvidím co tam bude.
Děkuji všem za názory. Hudy |
||
none Profil |
#2 · Zasláno: 5. 12. 2005, 20:51:47
tenhle web uz tu byl okracuj v predeslem Spotu a tenhle bych doporucil zamknout.
|
||
Hudy Profil |
#3 · Zasláno: 5. 12. 2005, 21:22:27
No sice tu byl, ale v jiné podobě. Tento je přepracovaný, je tam docela dost nových prvků. Proto jsem to dal jako nové hodnocení, nikoli kvůli zvýšení návštěvnosti. Pokud jsem udělal špatně, jsem pro uzamknout to tady.
|
||
Radek Hrabůvka Profil |
#4 · Zasláno: 5. 12. 2005, 21:31:04 · Upravil/a: Radek Hrabůvka
none Tenhle web má skoro komplet nově udělaný HTML a CSS a z 90% ve Frontpage. Učil jsem Hudyho, jak držet Frontpage zkrátka, aby z něho vylezl poměrně slušný kód. Proto je to tady znova.
Úvodní stránka je tahle, ale to snad každý pochopí. |
||
Hudy Profil |
#5 · Zasláno: 5. 12. 2005, 21:34:15
Radek Hrabůvka
Díky Radku za podporu oprávněnosti založení nového tématu :-) Jinak četl jsem mejlíky co jsem Ti psal naposledy ? |
||
Tomik Profil |
#6 · Zasláno: 5. 12. 2005, 21:40:42
No kód je velmi povedený, na frontpage určitě, kromě
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 6.0"> <meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document"> nenaznačuje nic, že je to v tomto nástroji dělané, gratuluji. Design je pěkný, líbí se mi. |
||
Timy Profil |
#7 · Zasláno: 5. 12. 2005, 21:42:48
Radek Hrabůvka
Učil jsem Hudyho, jak držet Frontpage zkrátka, aby z něho vylezl poměrně slušný kód. No, gratuluji, podařilo se. Konečně web by FP, který je hezký zevnitř i zvenku;-) Hudy - před to číslo (momentálně) 203 bych vrazil třeba "počet návštěv: 203" (teda předpokládám, že to je počítadlo) - asi bych těm stránkám dal nějakou minimálně výšku (nevím, jestli to půjde), sekce kontakt je taková maličká... - statický title, na každé stránce má být jiný |
||
Hudy Profil |
#8 · Zasláno: 5. 12. 2005, 21:50:32
Tomik
Děkuju Ti. |
||
Hudy Profil |
#9 · Zasláno: 5. 12. 2005, 22:00:09
Timy
No Radek by měl být svatý muž, za tu jeho obrovskou trpělivost. Nebylo to se mnou lehké. Spousta dotěrných otázek na co je to a co dělá zas tamto atd. Nakonec jsme to s Radkem dotáhli do finishe a ten vidíte :-) S tím počítadlem máš pravdu. Dám to tam. Nechctěl jsem to tam psát, páč jsem se bál, že by to bylo přeplácané. Jo stránka kontakt je fakt maličká. Moc tam toho není :-) Statický title je opraven u každé stránky. Omlouvám se :-)) |
||
Hudy Profil |
#10 · Zasláno: 5. 12. 2005, 22:11:40
Timy
No Radek by měl být svatý muž, za tu jeho obrovskou trpělivost. Nebylo to se mnou lehké. Spousta dotěrných otázek na co je to a co dělá zas tamto atd. Nakonec jsme to s Radkem dotáhli do finishe a ten vidíte :-) S tím počítadlem máš pravdu. Dám to tam. Nechctěl jsem to tam psát, páč jsem se bál, že by to bylo přeplácané. Jo stránka kontakt je fakt maličká. Moc tam toho není :-) Statický title je opraven u každé stránky. Omlouvám se :-)) |
||
Hudy Profil |
#11 · Zasláno: 5. 12. 2005, 22:12:23
A sakra, nějak se to odeslalo 2 krát :-)
|
||
bojars Profil |
#12 · Zasláno: 5. 12. 2005, 22:32:10
Jednoduché a zároveň elegantné.
Trochu mi v textoch vadí, že nedávaš tvrdú medzeru (nbsp) po jednopísmenkových predložkách a ony potom zostávajú osamelé na konci riadku... ale to je iba detail. |
||
Hudy Profil |
#13 · Zasláno: 5. 12. 2005, 22:48:26
bojars
Podívám se na to. Taky bych nechtěl být sám na konci řádku. Díky za postřeh. |
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0