Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
running Profil |
#1 · Zasláno: 10. 12. 2005, 01:20:18 · Upravil/a: running
Delam stranky znamemu, ted jsou na asteelcz.cz. Mozna muzou vypadat desne ale to je proto ze on mi rekl: tak, ja to chci takhle a takhle, tady to bude 3d, tady vystinovany....atd a ja musel udelat vsechno do posledniho pixelu tak jak to chce manik co designu vubec nerozumi a libi se mu grafika Windows XP... no comment, ty stranky podle toho pak asi vypadaj.
|
||
Dizzy Profil |
#2 · Zasláno: 10. 12. 2005, 02:10:52
No to bych řek. K designu můžu říct to, že se mi nelíbí.
|
||
ronan Profil * |
#3 · Zasláno: 10. 12. 2005, 11:19:03
Souhlas s Dizzym
|
||
Petr .. Profil * |
#4 · Zasláno: 10. 12. 2005, 11:32:20
Měl jsi temu tvímu známemu vysvětlit! že ... atd. a najít kompromis či něco podobného co vypadá normálně!!!
Když se ti to nelíbí osobně bych to nedělal. |
||
running Profil |
#5 · Zasláno: 10. 12. 2005, 17:38:48
díky za podporu :) OK, jsou to hnusný stránky ale budu se je ještě snažit zlepšit v rámci možností...
můžete mi prosím poradit co je na těch stránkách NEJHNUSNĚJŠÍ? |
||
hexcross Profil |
#6 · Zasláno: 10. 12. 2005, 17:43:52
To <margin> se mi vůbec nelíbí, a udělal bych to mín obrázkový, dál odkazy. Ne nelíbí se mi to....
|
||
running Profil |
#7 · Zasláno: 10. 12. 2005, 18:00:37
díky, ale obrázky jsou přesně tam kde je chtěl, to modrý 'vystínování' dám asi pryč a ty obrázky pod odkazama taky, odkazy pak trochu zmenšim ... no uvidíme...
ne, už nikdy nikomu nebudu dělat stránky ... českému internetu to určitě neuškodí |
||
Timy Profil |
#8 · Zasláno: 10. 12. 2005, 18:02:08
running
ale obrázky jsou přesně tam kde je chtěl podíval jsi se na to ve FF? |
||
running Profil |
#9 · Zasláno: 10. 12. 2005, 18:05:08
Timy: v opeře a tam to tak-nějak fungovalo
|
||
ronan Profil * |
#10 · Zasláno: 10. 12. 2005, 19:57:29
Vyndal bych VŠECHNY obrázky a začal znova. Až na logo (to tam nech) jsou ty obrázky jeden horší, než druhý. BTW, obázky nemají v designu stránek kromě loga co dělat.
|
||
kalimiko Profil |
#11 · Zasláno: 10. 12. 2005, 23:43:07
v opeře a tam to tak-nějak fungovalo
V opeře i ve FF máš "rozbitou" tu hlavní modrou část. Je tam vodorovná mezera, která neni v IE BTW, obázky nemají v designu stránek kromě loga co dělat. to je sice pravda obecně, ale zrovna u stánek firmy, na které stejně nikdo nechodí a najde se tam leda adresa/mail firmy bych to prominula. Dokonce jsou to přesně ty stránky, které mají vypadat "hezky" podle vkusu majitele ;) ale zároveň se jich nikdo nesmí leknout (což je ten případ tady). Chtělo by to sjednotit ty prvky na stránce - klidně ať si je to obrázkové, barevné, 3D apod. - ale NE každej pes jiná ves. IMO k sobě neladěj ty barvy, horní část je širší než spodní (měly by být stejně), ty různě kulaté/hranaté rohy se mi zdají rozvržené taky spíš náhodně. A ještě se mi moc nelíbí ten běhající text (protože běhá ;) ), ale ten je na tom asi to nejmenší zlo. |
||
wolfixis Profil |
#12 · Zasláno: 11. 12. 2005, 03:13:13
nejlepsi je to bez obrazků
|
||
ronan Profil |
#13 · Zasláno: 11. 12. 2005, 13:01:23
No, nechci nikoho urážet, ale pokud je to opravdu podle vkusu majitele (a já myslím, že pravda bude někde v půli), tak jeho vkus za moc nestojí.
|
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
running Profil |
#14 · Zasláno: 15. 12. 2005, 18:12:27
ronan:
hahahá,, trochu jsem na tom zapracoval a udělal méně grafickou verzi, avšak jakmile jsem majiteli ukázal obě, ta 'nová' se mu nelíbila ale o té stávající řekl : No, tak přesně takhle se mi to líbí. Poučení? Kašlat na to jaký na to mám názor já a ostatní a dělat to přesně podle návrhu "klienta". Nebo lépe- už nikdy žádný design nedělat. Tak. |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0