Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
AndreCZ Profil |
#1 · Zasláno: 15. 2. 2015, 11:52:49
Dobrý den,
pomalu rozjíždím nový web věnující se operačnímu systému Android zaměřený převážně na hry a aplikace. Spousta věcí se bude ještě trochu upravovat, ale rád bych od vás získal zpětnou vazbu a zjistil, co by bylo dobré dále upravit, aby byl web přívětivější pro uživatele. Web běží na redakčním systému wordpress, vzhled je upraven včetně php kódu. Zajímá mě hlavně, jak hodnotíte web z hlediska uživatele, zda má šanci přilákat nové návštěvníky nebo má hrubé nedostatky. Děkuji. Odkaz: http://android-play.cz/ |
||
Corwin Profil |
#2 · Zasláno: 16. 2. 2015, 15:43:31
ahoj,
1. hned první čeho jsem si všimnul je špatná čitelnost textů, které překrývají ty hlavní bannery. zvýšil bych opacitu pozadí. 2. proč je v registračním formu pojmenován antispam anglicky? 3. "Toto pole je viditelné pro Všichni" - to není úplně dobře česky... 4. shoutbox vpravo - tohle se pořád ještě na webech používá? já měl za to, že je to blogísková pitomost z roku 2000.... 5. "Herrrgot! Žádná témata nenalezena!" tohle ve foru také nepůsobí moc profi... a vtipně také ne. ve fóru bych ještě zvětšil písmo trochu. 6. jinak abych jenom nerejpal, musím říct, že design jak působí celkově se mi líbí. |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0