Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Camo Profil |
Zdravím,
pozrite sa na tento plugin a napíšte čo si myslíte. O stránke o funkčnosti o mojej angličtine všetko čo vás napadne. Ďakujem. |
||
yFang Profil |
#2 · Zasláno: 22. 5. 2015, 11:46:48
Camo:
Vypadá to celkem pěkně, pár věcí, co mě napadá: - Bylo by dobré mít možnost definovat callback po změně seznamu, např. chci uložit změny, co v tom uživatel udělal. - Chápu správně, že tam není žádný defaultní styl pro ten seznam, a musím si to celé nastylovat sám? - This picture shows you how it works inside. - obrázek se mi nezobrazuje. - Na githubu mi chybí dokumentace, nebo alespoň odkaz na stránku s návodem. - Pokud bych to chtěl použít, uvítal bych, kdyby to bylo dostupné jako bower package. |
||
Camo Profil |
yFang:
1. Ten complete callback je v pláne. 2. Ak nenastavíš žiaden štýl, tak sa len nezvýraznia tie aktívne položky. 3. Obrázky ešte musím nahrať. 4. Dokumentáciou k pluginu je táto stránka. Odkaz tam pridám. 5. Toto neviem celkom ošéfovať. Bower má nejaký repozitár s balíčkami ako napr. composer? A pridávanie balíčkov nepodlieha nejakým obmedzeniam? Pozriem sa na to. Díky. |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0