Autor Zpráva
oldazatloukal
Profil
Ahoj, chtěl bych vás požádat o kritiku a připomínky k webu Flappy Oldřich.
Jedná se o klon hry flappy bird a rád znal názor zkušenějších, předem díky ;)
Fisir
Profil
Reaguji na oldazatloukala:
Myslím, že ten pravý čas jsi propásl. Tenhle typ her je totiž jenom módní záležitostí, je populární měsíc a potom už po ní nikdo ani neštěkne. Za druhé, myslím, že na počítači v prohlížeči to nikdo hrát nebude, protože takováhle hra se spíš hodí do metra/vlaku/autobusu na zabití času.
oldazatloukal
Profil
Jenom dodám, že původní cíl tady toho bylo zdokonalit/procvičit si webové jazyky a myslím, že to účel splnilo :)
lionel messi
Profil
oldazatloukal:
1. V kóde som narazil na toto:
<p>
            <h1>Vítejte na stránce Flappy Oldřich</h1>
            Flappy Oldřich je neustále se rozrůstající klon světoznámé hry Flappy Bird<br/>
            Zahrejte si zdarma online.<br/><br/>
            <b>Ovládání</b><br/>
            Kliknutí myší - Skok<br/>
            Esc - Pauza<br/><br/>
            <a href="register.php">Zaregistrujte se</a> a získejte více vzhledů a možnost porovnání skóre s ostatními hráči.<br/><br/>
        </p>
Súčasťou odseku nemôže byť nadpis, preto sa odsek automaticky ukončí ešte pred ním (vôbec v tomto prípade nezáleží na tom, kde fyzicky umiestníš koncovú značku). Presuň počiatočnú značku odseku až pod nadpis.

2. Kód si zrejme nedopatrením ukončil pomocou neuzatvorenej značky </body (bez > na konci).

3. Aktivačný e-mail má rozbité kódovanie: „Ahoj, díky za registraci.
Aktivuj svůj účet na…


4. Nešiel by ten odkaz v maili spraviť klikací (posielať mail ako text/html)? Bolo by to o chlp pohodlnejšie.

5. Na nové HTML 5 elementy (videl som použitý <header>) zabudni, staršie Explorery (8 a nižšie) ho nepoznajú a nevedia naštýlovať.
oldazatloukal
Profil
lionel messi:
Díky za reakci
1., 2.“ Opraveno. Tohle jsem to přehlédl
3.“ Na mém mailu se vše zobrazuje správně
4.“ Jak to myslíte pohodlnější?
5.“ Abych pravdu řekl, tak se soustředím na novější prohlížeče.
lionel messi
Profil
oldazatloukal:
‚4.‘ Jak to myslíte pohodlnější?

Pohodlnejšie pre užívateľa. V súčasnosti musím otvoriť správu, myšou označiť odkaz, kliknúť pravým tlačidlom a zvoliť možnosť Otvoriť odkaz (prípadne ešte nešikovnejšie pre neznalých je CTRL+C, CTRL+V). Keby bol odkaz klikací, postačí jediné kliknutie (bez označovania).

‚3.‘ Na mém mailu se vše zobrazuje správně

Môže to byť tým, že som zadal tzv. dočasnú e-mailovú adresu (s obmedzenou časovou platnosťou), ale malo by to fungovať univerzálne.

‚5.‘ Abych pravdu řekl, tak se soustředím na novější prohlížeče.

A čo zásadné ti použitie elementu <header> vlastne prinieslo?
Tomáš123
Profil
lionel messi:
Na mém mailu se vše zobrazuje správně
A čo s tým má spoločné užívateľ?

Abych pravdu řekl, tak se soustředím na novější prohlížeče.
Takto by som to nenapísal. Celkom by ma zaujímala tvoja odpoveď na otázku lionela messiho.

Aby som sa vyjadril aj ku webu:
1. Komentáre v HTML sa značia tochu ináč. Ukončenie ----> nie je platné.
2. Celkom mi lezie na nervy pri chcení hrať znova stále hľada ten malý odkaz. Mohol by si to nejako zväčšiť.
3. Zrejme JavaScriptom zle genruješ obrázok. Zobrazuje sa až po koncovej značke </html>.
oldazatloukal
Profil
Takže <header> jsem předělal na <div class="header">, ještě musím dodělat responsivní menu.
Potom se ještě podívám na posílání emailu jako text/html. To bude určitě lepší

A ještě odpovím Tomáš123:
Ukončenie ----> nie je platné.
Takhle mi to vygenerovalo počítadlo od abz, dále už jsem to neupravoval(Až po upozornění)

Celkom mi lezie na nervy pri chcení hrať znova stále hľada ten malý odkaz. Mohol by si to nejako zväčšiť.
Už jsem místo toho dal tlačítko které používám na hlavní stránce.

Zrejme JavaScriptom zle genruješ obrázok. Zobrazuje sa až po koncovej značke </html>.
Pokud myslíte hlavu tak to nejspíš bude tím, že mám jeden soubor s kódem a potom mám dalších několik skriptů se vzhledem hlavy a obsah toho skriptu je například:
<?php include('engine.php'); ?>
<img src="neco.png"...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0