Autor Zpráva
Vion
Ahoj,

ráda bych znala Váš názor na stránku, kterou jsem si sama vytvořila:

nalekarskou.cz

Díky :)
sitole
1) Dle mého názoru se moc neaktualizované stránky (články, obrázky) nemusí dělat ve WP, ale jedná se pouze o můj názor.
2) Mohu pouze pochválit za nepřeplácanost webu a nádherné rozvržení
3) Doporučuji upravit nevzhledné http://www.nalekarskou.cz/?page_id=23 na http://www.nalekarskou.cz/kontakt..
4) Na mobilech je hlavní písmo velice drobné.
Vion
Díky za reakci :)

To, jak se to zobrazuje na mobilech mě také trápí.. tedy písmo mi přijde v pohodě, ale logo je příliš malé.. ovšem nějak jsem nedošla na to, jak to ve wordpressu udělat, aby se zobrazovalo jiné logo pro mobil a pro počítač
sitole
Vion:
Takové věci se nastavijí v šabloně. Myslím to hlavní písmo.. Menu nadpis :)
Tomáš123
Vion:
aby se zobrazovalo jiné logo pro mobil a pro počítač
Pomocou media queries:
@media screen and (max-width: 460px) {
  .logo {
    background-image: url(vacsie_logo.png);
  }
}
.logo {
  background-image: url(logo.png);
}
sitole
Tomáš123:
¨Myslím si, že toto zvládně, ale ona neveděla kde.
Vion
sitole:
Jste příliš optimistický, já nevím kde ani jak :)

Tomáš123:
Díky, zkusim se v tom večer pohrabat, ikdyž jsem právě ještě do té šablony takto nezasahovala. Všechno jsem si zatím víceméně "vyklikala".

Tak jsem to tam zkusila dat, ale bohuzel se nic nestalo...
Tady jsem zkopirovala, co je v tom media queries uz v te sablone. Kdyz jsem tam pridala to navrhovane, nic se netalo...
anonymníí
Profil *
sitole:
„1) Dle mého názoru se moc neaktualizované stránky (články, obrázky) nemusí dělat ve WP, ale jedná se pouze o můj názor.
Co to je za nesmysl? Až bude chtít web nějakým způsobem rozšířit, přidat třeba stránku "Rady a tipy", kde budou nějaké články, stránkování, archiv, atp. Bude pak zpětně dodělávat CMS? Nebo bude s každým novým článkem posouvat všechny starší tak, aby jich měla 10 na každé stránce? Vždy prvního o půlnoci přidávat do sekce "Archiv" nový měsíc a přesouvat tam už neaktuální články?
sitole
anonymníí:
Tím myslím to, že WP zatěžuje server a poté nemusí zvládnout takový nápor.
Někde jsem takovouto radu četl u mého vlastního webu :)
Vion
Pánové a nevíte, jak je to s tím logem na mobily?
Fisir
Reaguji na sitole:
Nepiš prosím bláboly. Kdyby WordPress byl takové zlo, asi by nebyl tolik rozšířený. Navíc tazatelka evidentně nemá schopnosti k vytvoření webu bez CMS.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0