Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Marti_n Profil |
#1 · Zasláno: 21. 7. 2015, 22:14:21
Ahojte,
Mal som týždeň voľno a spravil som vlastnú sociálnu sieť pre blogerov. Zaujímal by ma váš názor, čo vy na to?. http://www.yaccape.com |
||
Bubák Profil |
#2 · Zasláno: 21. 7. 2015, 22:27:57
Zavřel jsem to dříve, než skončila animace.
|
||
lionel messi Profil |
#3 · Zasláno: 21. 7. 2015, 22:43:31
Marti_n:
Na prvý pohľad solídna práca, úvodné nadšenie však postupne trochu opadlo. Zopár možných vylepšení: 1. Pri výbere krajiny je select nepraktický (pokiaľ náhodou nepochádzam z Argentíny). 2. Po prihlásení kliknem na logo a som neprakticky presmerovaný na hl. stránku, ktorá po mne vypytuje heslo, môžem sa vracať v histórii. 3. Chvíľu mi trvalo, kým som zistil, ako pridať príspevok. 4. Zabezpečenie proti útokom je solídne, prečo sa však pri výpise z apostrofu stane \' a z <tagu> [tag] ?
5. Všetky stránky majú úplne rovnaký titulok. 6. Kliknutie na logo funguje neintuitívne, platí aj pre históriu (tlačidlo Späť v prehliadači). 7. Na označenie prečítania príspevkov nepoužívaj slovo vzhliadnutie, ale zhliadnutie. Porovnaj: „S obdivom vzhliadam k Jurajovi Jánošíkovi a autorovi Yaccape.com.“ verzus: „ Zhliadol som príspevok Juraja Jánošíka “.
8. Vyhľadávanie ponúka našeptávač, ktorý zabúda kráčať s klávesnicou. Ak napíšem Rác, očakávam, že uvidím iba blogerov Rácovcov a nie všetkých používateľov. 9. Príliš sa spoliehaš na atribút title , bez myši sa však k popisku nikto nedostane.
10. Tlačidlo na pridanie príspevku občas nelogicky lieta z jednej strany na druhú rýchlejšie než Boeing 747. |
||
yFang Profil |
#4 · Zasláno: 23. 7. 2015, 00:18:28
Marti_n:
Být vámi, začal bych používat nějaký build tool (grunt, gulp, ...) minimálně na minifikování javascriptů do jednoho souboru, 11 requestů jen kvůli pár řádkům kódu je trochu zbytečné. |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0