Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
MATUTOicek Profil * |
#1 · Zasláno: 6. 5. 2015, 22:44:33
|
||
Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 6. 5. 2015, 23:09:21
Reaguji na MATUTOicka:
1) V Exploreru 10 mám rozpadlé menu. 2) Ve webovém písmu chybí diakritika, takže písmenka s háčky jsou napsané jiným písmem. 3) Nevím, k čemu jsou pod úvodním obrázkem ta dvě kolečka. Ta mi něco sdělují? Nebo na ně mám klikat? 4) V kontaktním formuláři: Používání placeholder ů místo popisků je zlo. Když mám formulář vyplněný, nevím, co jsem do jaké kolonky vyplnil, nemám možnost si to zpětně překontrolovat, je to nepříjemné, odrazující.
5) Bloky textu ve službách i v aktivitách vypadají poněkud nudně, nelákají mě ke čtení. 6) Pod texty ve službách jsou tučně černě napsané ceny, pod bloky v aktivitách jsou … ahá, to jsou tučné černé nepodtržené odkazy, kdo by to byl tušil. Na mobilu: 7) Hlavní nadpis „Luxusní Apartmán“ vidím písmem Comic Sans MS, což moc nepřidává na důvěryhodnosti. 8) Vedle Menu mám čtvereček, který leze dovnitř toho comicového nápisu. 9) V bloku „Užijte si ubytování“ nevidím text, protože je bílý na bílém pozadí. Fixní pozicování pozadí můj telefon nepodporuje, text-shadow také ne.
10) V poptávkovém formuláři vidím sedm prázdných fialových obdélníků. Prakticky není poznat, že jsou to vstupní pole, a i když mě to trkne, nevím, co do nich napsat. |
||
sitole Profil |
#3 · Zasláno: 7. 5. 2015, 10:50:43
S problemy na pc naprosto souhlasim.. Na mobilu nemam jediny problem.. Zalezi na os.
|
||
mimochodec Profil |
#4 · Zasláno: 7. 5. 2015, 12:29:23
Jen drobná poznámka: tak škaredý kalendář, jako je na http://www.luxusni-apartman.cz/apartman-krkonose-kontakt, už jsem neviděl ani nepamatuju.
|
||
Fisir Profil |
#5 · Zasláno: 7. 5. 2015, 13:10:21
Reaguji na MATUTOicka:
Responsivní to sice je, ale na typicky českém mobilním připojení s třikrát projetým FUP trvá víc jak půl minuty, než vůbec něco uvidím. |
||
Časová prodleva: 19 dní
|
|||
Mistr Profil |
#6 · Zasláno: 26. 5. 2015, 21:42:25
MATUTOicek:
Ve formuláři není patrné, které pole je určeno pro vpis údajů a které pro odeslání vyplněného formuláře. |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0