Autor Zpráva
sisushka
Profil *
Prosim o kritiku osobnej stranky www.sisushka.sk. Nie aby ste ma setrili :) Treba tomu este par much vychytat, takze ak cokolvek objavite, kricte! =)
RPG
Profil
Čus...
Mně se to líbí, jenom pár poznámek ke kódu:
- Zápisy stylu <br /><br /><br /><br /> vynechat ;-)
- menu by ex-designz.net - Co to? :-)
- Místo <strong> bych použil CSS a třídy.
Jinak fakt super.
Timy
Profil
RPG
Místo <strong> bych použil CSS a třídy.
proč proboha?


sisushka
- nenašel sjem tam odkaz na hlavní stránku (neklikací logo)
- mohl by být v menu vyznačena sekce, kde se zrovna nacházím

jinak se mi to líbí:-)
sisushka
Profil *
2 RPG: to aby som mala ciste svedomie, ze tam neuvadzam cosi co sam sama neurobila. Mozno to casom vyhodim, ale kedze je to skolsky projekt tak by sa ma mohol profak podat a zacat sa vypytovat na menu a to bol moj konieeec :).

2 timy: Home odkaz je az na spodu... :) ale nie, ja som rozmyslala, ako to tak urobit, ale kedze ten header mam zapisamy v CSS, neviem ako to urobit... S tym menu o tom este pouvazujem... pozhanam tutose a tak :)

VDAKA =)
Šlaha
Profil
sisushka
HTML:
<a href="http://www.sisushka.sk/" class="logo"> </a>

CSS:
.logo {display: block; width: ??px;height: ??px; background: (logo.gif);}
Anonymní
Profil *
jenom dotaz. ta ovecka nebo co to je, je usekla schvalne?
RPG
Profil
Timy, snad proto, že když to bude chtít změnit, půjde to jednodušeji.
Timy
Profil
RPG
strong {color:green;font-size:2em}

a je to změněno ;-)
yenna
Profil
moc pěkná grafika ;)
sisushka
Profil *
2 Šlaha: Vdaka, hned to idem correctnut :-)

2 Anonymní: Ano, ta ovecka ma ako keby vykukat spoza toho boxu 8). Pri vacsom rozliseni je to ale normalne.

2 yenna: Dik 8-D.
ronan
Profil
Mě se to vážně hodně líbí, a to sem velkej šťoura... Taky se mi líbí ta fotka, co na nich máš;). V těsném závěsu za fotkou a samotnou stránku jsou ovečky:D

Udělal bych jinak jen několik málo věcí, ale to je asi na každého vkusu: Tu Guest Book bych řešil jinak - Meno a Email bych dal nahoru a ten úvod bych dal buď jinam, nebo bych ho vypustil - mám rád, když vidím na několik posledních příspěvků, když píšu ten svůj.

Ty velké nadpisy bych trošku upravil (nevím jak :), ale zase je pravda, že takhle se hodí k té kytce. Taky jsou možná moc velké, což mi vadí hlavně u těch aktualizací - to má být podle mě spíš seznam menším písmem, který je kompaktnější a dá se lépe číst. Zase ale nevím, jestli by ta změna nerušila celkový dojem z webu, nemůže být každá stránka jiná. Možná to celkově trochu smrsknout, mít menší mezery......

To je tak všechno, co mě napadlo, ale to už je asi vážně věechno na vkusu. Celkovej dojem je super a dokonce je to i valdidní.
yenna
Profil
jeste dotaz:
tu galerii (miniatury, popisek ke kazde a velky nahled) jsi delala pomoci nejake komponenty? a jake?
diky..
sisushka
Profil *
2 yenna: Ked si otvoris hociktoru galeriu, v lavom dolnom rohu mas dva odkazy na Porta a SimpleViewer - to su jednoduche programiky k free download, ktore ti vygeneruju taku galeriu, ako mam ja. Odporucam :-)

2 ronan: K tej guestbook - uz som to chcela urobit, ale jaksi mi to vypadlo... vie policka su dole od veci, to mi povedalo uz viacero ludi :-). Mensie medzery? To sa da dako nastavit, hm?
ronan
Profil
Čet jsem tu knihu návštěv a potom, co jsem si přečetl radu, ať smažeš tu rozpixlovanou kytku, tak jsem si jí všimnul a začalo mě to taky deptat... Nevím, jestli to bude lepší, ale co se týče webových stránek, snažím se být puntičkář (když to umím) :D - http://ronan.ic.cz/kytka.gif
ronan
Profil
ad menší mezery - už nevím, jak jsi to tam dělala, ale pokud přes <br />, tak v CSS nastavíš například:

br {
line-height: 5px;
}
RPG
Profil
Timy
Taky to tak jde :-)
Trix
Profil
Caff,
v prvom rade je to moooc pekná stránka ;-)
Ani neviem čo by som ti tam vytkol ale ....
1. Favicon je šipka, ale s webom podľa mňa nemá nič spoločné. Skôr by som tam dal tú kvetinku abo hlavu ovečky.
2. V Guest book sú (v IE 6 a opera 8) nalepené tie textové polia na okraj, chcelo by to odsadiť ako v FF. Taktiež sú tam tie linky "Zane....." a "Odkaz...." IMHO zbytočné.
3. Tu galériu by som riešil nejako inako (neflashovsky) a dal tomu jednotný dizajn. (No nemožem si pomôcť ale niečo mi tam na nej nesedí a neviem čo to je. A čím dlhšie na ňu zízam tím viac strácam nadhľad :-/ )
4. V CSS ešte popracuj sú tam nedostatky. (príklad: máš v XHTML triedu class="style3" a v CSS-ku ani zmienka abo class="style4 style1"? abo v css #item ==>color : white; color : white;?? máš tam 2x zápis.
5. V anglickej verzii je zvláštna anomália v GBOOK kedy sa mi tam objavia príspevky a vloženie komentára až 3x!!! (pozerám to v opere 8.5) 8-o

9/10
S pozdravom Trix
sisushka
Profil *
TRIX: Vdaka, absolutne som netusila, ze sa take cosi v opere deje :-) No je to vskutku funny, budem s tym musiet cosi urobit... Tie CSS co pises, su generovane dreamweaverom... viem, ze je to tak trochu divne, :-) urobim s tym cosi.
K faviconu - absolutne mi nenapadlo dat tam hlavu ovecky, ale je to good idea!!!
GALERIA - najprv som tam chcela dat klasicku PHPckovu galeriu, ale ani za boha sa mi ju nedarilo nainstalovat. Az budem mat trocha casu, pohram sa s tym. Ta terajsia tam je len aby sa nepovedalo ;-)

VDAKA, MOC SI MI POMOHOL ;-)
Trix
Profil
AD 5. bod môjho staršieho príspevku.
Nedeje sa to "len" v opere ale aj FF a IE, proste ak zarolujem tak to vidim trojmo a to nemam opicu :-P
Check it out
sisushka
Profil *
AD 5. bod môjho staršieho príspevku.
Nedeje sa to "len" v opere ale aj FF a IE, proste ak zarolujem tak to vidim trojmo a to nemam opicu :-P
Check it out

FAKT! Ani by som na to neprisla, ze je to tam trikrat, keby si mi nebol povedal ;-)
Anonymní
Profil *
je to fakt husty
sisushka
Profil *
Uz som to opravila ;-) ani neviem, co mi to sposobilo, ale uz je to O.K. ;-D
http://www.areaseo.c om
Profil *
Welcome!!! http://www.areaseo.com/contacts/ google pr. pagerank 5: Search Engine Optimization, Professional SEO, pagerank algorithm. Also online pr16 from google pr .
http://www.areaseo.c om
Profil *
hello! http://www.areaseo.com/contacts/ google pr. Search Engine Optimization, Professional SEO, pagerank algorithm. From google pr .
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0