Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
nolimit.sk Profil * |
#1 · Zasláno: 6. 12. 2005, 14:37:07
Moderátor DoubleThink: Přesunuto ze zaniklé kategorie Názor na můj Flash. novy , este nedokonceny web, trosku experimentaly www.nolimit.sk |
||
Ycefire Profil |
#2 · Zasláno: 6. 12. 2005, 18:10:28
fakt se mi to líbí, akorát ta hudba mi trochu rve uši a je to trochu velké
|
||
Hanz Profil |
#3 · Zasláno: 6. 12. 2005, 18:21:07
nolimit.sk
Zdá se mi to takové nepřehledné, ale když si na to zvyknu tak to jde. |
||
kyklop Profil |
#4 · Zasláno: 8. 12. 2005, 07:44:57
mě se to moc líbí, pěkná práce!
|
||
nolimit.sk Profil * |
#5 · Zasláno: 9. 12. 2005, 10:56:59
hudbu je mozne stiahnut v lavom dolnom rohu ....
pripravujem este dalsie sekcie, resp uplne novy web.. www.style.nolimit.sk |
||
Anonymní Profil * |
#6 · Zasláno: 9. 12. 2005, 12:11:25
nice
|
||
monarcha Profil |
#7 · Zasláno: 9. 12. 2005, 13:12:01
na pohled moc hezký a nepřehledný mi to rozhodně nepřijde. Co se týče hudby, nemám to na stránkách rád, protože si většinou pouštím něco vlastního a jenom to ruší..
K tomu druhýmu odkazu - asi je to jen úvodní strana, nepřišel jsem na nic, na co bych mohl kliknout a něco to dělalo. Ale ani tak tam toho není moc vidět (je fakt, že mám docela staženej monitor)_až po delší době hledání jsem si všiml, že je tam taky něco jiného než logo (L), takže bych asi doporučil trošku zesvětlit.. |
||
nolimit.sk Profil * |
#8 · Zasláno: 10. 12. 2005, 09:34:56
jj, je to na minimum... treba "hldadat", to bol aj povdony zamer,
a hudbu,na nolimit.sk hudbu je mozne stiahnut v lavom dolnom rohu .... |
||
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
MissCroft Profil |
#9 · Zasláno: 15. 12. 2005, 14:48:58
je to hustý!
|
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
enoice Profil |
#10 · Zasláno: 18. 12. 2005, 13:43:50
me se to taky zdá nepřehledné, nemyslím ovládání, to je jednoduche, ale spis ze casto nevim co se deje... a taky tam mas par chyb, mas tam treba textove pole kdes zapomel povolit html, tam v dolnim pravym rohu... a tam dole uprostred kdyz to posunu dolu tak tam je neco takovyho: "sdstarasdvcxvaetgfasdgdsxafawdsr" to tam asi nema být ;) :D
|
||
arcadosi Profil |
#11 · Zasláno: 18. 12. 2005, 18:50:21
Mne sa to nepaci, lebo je to pomale, inak OK
|
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
Anonymní Profil * |
#12 · Zasláno: 21. 12. 2005, 23:11:25
zdá nepřehledné, nemyslím ovládání,
ten text je tam narokom :), neboj , nemal som iny po ruke :D, ale neni cas to nejako dokoncit,sakra |
||
Anonymní Profil * |
#13 · Zasláno: 22. 12. 2005, 04:25:13
je to supper
|
||
2xist Profil |
#14 · Zasláno: 22. 12. 2005, 20:17:16
co se tyce velikosti teto prezentace,ja si myslim,ze je to jedno,ale neco pro pobaveni pri cekani by tam mohlo bejt..ted jsem delal/delam jednu prezentaci pro jednu americkou firmu(nemyslete si,zadne prvenstvi) a zjistil jsem,ze uz nema cenu delat preloadery,pokud soubor nema vic nez treba 2mb a,ze kdyz ma prezentace to mb,tak to je vcelku normalni(mluvim o rychlosti internetu,kterou tam maji)...to bylo v americe,tady to je jine,jsme porad cechy a rychly internet,at ho ma vetsina,tak i tak je dost tech kteri jsou na modemu..
no k veci,me se to mooc libi,jenom jedna vec,je to to,jak neco prejede pres logo,ten "odlesk",udela to znova a ono to tam nejak blbe blikne.. a jeste jedna vec to blikani buttonu je dobra vec,ale ne kdyz to je jen takove tenke,male pismo(hodi se to na plochy),to me treba rusilo a jinak hudba !super! a vubec cely,me se to libi absolutne,jen ty dve maly chybicky.. zdar |
||
|
|||
axis Profil |
#15 · Zasláno: 28. 12. 2005, 00:31:38
Cumim na to s otevrenou hubou...rezpect
|
||
Časová prodleva: 2 měsíce
|
|||
Mlékař... Profil * |
#16 · Zasláno: 17. 2. 2006, 13:37:39
Zdá se mi to dost malé(vizuelně), pěkne pomalé-nemyslím zobrazení, ale např. když přetahujete písmo-na druhou stranu je to jedna z nej. "rozhýbaných" stránek co jsem viděl a muselo to dat sakra práci a to se musí ocenit. Jen se mi zdá že čím víc toho umíme, tím víc se to snažíme předvést a naše výtvory jsou napohled krásné, zajímavé, interaktivní ale bohužel ne userfriendly (uživatelsky přívětivé).
To mi připomělo jak jsem se podíval na Pixyho stránku zabývající se webdesignem a zeptal se kamaráda který o webdesignu nic neví, co si o tom webu myslí. Zeptal se mě proč Pixy dělá tak "h n u s n ý" stranky když píše o webdesignu-z toho vidíte že běžnému uživateli se různými udělátky(v Pixyho případě to bylo trochu nefér-chyba byla že kamarád asi očekával nějaký SUPERWEB a ne celkem strohý a hlavně funkční web) moc nezavděčíte. Ale to mluvim zas o nečem jiném-takže rekapitulace: pokud měl tento web udělat dojem, splnil úkol na jedničku... co víc si přát :-) |
||
já Profil * |
#17 · Zasláno: 18. 2. 2006, 17:20:25
Super hudba
|
||
Časová prodleva: 3 měsíce
|
|||
REWik Profil * |
#18 · Zasláno: 2. 6. 2006, 09:41:31
no.mohls to delat v nejakem html.bylo by to k nerozeznani.flash s toho proste nemluví.
|
||
|
|||
Cowee Profil * |
#19 · Zasláno: 6. 6. 2006, 22:18:49
REWik dovolím si nesouhlasit... mě se to líbí (akorát sem na začátku nechápal oč jde a jak vstoupit na stránku :))
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0