Autor Zpráva
TomixDesign
Zdravím,

mám stránku so seriálmi, ktorá funguje pod názvom serialos.cz. Stránka je plne responzívna s čistým flat dizajnom. Neobsahuje žiadne reklamy (reklamy tretích strán nemôžem ovplyvniť) a už dnes tam je viac ako 100 seriálov s viac ako 7 500 epizodami. (Veľmi rýchlo pridávam aj ďalšie.) Funguje už asi druhý mesiac a veľmi dobre sa jej dari. Má stovky návštev denne a vytvára tak komunitu, ktorá sa rozrastá. Do budúcna by som ju plánoval nejako vylepšiť. Ak máte nejaké návrhy, ako stránku vylepšiť alebo ju viac spropagovať, tak neváhajte ich sem napísať. Za každý návrh budem vďačný. :)

Vopred ďakujem a ostávam s pozdravom.
sitole
TomixDesign:
Ahoj, jako první chcí říct že je stránka opravdu berzva. Asi mám nového favorita, ale nejdříve pár připomínek.
I. Stránka je sice responzivní, ale frame s videem ne. Prosím uprav tuto chybu, protože ve spoustě zařízení možná nebude ani viditelný.
Například to můžeš udělat tak, že při určité velikost se iframe upraví na obrazek s odkazem a stránku, která je jako cílová v iframe.
II. Jako další doporučím přidat príva, že na tvém serveru nejdou uložená žádná videa a bla bla. (Nečetl jsem všechny stránky)

Například můžeš přidat hodnocení, které již máš a tedy můžeš udělat porovnání seriálů. Jako nejlepší seriál týdne / měsíce / celkem.
Také můžeš přidat napříkald speciální box na hlavní stránku, kde budou seriály, které právě vyšli (jako ne epizody, ale seriály)
Stránku hodnotím 8,5/10 (Můj názor)
TomixDesign
Díky. Čo sa týka tých prehrávačov, tak iba niektoré sú responzívne.. ak nie sú, tak je tam pridaný scrollbar, aby si to užívateľ mohol zapnúť a dať na celú obrazovku.
Chamurappi
Reaguji na sitole:
přidat príva, že na tvém serveru nejdou uložená žádná videa a bla bla
A co se tím změní? Pokud ví, že linkuje/embeduje nelegální kopie, tak je spolupachatel a riskuje právní postih.

Reaguji na TomixDesigna:
Krom toho, že si koliduješ o autorskoprávní průšvih, jsem si všiml v kódu spousty divností… <button class="btn btn-default" type="submit" name="search" type="button">, target="blank", <a href="tomixdesign.eu" alt="TomixDesign - tvorba webových stránok a grafického dizajnu">TomixDesign</a>, CKEDITOR.replace('editor');
TheCute
Profil *
Vždy když se snažím najet ne serialos.cz , portne me to na Big Farm
sitole
TheCute:
S tímto problém nemám (30x otevřeno ve 3 různých prohlížečích)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0