Autor Zpráva
Marti_n
Ahojte,

Mal som týždeň voľno a spravil som vlastnú sociálnu sieť pre blogerov.
Zaujímal by ma váš názor, čo vy na to?.
http://www.yaccape.com
Bubák
Zavřel jsem to dříve, než skončila animace.
lionel messi
Marti_n:
Na prvý pohľad solídna práca, úvodné nadšenie však postupne trochu opadlo. Zopár možných vylepšení:

1. Pri výbere krajiny je select nepraktický (pokiaľ náhodou nepochádzam z Argentíny).
2. Po prihlásení kliknem na logo a som neprakticky presmerovaný na hl. stránku, ktorá po mne vypytuje heslo, môžem sa vracať v histórii.
3. Chvíľu mi trvalo, kým som zistil, ako pridať príspevok.
4. Zabezpečenie proti útokom je solídne, prečo sa však pri výpise z apostrofu stane \' a z <tagu> [tag]?
5. Všetky stránky majú úplne rovnaký titulok.
6. Kliknutie na logo funguje neintuitívne, platí aj pre históriu (tlačidlo Späť v prehliadači).
7. Na označenie prečítania príspevkov nepoužívaj slovo vzhliadnutie, ale zhliadnutie. Porovnaj: „S obdivom vzhliadam k Jurajovi Jánošíkovi a autorovi Yaccape.com.“ verzus: „Zhliadol som príspevok Juraja Jánošíka“.
8. Vyhľadávanie ponúka našeptávač, ktorý zabúda kráčať s klávesnicou. Ak napíšem Rác, očakávam, že uvidím iba blogerov Rácovcov a nie všetkých používateľov.
9. Príliš sa spoliehaš na atribút title, bez myši sa však k popisku nikto nedostane.
10. Tlačidlo na pridanie príspevku občas nelogicky lieta z jednej strany na druhú rýchlejšie než Boeing 747.
yFang
Marti_n:
Být vámi, začal bych používat nějaký build tool (grunt, gulp, ...) minimálně na minifikování javascriptů do jednoho souboru, 11 requestů jen kvůli pár řádkům kódu je trochu zbytečné.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0