Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Jiri Vanek Profil * |
#1 · Zasláno: 19. 2. 2015, 21:54:37
Dobry den,
zajímají me nazory na web nasi spolecnosti, ktera nabizi videosluzby pro nejen pro firrmy, ale i pro jednotlivce jako darky pro sve blizke. Adresa webu: http://www.frantafred.cz Predem dekuji za navrhy na zlepseni |
||
lionel messi Profil |
#2 · Zasláno: 19. 2. 2015, 22:04:07
Jiri Vanek:
1. Osobne si myslím, že na stránke sa príliš často striedajú súvislé úseky bieleho a čierneho pozadia, čo mi pri dlhšom rolovaní unavuje oči (príliš vysoký kontrast). 2. Taktiež je podľa mňa pričasto použitá kurzíva. So zvýrazňovaním textu treba šetriť. 3. V časti „Co děláme“ by som prúžky v ľavom „menu“ spravil rovnako široké. 4. Necentruj text, ktorý nie je nadpisom. 5. Zrušil by som vyskakovaciu hlášku: „O vás bude náš další film :-) . Mimochodom, neprišiel som na to, ako ju zavrieť bez použitia myši (veľmi by sa hodila možnosť použitia klávesy Escape). |
||
mimochodec Profil |
#3 · Zasláno: 20. 2. 2015, 09:42:00
Vypadá to docela dobře, ale nelíbí se mně použitý font. Špatně se to čte.
Je tam spousta drobných chyb v textu. Pocit z webu to pak mění z "ok" na "odbytá práce". Zamysli se, jestli by to nestálo za korekturu. Namátkově: "Tento koncept se využívá v situacích, kdy máte třeba jen pár fotek z užasné dovolené, promoce nebo třeba narozeninové oslavy a chtěli by jste tuto památku pozvednout na filmový příběh(tečka) Rozhýbeme fotografie, co leží v zaprášeném fotoalbu nebo se ztrací mezi spoustou dalších fotografií ve vašem počítaci." "Rozhýbeme" a "co leží" je dost na hraně. |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0